- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Bagira01 #12024 üzenetére
Üdv!
Azért írtam, hogy "inkább" grafikusoknak, mivel hazánkba S-IPS panellel szerelt érkezett - többnyire, és készült belőle S-PVA paneles is, aminél a feketéje szebb és "játszhatóbb", de ha többet szeretnél megtudni róla, akkor kérdezd a GoodSpeed PH-st, mert ő rendelkezik ilyennnel, s hátha tud segíteni!
-
-
old_artist
addikt
válasz
Bagira01 #11998 üzenetére
Üdv!
Mindkettő nagyon-nagyon kiváló, de szvsz megéri a +30-at, ha kapsz egy +2"-t és egy +FullHD-t minőséget, különösen, ha "filmekre utazol vele" - meg egyébként is! A Philips ezem típusa kiváló S-IPS panellel szerelt, s azért az árért nagyon is megéri, de "inkább" grafikusoknak ajánlott!
-
Khaal
őstag
válasz
Bagira01 #6710 üzenetére
Ennyi pénzért nem kapsz nagyobbat, 1080p-t is meg tudja jeleníteni.
Ugyanakkor csak d-sub van rajta és a TN panelnek köszönhetően a betekintési szögei se túl jók.
720p-s filmekhez és xbox360-hoz én inkább egy 26"-os LCD-tvt ajánlanék, igaz még mindig 100 ezer fölött vannak azt hiszem. -
d@minator
addikt
válasz
Bagira01 #5366 üzenetére
Nekem a normál Hanns-ról van. Értem ezalatt a 160fok betekintési szöggel rendelkező Hannsokat és nem a 130/150 fokosokat.
Amit én láttam az egy egy 17"-os normál monitor volt 46e -ért. Teljesen korrekt volt a képe, pixelhiba mentes, betekintési szöge nagyon jó volt. Szerintem képminőségben nem tért el a Samsungoktól. -
katt777
félisten
válasz
Bagira01 #5227 üzenetére
LG204WT-BF-et kapsz 55k alatt, én most azon élvezkedem a játékokkal. Tecsóban vettem, de iPonban is van pl., és az héccencség, hogy a Mediamarkt egész választékát lealázza (legföljebb az ASUS volt hasonló, de az már nincs, ráadásul csak analóg volt). Ez tuti megéri az árát. 3 nap pixelgaris.
No de mi van az 1950XT teszttel? Vagy már 1680x1050-ben akarod nyomni? Ha LG-ről tudni akarsz valamit, írj pü-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged