Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Az általad linkelt cikk finoman szólva elavult. És nem csak azért mert az LTSC 2016-ról szól és 2019 jún. 22. az eredeti az utolsó módosítása 2020 feb. 20.
Gondoltam rá, hogy pontonként rávilágítok, hogy az abban leírtak a 24H2 esetében miért nem fedik a valóságot, de az MS egy egész oldalt szentelt neki: [link]
A lényeg, hogy az én elvárásaimnak és felhasználásomhoz jobban megfelel mint a SAC kiadás.
Azt most már tényleg engedjük ezt el, láthatóan nem fogod megérteni, hogy van akinek ez a verzió ezért vagy azért, de jobb kiadás, Te meg engem nem fogsz meggyőzni, hogy nekem a rosszabb miért jobb, szóval jóccakát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- RugKing 4 Pro
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs