- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
szkorhetz #8537 üzenetére
Bocs, de tulajdonképpen nem azért adnak egy hardverhez install CD-ket, hogy azokat figyelmen kívül hagyjuk, hanem azért, hogy könnyebb legyen a hardver kezelhetősége és illeszkedése egy adott kőrnyezethez, jelen esetben a számítógépedhez.
A VGA kártyád CD lemezéről is (ha még nem tetted meg) fel installáltad a drivereket?
Ha nem, akkor azt is tedd meg, és persze nem árt a frissítéseket (minden hardver és szoftver elemeken) is végrehajtani.
Ezek hiányában, ne várd el, hogy mindened "tökéletesen" működjön.Nem várhatod el, hogy egy Rolls-Royce-ba szerelt Trabant motorral Forma 1-et nyerjél!
-
old_artist
addikt
válasz
szkorhetz #8534 üzenetére
Hoooogy miiii?
Bocs, de nem értem a kérdésedet!
Amit írtam, azt a "szkorhetz"-nek írtam, hogy ha már elküldi Neked az icc vagy az icm modulokat, akkor a panelod színvezérlési és egyéb adatait is eljuttathatja hozzád, mert csak így lehet - úgymond, hm - "teljes a beállítás".
Említesz valami CD-t is, gondolom a monitorodhoz kapott installációs CD-re gondoltál, akkor természetesen először a rajta lévő installációs dolgokat kell felraknod - az "User's Guide" gondosan elolvasottak értelmében.
-
old_artist
addikt
válasz
szkorhetz #8532 üzenetére
Az nem elég!!!
, ha csak egy icc vagy icm modult/profilt beépítesz a Color Management-be!!!?
Vele együtt a kijelző vezérlőpanel beállításait is mellékelni kell a beállításokkal.
(Fényerő, Kontraszt, RGB %-os és szürkeárnyalati beállítások) ismeretében és az Illuminance (Lux) függvényében.Egyébbként az icc modult a C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\color\ könyvtárba kell berakni. Ha ez megvan, akkor megnyitod a Display>Properties>Setting>Advanced>Color Management táblát és az Add...-dal hozzáadod és megnyomod a Set As Default (ha ez van beszürkülve) és 2xOK gombot, akkor elviekben készen is vagyunk. Restart!
Különben, ahány féle kijelző, annyi féle panel, és különböző egyéni beállítási "ál/hamis" kalibráció - megbizhatatlan!!!
Esetleg jobb lesz a beállításaid ezek értelmében, de messzemenően nem azt fogod látni, amit a paneledből ki tudnál hozni egy hardveres kalibráció függvényében!
Megfontolandó!!! -
Furky
őstag
válasz
szkorhetz #8267 üzenetére
Van bizony
+ itt nem említették, de elvileg egy puha tisztítókendő is van a dobozban a káva letörléséhez (legalábbis a tisztítókendő zacskóján azt tisztítják vele) -
shtml
őstag
válasz
szkorhetz #7828 üzenetére
Látószög. Nem a 160 fokokra gondolok, mert az rendben van, hanem arra, hogy alulról nézve a képernyőt besötétedik a kép: minél lejjebbről nézed, annál jobban, sőt inverzbe is átfordul. A legrondább az, hogy amikor normálisan elölről nézed, akkor is sötétebb a teteje, mint az alja.
Persze ez csak a TN panelekre vonatkozik, de hát az olcsóbbak mind TN panellel vannak.
-
raskolnikoff
őstag
-
Furky
őstag
válasz
szkorhetz #6189 üzenetére
Passz. Elég jó adatai vannak szerintem, más kérdés, hogy milyenek a színek, és a fekete. De adatok alapján a 43 igen meggyőző ár! Csapj le rá szerintem.
depo-n azt írják, hogy van rajta DVI, EW honlapján csak a d-sub-ot említik meg. Meg kell nézni a honlapján, hogy van-e. Ha van, akkor nem lesznek gondok a játékokkal akkor sem, ha nem tudod 1440x900ban futtatni, és nem akarod, hogy elnyújtsa a képet. Na a honlapon ezt írják:
Csatlakozók
RGB Analog, Digital, 15 Pin D-sub,
minek van a d-sub mögött vessző, ha nincs odaírva semmi? És milyen a digitális bemenet, ha nincs dvi? Egyelőre ennyi merült fel bennem, de meggyőző a monitor nagyon.43ért meg pláne
mod: igen, elég az 5ms. Bőőőőven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged