Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Megérkezett a monitorom Ipon Computer-től. Samsung 2232BW.
M-PE22B0CAB-1002
-
LucifeI2
őstag
Hol tudnék Samsung 2232BW-t rendelni, ami hétfőre meg is érkezne?
-
LucifeI2
őstag
Igen tudom, LAN partyzni is szoktam járni, ezért is jobb lesz a TFT. Viszont ha tudnék szerezni egy Dell SP2208WFP-t, egyből megvenném. Ahogy néztem még webcam és HDMI csatlakozó is van rajta. Kinézetre viszont annyira nem tetszik. A samsung kinézete azonban nagyon tetszik.
Még mindig tanácsokat kérnék, hogy melyik monitort lenne érdemes vennem, amit be is tudok szerezni Magyarországon.
-
LucifeI2
őstag
Nagyjából átolvastam az utolsó pár száz hozzászólást, de nem tudtam dönteni, hogy milyen monitort vegyek. Inkább csak jobban összezavarodtam, minden monitorra írnak neten is meg mindenhol valami negavítumot, meg sok olyat amiről azt se tudom, hogy mi. Ilyen-olyan panel meg hasonlók.
22"-os monitort szeretnék, játékra és filmnézésre használnám. Eddig CRT monitorom volt, és mivel komolyabb szinten FPS-eztem, mindig is féltem a TFT-re váltástól, ezért tényleg valami jó fajta kéne. Még mindig gondolkozom, hogy veszek egy 21"-os CRT-t inkább.
Dell SP2208WFP
Samsung 2232GWEzeket nem lehet kapni Magyarországon? Sehol sem találtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chromecast topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- SzoftverPremium.hu
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged