- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
Igen, igazad van, én is rendelkezek egy lenovo L220x s-pva (6ms g2g, 22"WS Samsung S-PVA (LTM220CS01)) monitorral (a Brekk-től), és nagyon kiváló ár/érték/tudású a 22'-osok kategóriájában, sőt még ha hozzávesszük, hogy FullHD is, akkor nagyon jó választás.
A fiam szokott rajta játszani, de csak ájuldozik (hardveres kalibrálás után persze) a szinek, főleg a szürkeárnyalatok kiváló leképezéséről.Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki olcsó 22'-os s-pva monitort akar venni, FullHD-ban!
-
Furky
őstag
Ez így van, de én autóversenyben általában gyorsan megyek, nem érek rá bámulni az aszfaltot pl, december óta vagyok tulajdonosa egy 226BW-nek, játszottam rajta már sokat, de ilyent még sohasem figyeltem konkrétan, és nem is vettem észre
Próbálj meg gyorsabban menni, és te sem veszed észre
Visszatérve, igen, az összes TN panel ilyen, ez van, viszont olcsóbb, és az átlagfelhasználóknak elfogadható minőséget ad vissza. -
Khaal
őstag
Mint írtam igazából azt se nagyon tudom melyik sor mit jelent (ezért is van szétcsúszva a logoutos kezdőlap).
1920-ra csak annyi hogy át kell írni a számokat, én 1680-ra kísérletezéssel csináltam az 1440-es alapján, de mivel a monitorom nem tud nagyobbat 1920 esetében a kísérletezés nem működne. Ezen is lenne még mit finomítani, egy pár dolog el van csúszva pár pixellel, majd talán megcsinálom később ha lesz hozzá kedvem. -
Khaal
őstag
Kakumix által készített 1440x900-as style:
@-moz-document domain("prohardver.hu"), domain("mobilarena.hu"){
#fo {width: 1410px !important; background: url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/bcg-forum_1410.gif) !important;}
.menu_foot {width:1410px !important; background: transparent url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/foot-bcg_full_1410.png) no-repeat scroll top !important;}
.mapromo {background: #CAEFBD url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/content-pbox_bcg_ma_1410.png) repeat scroll 0% 50% !important;}
.itpromo {background: #DEEBF5 url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/content-pbox_bcg_it_1410.png) repeat scroll 0% 50% !important;}
.lopromo {background: #E1A6A6 url(http://members.chello.hu/gombos.zsolt/prohardver/content-pbox_bcg_lo_1410.png) repeat scroll 0% 50% !important;}
#top {width: 1410px !important;}
#top #topcontent {width: 1410px !important;}
#fo #midh {width: 1070px !important;}
.uzik .uzi {width: 950px !important; float: none !important;}
.uzik .uzi p {width: 920px !important;}
.cikkek {width:520px !important;}
.promo {width:348px !important;}
.hirek {width:520px !important;}
.forumok li.arcok {width:100px !important;}
.hirek h1 {width:420px !important;}
.rovat {width:520px !important;}
.mid728 {width:1410px !important;}
.mid468 {width:1046px !important;}
.text620 .hirdetes {width:1046px !important;}
.forumok li.level1 {width:600px !important;}
.forumok ul li {width:60px !important; padding-left:10px !important;}
.msgs .uzik .uzi {width:500px !important;}
.input textarea {width:744px !important;}
.input {width:790px !important;}
.user {width:560px !important;}
.msg {width:560px !important;}
.forum table {width: 1065px !important;}
.uziblokk {width: 1065px !important;}
}Általam 1680x1050-re félig átdolgozott style:
@-moz-document domain('prohardver.hu'), domain('mobilarena.hu'), domain('logout.hu'){
#fo {width:1657px !important }
#fo #midh {width:1320px !important }
#top {width:1657px !important }
.menu_nw span .menu _sid {width:1657px !important }
.menu_nw .menu_foot {width:1657px !important }
.menu_nw .menu_sp {width:1657px !important }
.mid723 {width:1657px !important}
.menu_sid {width:1657px !important }
.uziblokk {width:1318px !important }
.uzik .uzi {width:1183px !important }
.uzik .uzi p, .uzik .uzi pre {width:1183px !important }
.forum table {width:1318px !important }
}Ha van hozzá türelmed ezt kell folytatni, értelemszerűen 1920x1200-nak megfelelően.
Firefox3-mal meg már rá lehet zoomolni az oldalra, mondjuk a képek, ábrák úgy eléggé elmosódnak (meg mellesleg minden bazi nagy lesz).A greasemonkeys verzió nálam FF3 alatt csak annyit tesz hogy kinyomja szélülre a jobboldali menüsort.
-
Khaal
őstag
-
Apophis
őstag
Azért kell 100 meg 200 FPS, hogy ne legyen késés. Mert 60-on berántom az egeret közepes sebességgel, aztán nézhetem, ahogy a célkereszt szépen elvonszolja magát, míg 120 Hz-en, azaz 120 FPS-en (V-Sync) ilyen nincs, azonnal reagál a monitor. Kocajátékosoknak talán nem tűnik fel, de engem RTS-ek alatt is zavar. Nem ott van a mutató, ahol lennie kéne. Most válogathatok, hogy vagy jó a kép, de lassú, mint a tetű, vagy reagál rendesen, de szétesik. Ekkora képernyőn már nagyon zavaró a sok törés. Ezek tisztán a frissítéssel vannak összefüggésben, mert a motion blurr 170 FPS-en ugyanúgy jelentkzik, hiába 2ms, de ez a kisebb probléma.
Philoxenia: nem hajlandó natívban megjeleníteni kisebb felbontásokat, kinyújtja teljesre. Hiába jelölöm be a VGA driverben, azonnal visszaáll. SC: BW pl. elég érdekes 800*600-ról kinyújtva
. Amúgy ez az egyetlen játék jelenleg, ami majdnem tökéletes, de scrollnál azért elmosódik és szétesik a kép.
-
Apophis
őstag
Kikapcsolt V-Sync mellett ilyen 150-200-akat kapok, viszont durván csíkozódik a kép, így be kell kapcsolnom, szóval megvan a stabil 60 FPS, ami rég kevés. A 100 már elég, talán a 75 is elég lenne, ha ki tudnám sajtolni a panelből, de nem engedi. Profi gamer meg a büdös életben nem használ TfT-t otthon.
-
zolynet
veterán
Örülni kéne inkább h végre emberi áron hozzájuthatunk 22"-os kijelzőkhöz. Olcsó, én aztán ugyan nem bánom h 48K-ért jutottam hozzá a ~22"-os 223BW moncsimhoz. Ha vki azzal a kérdéseel néz be a fórumra h ajánljunk neki vmi nem TN paneles monitort akkor valószínűleg nem fogjuk elhalmozni TN paneles tft-kel ill tanácsokkal.
Lehet nem az lesz a válaszunk a kérdésére hogy, van olyan is amilyet te szeretnél, de inkább vegyél olcsó tn paneles 22"-at. ... -
Furky
őstag
Ha beszálsz az én monitoromba is, akkor kereshetünk valami 22es pva, mva, s-ips paneles monitort
Amíg nem, addig csitt
Mindenki tudja, vagy tudni fogja, hogy mik az előnyei, és hátrányai a tn+film paneles monitoroknak, aki ide betéved. Amúgy érdekes módon én mindig szembe ülök a monitorral, valami meglepő módon még véletlenül sem próbáltam ki a szememhez képest 45 fokban elforgatva mondjuk. Nem tudom ki ilyen aberrált. Az meg, hogy 6bit+dithereléssel jön ki a 16,2, vagy 16,7 millió szín, azt is tudjuk. Mindent tudunk, nem kell osztani feleslegesen az észt. KösziIgen, pont az olcsósága miatt "jó". Mert bizony nem a legjobb, de átlagos felhasználásra megfelelő bárkinek. Amíg csillagászati áruk van a normális paneleknek, addig sajnos ennek is van piaca bőven. Annyira azért nem szar, hogy megérje 1,5-szer annyit fizetni egy normálisért akkor, ha nem vagy grafikus, nyomdász, vagy ilyesmi, haol nagyon fontos a színhűség. Van akinek telik normális monitorra, van akinek meg csak tn+film-re. Na!
-
goom
senior tag
-
q13579
senior tag
-
zolynet
veterán
Nemtom mennyi lesz az árkülönbség de annnyira nem nagy a differencia a két moncsi között.
Dell 2408WFP Annyira bizonyára jó lesz hogy egy kicsit lejjebb nyomja a 2407 árát.
Cégnél a kistesóját (20";1600x1200) használom már 3-4 hónapja, nagyon odatette ezeket a moncsikat a Dell. -
Khaal
őstag
20-asban szinte kizárólag TN-est kapni csak mostanság, kivétel a Dell 2007WFP, ha sikerül kifogni 80 körül, de ebből új szériásat kell venni, a régebbi darabokkal voltak gondok. Esetleg Belinea 102035W, Philips 200WP7ES, Viewsonic vx2025wm, Asus PW201, philips 200w6cs, FuSI S20-1W, de ezekt inkább már csak használtan lehet megtalálni, kb 80-100 ezer között.
24"-ben az Acerek a legolcsóbbak, persze itt oda kell figyelni, mert az újabb szériákba már az Acer is TN-t rak, bár ha jól tudom az AL2423-akba még nem, de azt valaki megerősíthetné. Mindenképp érdemes rászánni azt a pár ezer forintot pluszba a DVI-s verziókra.
Kicsivel 150 felett meg már kapható a Dell 2407WFP. Milyen problémákra gondolsz? A ghosting kicsit túl volt hypeolva, ahogy olvastam szinte észrevehetetlen (kb mint a 2ms vs 5ms). Ha a méret a lényeg, nem a felbontás, akkor meg 150 körül már korrekt 26"-os LCD-TV-ket is kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged