- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Igen, de érdekességképpen kipróbáltam a névváltásnál, amit egyébként csak weben, a Live oldalán lehet megtenni
, és eleve nem engedte a szögletes zárójelet használni. Nem tudom, hogy mi lesz a végén ebből, de ha jól emlékszem, a 2009-esnél a Beta már elég korrektül működött...
Morden24: A szívárványszínes neveket, amiknek minden betű előtt 20 karakter jelöli a színkódot, én se preferálom, de azért néha a partnerlistát feldobja pl. egy-egy kék, dőlt név. Abból semmi baj nem származhat. Viszont az újban, még nem csak hogy ezeknek sincs meg a lehetősége, hanem egyéni nicket sem nagyon lehet adni. Szóval akkor a parnerlistában majd lesz egymás alatt 8 Dániel, aztán egyesével szépen megnézem majd az email-címeket, hogy melyikkel is szeretnék beszélni...
Ha valamit félreértettem az új Messengerrel kapcsolatban, akkor világosítsatok fel, de nekem eddig nem jön be... Kb. csak funkciólecsípés... (Az a néhány plusz funkció, hogy összerakja a facebookot meg a twittert, meg még kb 30 közösségi helyet, arra nincs szükségem, legalábbis beszélgetés közben egész biztosan nincs...)
Aktív témák
- OpenMediaVault
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tápos kibeszélő offtopik
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és eleve nem engedte a szögletes zárójelet használni. Nem tudom, hogy mi lesz a végén ebből, de ha jól emlékszem, a 2009-esnél a Beta már elég korrektül működött...