Új hozzászólás Aktív témák
-
Exhodus
tag
Üdv ismét
Kisebb nehézségek árán igaz, de ma reggel meghozta a futár az Asus PW201-esemet
66k-ért azt hiszem igenjó vásár volt, igazán gyönyörű egy monitor, a képe nemkülönben
valaki elmondaná nekem hogyan tudom megnézni hogy milyen panel van benne? -
Exhodus
tag
Na ismét rendeltem egy Asus pw201-est mostmár 64k + postaköltségért, remélem itt már lesz is, drukkoljatok
-
Exhodus
tag
Agyam eldobom, az istennek nem akar összejönni ez a monitor vásárlás, most meg nem tudom megrendelni mert túl hosszú a cég neve akiknek a számlát kéne iratni...
-
Exhodus
tag
Na a mai napon megrendeltem egy Asus PW201-est a logiktól, 60k és ingyen házhozszállítás, fincsí. Ahogy megérkezett letesztelem és leírom a tapasztalataimat vele
-
Exhodus
tag
Ez érdekes, én most a joker pc-vel leveleztem, mert náluk "elvileg" 3 év jótállás van a a monitorra, na most gyakorlatban csak gyári gari van rá, ők nem foglalkoznak a garanciális úgyintézéssel vagy akkoris rád strófolják a postaköltséget, ami mondjuk pofátlanság szeintem, legaábbis én ezt vettem ki a szavaikból.
idézem: " A garanciát lehet rajtunk keresztül is lehet intézni (így mondjuk kettővel megnő a szállítások száma (egyszer hozzánk, azután gyártóhoz, onnan vissza hozzánk, utána pedig hozzád), ez szállítási költségben vmelyest többet jelent)."Ezekszerint a logik-nál abban a 12 hónapban vállalják a gariztatást? mert akkor bőven jobban megéri meg még olcsóbbban ki is jönnék
-
Exhodus
tag
Szerintetek hogy van az hogy ugyanazt a monitort látszólagos ok nélkül egyik helyen 120k-ért adják másikon meg 60-ért, nemhiszem hogy a gyártó (Asus pw201-ről van szó) gyártáskor megjelölné az olcsóbb más panellel készülő monitorokat hogy azokat olcsóbban adják el, szerintetek? Mondjuk a 60k-s adatai is pontosan megegyeznek a 120k-séval, és a 176 fokos betekintési szög legjobb tudomásom szerint a TN+F-et kizárja
debug te gondolom a tiédben megnézted milyen panel van, majd írd le hogy hogyan kell mert erősen gondolkozom rajta hogy beruházok egy ilyenbe
Thx
-
Exhodus
tag
Sajna a módosítási idő már lejárt, de nézegettem ezt a monitort amit ide belinkeltetek, tetszetős darab, hogy lehet ez hogy két bolt között kb 100k differencia van az árban?
Van valamelyikőtöknek ilyen irányú ismerete, ha megrendeled 60k-ért a webshopban akkor ugye nem kopogtathat a postás 160k-s számlával elsődleges értesítés nélkül? -
Exhodus
tag
Hali
Ajánlanátok nekem egy jó 20"-os tft-t, vagy akár többet is. Elsősorban widescreenben gondolkozom és mondjuk úgy 80-ig max ha közelebb van a 60-hoz az komoly előny
szerk: ja a lényeg kimaradt, játszani és filmetnézni kell elsősorban, infós munkák közbejöhetnek de nem professzionális grafikus munkára kell, azért ha tudtok elérhető S-IPS panelost ne kíméljetek
Ezer kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged