- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exhodus
tag
Ez érdekes, én most a joker pc-vel leveleztem, mert náluk "elvileg" 3 év jótállás van a a monitorra, na most gyakorlatban csak gyári gari van rá, ők nem foglalkoznak a garanciális úgyintézéssel vagy akkoris rád strófolják a postaköltséget, ami mondjuk pofátlanság szeintem, legaábbis én ezt vettem ki a szavaikból.
idézem: " A garanciát lehet rajtunk keresztül is lehet intézni (így mondjuk kettővel megnő a szállítások száma (egyszer hozzánk, azután gyártóhoz, onnan vissza hozzánk, utána pedig hozzád), ez szállítási költségben vmelyest többet jelent)."Ezekszerint a logik-nál abban a 12 hónapban vállalják a gariztatást? mert akkor bőven jobban megéri meg még olcsóbbban ki is jönnék
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát nem azért de a worst eredményeknél szerintem egyértelmüen a samsung a jobb. És ezt nem azért mondom mert nekem is samum van. A game-s kisautonál full csikos a kép a p.-nél, a textnél pixelesebb. A delay garikon amiben egyértelmüen jobb a p.
Term ha csak ebböl a tesztböl indulok ki. Élöben én se láttam.
Egyáltalán nem kötekedésnek szántam, ez csak vélemény. -
zsotee82
csendes tag
Köszi rhen, szóval szerinted is kicsit a philips felé kellene elindulni? Élőben láttam néhány órája és valóban a p.-nek jobb volt a színhűsége, míg a samsung sötétebb színek alkamazásakor( pl.:játék sötét szoba) valamivel élesebb képet produkált, erősebb volt az alakok kontúrja, bár tudjuk hogy a bolti viszonyok milyenek.Te akkor Philips?
-
rhen
senior tag
lejárt a limitem, szóval külön írom.
"7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
/151/2003. (IX. 22.) Korm rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról/
na akkor 3 napos pixelgarancia megvan, még azért gonodlkodom, nem-e kevés az az 1 év.
-
Ti4x
aktív tag
Ezt írtam nemrég , hogy ebben az értelemben minden TFTre vonatkozik a 3 ( 8
) napos pixelgarancia... Ha meglátom , hogy hibás , vissza a feladónak. Kizártnak tartom , hogy a Philips monitorra csak 1 év garancia legyen. Iponban is írtak már el ilyesmit 0év helyett 2 volt...
Most nézem , például a pixmánián 2 évet adnak rá... Mondjuk ez is furcsa , a többi gyártó 3ához képest.
-
rhen
senior tag
"Jó, ha tudjuk hogy a weboldali tájékoztatásnak ki kell
térnie arra is, hogy az internetes megrendelés
és termékkiszállítás esetében a termék
átvételétol számított 8 munkanapon belül
a fogyasztót úgynevezett indokolás nélküli
elállási jog illeti meg. Meghatározott
esetek kivételével — amelyekrol szintén
információt kell adnia a webáruház
üzemeltetojének — tehát az elálláshoz
nem szükséges, hogy a termék hibás, vagy
bármely okból kifogásolható legyen."tehát akkor bármit veszek az internetről 8 napon belül visszacserélhetem?
-
Ti4x
aktív tag
Hát el sem hiszem , komolyan... Amikor nagyjából másfél hónapja vettem a Dellemet , még ez a négy monitor mind 70 ezer volt legolcsóbban : Philips 220CW8FB , ViewSonic VX2240W , Dell E228WFP , HP 2207W (Ezek voltak az alternatíváim). Most a Philips 49 , a ViewSonic 57 , HP egyel újabbi kiadása , a 2208W 58 , a Dell meg alig ment lejjebb , csak 66ra... Szerintem mindegyik nagyon jó monitor , olvasgattam utánuk rendesen , csak a HP glossy paneles , úgyhogy azzal óvatosan...
Én a Philipset simán megvenném mostanában egy Samu helyett , az biztos. Ennyiért pedig ki is érdemelte már nálam a bestbuyt , ilyen színhűséggel ennyiért.
Nagyon esik a 22es TFTk ára.
-
Ti4x
aktív tag
Ha fontos a színhűség még TN panelesek között is , akkor ezeket nézd meg : ViewSonic VX2240W , ViewSonic VX2255wmb , Dell E228WFP. A Dell annyira nem tetszik nekik , de nagyon jó , nekem ilyen van , és eszméletlen színei vannak. Ezeknek mind 3 alatt van a deltaEje , sőt , az 55ös ViewSonicnak 1.8 , ami már eszméletlen jó egy TN-eshez képest. Ezek ára mondjuk 57-62-66 , ahogy láttam legolcsóbban. Itt egyébként keresgethetsz színhű monitort , az egyik oldalra beállítod valamelyiket , a másikra oldalra meg amelyikre kíváncsi vagy , tudsz ezekhez viszonyítani , ha gondolod.
Róth : A 931es Samsung szériának nagyon jóra sikerült a színhűsége , a deltaE 1.9 (ez szerintem Samsung panel esetében) , ha jól láttam , gondolom azért tűnik szépnek.
-
.mf
veterán
Nézd meg jobban: a tesztben és a hsz-ban is 2253LW és 2232BW van, nincs szó 2253BW-ről.
Ha 2253BW érdekel: tegnap vettem 2253BW-t, eddig: szép nagy, de nem színhelyes, kék háttérrel egy halott szubpixel, bevilágítás felül, RTC-t bekapcsolva ordináré nagy utánhúzás pl. mozgó színes szövegnél és egy kevés ghosting ablak mozgatásánál. Választ várok, hogy érvényesíthető-e a pixelhiba-garancia, ha igen, viszem is vissza.
-
skylaner
senior tag
-
Chamber
csendes tag
Nah, csináltam még pár képet a bevilágítás témához.
Ahol kéknek néz ki a képernyő az sötétben készült, ahol nem ott felkapcsoltam a villanyt
A világító folt a képernyő közepén az egérkurzor.
Fényerő az elején 50 volt, az utolsó 2nél felhúztam a 100-ra (contrast meg 87en volt, "Game" beállításhoz annyira rakta az intelligens magic color kütyü).A döglött rókás kép nemtom mekkora fényerővel készült, de a monitor pixel - és suxpixel - hiba mentes! Minden ami pixelhibának néz ki azért fényképező okolható
Képek: [1] [2] [3] [4] [5] -
Chamber
csendes tag
A normál kontrasztja szerintem a 2232-nek is ugyanúgy 1000:1-hez.
Háttérvilágítás látható egy keskeny sávban alul-felül homogén (sötét) háttereknél. Én csak filmnézés közben veszem észre, ottis főleg csak akkor ha alul felül fekete csík van a filmen. De még ott sem zavaró. Játék/netezés/stb közben még sohasem (most csütörtökön vettem mondjuk x) vettem észre.
Csináltam egy képet, de nem sikrült túl jól :/
Azért [ittvan]. Alul látszik rajt a világosabb sáv. -
ez_meg_emaz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged