- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Vannak 21-22"-os nem BenQ fullHD, DVI-os monitorok <50k-ért? mert én csak BenQ-ból láttam, de lehet elkerülte a többi a figyelmem.
lehetséges esetek:
-most ati 4670 + marad a 19" -> ez a legolcsóbb, de akkor 1 éven belül nem éri meg új monitort venni, mert ilyen hamar lecserélni a VGA-t vétek
-most -felkészülve a jövőre- ati 4830 + marad a 19" ->ez nem éri meg, mert addig nem használom ki a VGA-t, amíg nem lesz új monitor
-most ati 4830 + új 22" monitor -> ez a legdrágább
vagy egy új alternatíva:
-most egy rosszabb VGA + marad a 19" -> és kb. fél - 1 év múlva új monitor és új VGA, mert addigra olcsóbbak lesznek, remélhetőleg, ezek a hardware-ek
(azt még hozzáteszem, hogy nincs jelenleg gépem, tehát valamit venni kell)
nehéz a döntés! de az már nem csak informatikai, hanem közgazdasági kérdés is, ahogy elnézem -
Veron
addikt
Hi!
Két monitorom van, de két géphez van két monitor. Úgy gondoltam, hogy a rosszabbik monitort eladom, és ahhoz csapok némi casht a 22-eshez. A jobbik 19-es meg marad.
22-eshez mindenképp 4830 kellene, ahogy látom, mert a 4760 csak némi jóindulattal birkózik meg ekkora natív felbontással. Na de akkor nem ártana nagyobb táp sem, meg abban sem vagyok biztos, hogy az Intel E5200 meghajtaná-e rendesen a 4830-at. Mindent összevetve olyan 30000 Ft-os többlet lenne ez, ha nagyobb monitort szeretnék. Megéri egyáltalán? Valami új trend nem várható, ami miatt érdemesebb lenne várni még egy kicsit? -
Veron
addikt
Hello!
Tőletek is megkérdezem:
Szeretnék új gépet venni mostanában. Mindezt monitor nélkül gondoltam eddig, de azért ott motoszkál a fejemben, hogy milyen jó is egy új PC + monitor kombó, ami ott virít az íróasztalon.
Jelenleg egy Viewsonic 1930wm és egy LG 196WTQ darab van itthon, mindkettő 19" wide. Előbbi 2, utóbbi 1,5 éves. Szerintetek megéri lecserélni valamelyiket egy 21-22" wide kedvéért? Vagy annyit nem számít az a 2-3", hogy most öljek bele x ezer Ft-ot? Vagy inkább várjak vele, és majd 1-2 év múlva vegyek egy 24"-t pl, amikor jóval lejjebb megy az ára?
Természetesen ha cserélek, akkor a kinézett 4670-es Ati VGA helyett egy 4830-ast kell vennem, ami a monitor árán felül +7-8k Ft többletkiadás. Nem extra felhasználásra kellene, inkább a szokásos net, zene, film és néha egy kis játék. Tehát grafikai és tervezési alkalmazásokról szó sincs.
Szóval ebben a kérdésben szeretném kikérni a véleményetek: mikor éri meg lecserélni a jelenlegi 19" wide-t egy átlag user számára?Kösz!
Veron -
Veron
addikt
Hi!
Megtetszett az LG 196 WTQ monitor. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ha van, kérem ossza meg velünk! -
Veron
addikt
Hi guruk!
Teljesen átlagos felhasználásra (főleg net, de egy kevés játékot is természetesen beleértve) keresek megbízható, jó 19 colos wide monitort DVI csatlakozóval. Bruttó 50-55 ezer Ft-ig milyet ajánlotok?
Ezeket találtam hirtelen: LG 196WTQ, Samsung 931BW. Mindkettő 300 cd, 2 ms, 700:1 kontraszt (nem dinamikus). Minden megoldásra vevő vagyok, ha a fenti követelményeket kielégíti.17 colos CRT helyett lenne.
Pls segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest