Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
old_artist #14203 üzenetére
Igen, köszi, megkaptam, ment válasz is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #14201 üzenetére
Most közben kaptam egy ajánlatot: [link]
Remélem jó lesz. -
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
20 ezer Ft körüli árkategóriában tudtok ajánlani jó monitort? Akár használt is lehet, szép képe legyen, mindegy, hogy sima D-Sub vagy DVI-os, nem muszáj, hogy widescreen legyen, beépített hangszóró se muszáj, a lényeg, hogy azért jó minőségű darab legyen.
Akár 17"-os is megfelelő. Elsősorban csupán netezésre, néhány program használatára kell, nem túl komolyak az igények.Van ennek megfelelő monitor?
Előre is köszönöm!
--------------------------------
Szerk.: esetleg innen valamelyik? -
Sk8erPeter
nagyúr
Látom azon éled ki magad, hogy okostojáskodsz, és dörzsölgeted a tenyered, ha valaki megszívta. Gratulálok neked, nagyon értelmes kisfiú lehetsz.
Egyébként sajnos ez most nem jött össze, mert elégedettek vagyunk a termékkel, amit megvásároltunk, még ha az egyik szempontból nem is elégíti ki az igényeket.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát te aztán rohadt okos vagy, most utólag már én is rohadtul tudom, mit hogyan kellett volna, de a dolog már megtörtént, azzal, hogy okoskodsz, nem javítod a helyzetet.
Nem volt időm minden rohadt oldalt végigböngészni, hogy megfelelnek-e az adatok a valóságnak, már mondtam.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Végül megvettük az LG W1942S-t!
Eddig nagyon bevált, élénkek a színei, nem érződik kicsinek, "bevilágítás" nem zavaró (még ha van is, az szinte észrevehetetlen átlagos használat esetén), nincs vészes utánhúzása, 1440×900-as felbontásban nagyon fasza!!!
33,7 rongyért ([link]) nagyon megérte.Viszont: Egy kis hitelrontás az iPonnal kapcsolatban: mi azért választottuk az "LG W1942S" típusú monitort, mert olcsó volt, jó, és az iPon honlapja szerint van rajta DVI-csatlakozó. Nos, a nagy francot. Nincs rajta DVI, és ezt csak a boltban, a megvásárlás UTÁN fedeztük fel csodálkozva.
De akkor már úgy döntöttünk, hogy mivel ennyi pénzért jelenleg csak nagyon sok utánarohangászás után tudnánk monitort venni, maradjon.
Akkor közölték, hogy előfordul ilyen eset, hogy fa×zságot tüntetnek fel a honlapon, és hogy valójában a gyártó honlapja a mérvadó. Mondom jól van (ba×meg), de nem fogom minden egyes terméknél végigvizslatni, hogy vajon igazat mondanak-e...Ekkor mondta, hogy ha nem OK a dolog, visszaadják a pénzt. De akkor már nem akartuk visszaadni a moncsit, mert akkor természetesen egy másik monitorért utána kellett volna rohangászni, lefoglalni, ez több nap...
Úgyhogy ha az iPonban vásároltok, nagyon figyeljetek oda, hogy ne csak az ő honlapjukon szereplő adatokat nézzétek meg, hanem a valós, gyártói adatokat is!!!Amúgy Ti4x, szerintem a BenQ-val és a FuSi-val kapcsolatos előítélet egy fa×zság. Érvek nélkül különösen, de a tesztek is azt bizonyítják, hogy igen jó termékeket tudnak ezek a cégek gyártani, attól még, mert esetleg van egy-két nem olyan tökéletesre sikerült darabjuk, attól nem szabad olyat kijelenteni, hogy egy márka "nem jó".
-
Sk8erPeter
nagyúr
Miért, mi baj van a FuSi vagy BenQ márkákkal? Tudtommal nem rosszabb, mint mondjuk az LG, csak utóbbinak nagyobb neve van.
A Viewsonic márkáról viszont nem tudok semmit... és zsákbamacskát nem szeretnék venni.Az árról: sajnos mint korábban említettem, 30-33 ezer Ft a keret, tehát ennél feljebb nem nagyon tudok menni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
A Dell most 38k, az LG meg 34k. Az illető (nem magamnak veszem) kb. az utóbbi összeget szánta rá MAXIMUM (sőt, az eredeti keret 33k volt), ezért nehéz a választás...
Igazából az is a probléma, hogy NEM szélesvásznú monitorra vágyik, hanem a hagyományos, 4:3 arányú képernyőre. Valahogy meg tudom érteni, mert sokszor rohadt idegesítő a szélesvásznú, még ha ez is az új és elterjedt szabvány (bár nem tudom, miért jobb pl. 19"-os esetén).
Ebben az esetben tudtok olyat ajánlani, ami NEM szélesvásznú és kicsit olcsóbb a Dell-nél (19", max. 33-34k)? Vagy a "hagyományos" monitorok már jóval drágábbak?
Bocs a problémázásért, de tényleg kéne az a monitor...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor ezek szerint csak délután volt valami módosítás, talán túl olcsón akarták adni, és rájöttek.
De most már a helyén van
Mindenesetre még mindig nem vagyok képben, milyen monitort kellene venni...
Kérlek, bombázzatok ötletekkel! -
Sk8erPeter
nagyúr
OK, de az iponnál eddig vannak pozitív tapasztalataim, és ott 3 év gari jár a monitorra.
Igazából még mindig senki nem mondott semmit arról, amit írtam: -
Sk8erPeter
nagyúr
Az általad korábban említett Dell elfogyott, tehát mit szóltok ehhez:
LG W1942S-SF ?Köszi a segítséget!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi
, ezek szerint ennyiért nehéz igazán jót találni?
Szimpatikus így elsőre, de valahogy az 1000:1 kontrasztarány kevésnek tűnik, nem? Vagy ez éppen hogy jó??? Egyszerűen már nem tudok kiigazodni a kínálaton.
Úgy tudom, van különbség dinamikus és statikus kontrasztarány között is, ami teljesen eltérő adatokat eredményez."3 napos pixelhiba garancia" viszont nincs rá...ez annyira nem szimpi dolog. Bármi gáz van, a hajamra kenhetem?
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Milyen 19"-os LCD- (TFT-)monitort tudnátok ajánlani MAX. 30-33 ezer Ft értékhatárig?
DVI-csatlakozó is legyen rajta, és ne legyen túl nagy a monitor kerete, ha lehet.Márkák terén van szignifikáns különbség?
Előre is köszönöm a segítséget!
Már megkérdeztem a "Milyen 19''-os TFT-t?" topicban, de az ritkábban látogatott, és gyorsan kéne a válasz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest