-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
destroy_
csendes tag
válasz
destroy_ #970 üzenetére
Egy hossssszan nyomott power gombra rebootolt, és működik.
Közben megnéztem a gyártó oldalán a kézikönyvet, abban nem szerepel a recovery módba lépés menete, ezt a google sem dobta fel, ill. itt a fórumban sem találtam meg. Leírja valaki?
A reboot a kb. 20 mp-ig nyomva tartott power gombbal megy hivatalosan is?
Ez a "sleep of death" előjött már másnál is az eszközzel (korábbi concorde tabommal többször tapasztaltam, de az egyébként is több sebből vérzett)?
Mivel a HDMI portot korábban nem használtam, egyébként sem adott volna ki képet magából, de most már megy az is
-
válasz
destroy_ #892 üzenetére
Ahogy mondtam - engem ez annyira nem zavar (főleg nem ennyi pénzért). Észrevettem, megállapítottam hogy kevesebb meló agyban letudni hogy nem minden 100% tipp-topp-tökéletes, mint reklamálgatni meg üzletbe bemenni pixelbúvárkodni, aztán kész. Csak azért mondtam egyáltalán, hogy akinek ez számít, készüljön fel előre és ne utólag szívja a fogát miatta.
-
zoli03
őstag
válasz
destroy_ #892 üzenetére
"Végülis a futártól sem vagy köteles átvenni a csomagot, amíg meg nem győződtél róla, hogy tényleg az van-e benne, aminek lennie kell."
Ilyet hol hallottál? Amíg nem fizetted ki, nem bonthatod ki. Ha megkéred a futárt, talán megvárja, míg kibontod, de csak miután kifizetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest