- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tűz
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2310 üzenetére
Hát a "szakszervizben azt hiszem lehet cseréltetni" de hát látod én is hogy jártam, ezért kockázatos.
Valami 4000 ft körül láttam a csati cserét de ebbe nem vagyok biztos.
Ha elvinnéd azért ÓVATOSAN..... -
Tűz
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy ilyen tabletem.
Elmesélnék nektek egy történetet.
Ahogy említettem volt egy ilyen gépem, amíg a hivatalos szakszervizben közölték velem, hogy alaplap hibás és kidobhatom a kukába, mert nincs már alaplap hozzá.Az egész úgy történt, hogy észrevettem, hogy a tab nem ismeri fel a pendrive-okat OTG keresztül.
Megjegyezném itt, hogy a tab egyébként használható volt töltődött, működött.
Gondoltam elviszem a szakszervizbe megnézetem, hogy mi lehet a probléma gondoltam valami android hiba.
A szervizben azt mondták, hogy bevizsgálják. A bevizsgálás is már elég hosszú ideig tartott.
A bevizsgálás után közölték velem, hogy processzor hibás és 8000 Ft a csere vagy marad így.
Tudom hogy a tab lassan nem ér ennyit de gondoltam megcsináltatom, mert még mindig jobb mintha újat vennék és szeretném használni az OTG funkciót.
A javítást kértem és vártam. Amikor kész lett a gép érte mentem látszólag működött is. Hazavittem elkezdtem belakni, amikor is elkezdett villogni a kijelző és használhatatlanná vált.
Gondoltam visszaviszem mert itt valamit elrontottak.
Újabb bevizsgálás ez most már sürgősségivel, mert van ilyen is.
A bevizsgálás után közölték velem, hogy nagyon tudják sajnálni de a tab alaplap hibás és alaplap nincs ezért visszaadják a javítás árát és dobhatom a kukába.
Tehát most van egy SÖRALÁTÉTEM karcmentes fóliás.
NA ENNYIT A SZAKSZERVIZRŐL.
Megjegyezném, hogy a tab a szerviz előtt használható volt csak az OTG nem volt működőképes.
MOST VISZONT SEMMI KUKA!!!!!!
Ha nem lenne olyan macera írnék a békéltető testületnek......... -
Tűz
csendes tag
válasz
Agy_tagito #1682 üzenetére
Ezt nem a fejlesztői lehetőségeknél a másik kijelző szimulálása beállítás csinálja?
Nekem akkor volt ilyen a kijelző -
Tűz
csendes tag
Helló
Időkép, MxPlayer, Total Commander, Youtube, nekem is fent van, nekem nem csináltak eddig még ilyet.
Google Chrome-ot és facebook m-et szerintem elég sokan használnak és eddig még nem olvastam itt, hogy ilyen gondja lenne valakinek.Marad ez a kettő, ha tényleg ezek okozzák a hibát DailyRoadsVoyager, PDF Reader,
-
Tűz
csendes tag
Nos az alábbi levelet kaptuk a Wayteq-től
Megvizsgáltuk a kérdést és tapasztaltuk a jelenséget. Jeleztük a fejlesztőknek, akik utánajárnak a dolognak. Feltehetően szoftveres probléma megoldhatja a rádióval kapcsolatosan felmerült kérdést is. Addig szíves türelmét kérjük! A készüléket egyelőre nem szükséges eljuttatnia szervizbe. Ha megtaláljuk a megoldást értesíteni fogjuk.
Üdvözlettel:
WayteQ Europe Kft.
-
Tűz
csendes tag
Megnéztem a rádió és egyéb más dolgok működését töltés közbeni működését.
Akkor nem produkálja ezeket a fent leírt jelenségeket.
Akkor valami energia gazdálkodási probléma lehet.
Lehetséges hogy emiatt úszik el az akku kijelzése is.Ha viszont ez nem szoftver hiba, akkor mindegyik készülék ami produkálja a hibajelenségeket gyárilag hibás???????
-
Tűz
csendes tag
válasz
plömplöm #1546 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ez tuti nem valami egyedi probléma:
Azért én próbálkozom vele a szerviznél hátha.
Lehetséges a hardveres történet is remélem nem az.
Igazából itt, ahogy olvasgattam azt írták az akku kijelzés problémára, hogy akkor jön elő ha a készülék sokat van készenlétben.
Nekem néha a wifit is kikapcsolja annyira, hogy utána csak nehezen kapcsolódik vissza, illetve a rádió is akkor recseg, ha a készülék készenlétben van.
Én sem ezzel akarok bulizni főleg nem a rádióra, de ha egyszer benne van akkor működjön rendesen.
Próbálkozom.
Remélem szoftveres hibajavítással megoldható lesz a probléma mert nem szeretném darabokra szedetni akkor inkább veszek egy másikat ennek pedig visszakérem az árát. -
Tűz
csendes tag
válasz
plömplöm #1535 üzenetére
Ha nálatok ugy is van nem is egy, nem néznéd meg, hogy a rádió nálad is sz@r-e. Nem kell semmi extrát csinálni, csak beledugsz egy bármilyen fülest, hogy legyen antenna rányomsz a rádióra, rákapcsolod a beépitett hangszóróra a rádióadást és elküldöd készenlétbe a tabot. Ha van hiba kb 20 s után jelentkezik a recsegés a beépített hangszórón.
-
Tűz
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #1532 üzenetére
Nem én akarom szervizbe vitetni!
Írtam a Wayteqnek a hivatalos oldalon talált címre, Ők visszaírtak, hogy forduljak a szervizhez.
Nem hiszem hogy a 8Q rádióját kezelő alkalmazást a google vagy valaki más találta ki, az biztos hogy a készülékhez csinálták.
Az idézet levelezés jóval hosszabb már több levélváltás volt csak nem idéztem az egészet.A gyárilag feltelepített levelező progit sem találom sehol máshol csak a terméken akkor valószínű hogy a gyártó írta a készülékre.
Akkor meg van hozzá közük.
Amúgy a gmailt sem tudtam ahhoz az előre telepített klienshez hozzáállítani csak a google által készített gmailos appal volt hajlandó normálisan működni. -
Tűz
csendes tag
Srácok segítség kéne!
Levelezésbe kezdtem a wayteq-kel az alábbi részemről feltárt apró szerintem nem készülék hanem szoftver hibák miatt.
Idézet a levélből:"Tisztelt Wayteq!
Szeretném a segítségüket kérni!
Vásároltam egy wayteq xtab 8q készüléket. A készülék majdnem tökéletesen működik, mivel felfedeztem egy két apró hibát a gyárilag feltelepített alkalmazásokban és a hangszóró működésében.
1 rádió hallgatása a beépített hangszórón abban az esetben, ha a készülék készenlétben van, azaz a kijelző ki van kapcsolva sajnos nem lehetséges, mert valamilyen recsegés-ropogás hallatszik a hangszórókon.
2 a gyárilag telepített levelező programmal nem tudok úgy kapcsolódni a freemail fiókomhoz pop3 segítségével, hogy a program a szerverről kitörölje vagy csak a szerveren olvasott státuszba tudjon tenni egy levelet így egy levelet többször is letölt a kliens.
3 a készüléken egyes alkalmazások, mint pl. a skype elég halkak a készülék maximális hangerőre állítása esetén is.
Azt szeretném kérdezni, hogy a feltárt hibákra várható-e valamikor hibajavítás, vagy milyen lehetőségek vannak a hibák kiküszöbölésére?
Válaszukat előre is köszönöm!"
Azóta a készüléket kérik, hogy vigyem a szervizbe, mert senki más nem jelentett ilyen hibákat.
Ezek valószínűleg nem a vas hibái, hanem az előre telepített alkalmazásoké.
Az én gépem gyári nem csináltam vele semmit, de nem szeretném ha ez lenne a kísérleti alany.Megpróbálok mindent elkerülni, hogy ne keljen elvinnem a szervizbe egy -két-három napra.
Kérlek ha tudjátok nézzetek meg nálatok ezek a problémák jelentkeznek-e.
Biztos vannak egyéb hibák is én egyenlőre ezeket találtam meg. Kicsi apró hibák de bosszantóak. Gondoltam jelzem feléjük hátha elérek valamilyen eredmény és adnak ki valami frissítést a vasra.
HBO2 már jelezte, hogy az egyik hiba nála is fennáll:
(#1505) HBO2 válasza Tűz (#1504) üzenetére
HBO2
(kvázi-tag)Nálam is fennáll ez a rádiós probléma és továbbá az is, hogy erősítőre kötve nem enged feltenni max hangra, mert egyből leállítja!
(TuneIn rádió)
-
Tűz
csendes tag
Sziasztok!
Még egy nagy gondom van, mégpedig a fuso alkalmazás.
Nem igazán működik.
Azt láttam, hogy másnak is van ilyen gondja, de azt is észrevettem, hogy ha rákeresem az google áruházban , akkor csak nehezen tudom megtalálni.Tudtok róla valamit, van valaki akinek egyáltalán működik?
Mert így csak foglalja a helyet és ha soha nem lesz jó akkor megpróbálom leirtani.
-
Tűz
csendes tag
válasz
kalozhun100 #1517 üzenetére
Nem tudom mit akart tesztelni a gép.
Befagyott -- ki akartam kapcsolni de egyszerre több gombot sikerült megnyomnom és ez jött ki.
Még keresem a kombinációt.Nem próbálkoztam vele, kiléptem, mert ez a fajta a nyelvtudásom kicsit hiányos.
-
Tűz
csendes tag
Sziasztok!
Észleltem egy hibajelenséget a rádió használata során.
Amikor a rádió a beépített hangszóróra van kapcsolva, és a tab kikapcsolja a kijelzőt és zárolja magát a rádió elkezd recsegni ropogni, élvezhetetlen módon.
Amint visszakapcsolom a kijelzőt a recsegés ropogás abbamarad.Ugyanezt a jelenséget nem produkálja akkor, amikor csak a fülhallgatóra van kapcsolva a rádió.
Már próbáltam kikapcsolni mindent hátha valami progi miatt van egyenlőre nem találtam megoldást.
Kérdésem az lenne, hogy valaki még találkozott-e ilyen problémával vagy ez csak nálam egyedi.
ui: olvasgatva a hozzászólások között láttam, hogy az akku kijelzéssel is gondok vannak ha a készülék sokat van készenlétben.
Nem lehet, hogy van összefüggés a két hiba között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest