- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Kal-El #14368 üzenetére
Üdv!
Bizony, különösen a TN paneles monitoroknál jobban észrevehető és érzékelhető (különösen, ha nincs bekalibrálva a monitor) a színtorzulás, nem csak fényerő állítgatásakor is - sajnos, ez a technika és technológia hátránya, nem beszélve arról, ha csak D-sub összeköttetéssel használjuk!
Egy *VA vagy inkább egy IPS panelesnél már sokkalta jobb ezen szempontok előnyei, és még jobb vagy talán kiválóbb, szebb képet eredményeznek - színtorzulás nélkül!
Megfelelő műszeres kalibrálással, megfelelő intenzitásra lehet hozni a monitor kijelzőjét! -
attiati
veterán
válasz
Kal-El #13666 üzenetére
Lehet benne valami, bár ha egyszer romlásnak indul, akkor nehéz nem közelről nézni.
Szerintem ami az emberek 90%-ánál rossz berögzült szokás, hogy háttérvilágítás nélkül nézi a monitort. Kislámpa sem elég!
Fel kell kapcsolni a szobalámpát, hogy ne legyen túl nagy fényviszonyeltérés.
Tanulni, vagy olvasni is szobalámpa+kis asztali lámpa kombinációnál kell.És ezt még tetézi, hogy legtöbben sötét szobában, magas fényerőn bámulják a monitort.
Ezzel kb egyformán rossz a munkahelyi neon+monitor kombináció. -
Ti4x
aktív tag
válasz
Kal-El #11335 üzenetére
Én vagy két hónapja nézegettem ezeket , mind 70 körül volt pár ezer eltéréssel : HP W2207 , Philips 220CW , Dell E228WFP és ViewSonic VX2240W. Most , amikor utoljára néztem őket sorrendben 64 , 49 , 62 , 57.
A ViewSonic VX2255wmb meg 80 fölött láttam csak két hónapja , most 51 , a 22es Dell Ultrasharp 2208WFP 95ről 76ra esett , a Samu T220 meg 75-80ról 60 körülre. Páran szentségölnek , én még annyira nem is , mert a Dell csak 8 ezerrel lett olcsóbb , de pl Skylaner 13at "vesztett" ezzel a majd másfél hónappal a T220án.Nike Ez is egy jó gondolat ám.
Főleg a ViewSonicot , hisz az az amerikai , a Dell kanadai.
-
vitar100
tag
válasz
Kal-El #10284 üzenetére
Hi4
Csak ajánlani tudom én is! Játékra(főleg ami már fel van készítve WIDE lcd-kre) filmre tökéletes, a netet szokni kell, de hamar meg lehet! Skylaner segítségével nagyon jól be lehet állítani: [link]Egy pár link: [link]
Az 55-60 Ft-os kategóriájuaktól, nem csak azzal a +10E Ft-al jobb! (rem ezt érted)
A külsejéról nem is beszélve! -
Ti4x
aktív tag
válasz
Kal-El #10284 üzenetére
Itten találsz egy linket , ami megmutatja , hogy milyen a HP W2207 képe a Samung 226BWhez képest egy fórumban. Vigyázz , mert a HP glossy paneles , tehát ha olyanok a fényviszonyok , ahol használnád , meglehet , hogy a pólód feliratát látni fogod a képén.
Ha a világítás a monitor mögött van , akkor nem fog tükröződni annyira. A két képen is jól lehet látni , hogy a fény hogy tükröződik a matt 226BWn és a glossy HPn , éshogy milyen a különbség.
Attis00 : Igaza van Blacknek , például a Philips 220CW és a ViewSonic VX2255wmb már 50e forintért is megy , 22esek és jók. Ha vársz kicsit , az egyik ismerős most vett egy ilyen ViewSonicot és azt mondta csinál róla logoutra egy beszámolót , úgyhogy ott is meg tudnád nézni később , ha gondolod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged