- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sailing1326
újonc
Szia!
Igen próbáltam, de nem történt semmi változás.
Viszont!Egy gyors kikapcsolás bekapcsolás után - kicsit többet gondolkodott, mint amikor korábban csináltam ilyet - fogta és pár widgetet eltávolított*, viszont a főmenüben megmaradt, tehát nem törölte csak a kezdőképernyőről tűnt el az ikon.
*teljesen különböző progik ikonja tűnt el: időkép; mozilla; pinterest; notes; - én nem találtam logikát ebben.Lehet, hogy az egyik app rakoncátlankodott?
Esetleg van ötlet, hogy tudom ezt kideríteni, hogy legközelebb elkerüljem?Köszi!
Üdv,
Peti
-
Sailing1326
újonc
Sziasztok!
Karácsony előtt beszereztem egy ilyen kis masinát. Nagyon jó abszolút meg vagyok elégedve vele.
Vagyis voltam ez előtt pár napig.
Most valamiért nagyon belassult az internet, igazából minden netes applikáció, Facebook, Youtube. De a keresők is olyan lassan működnek, hogy először élvezhetetlen volt mostanra pedig már meg sem jeleníti a lapokat értelmes időn belül.A UPC küldött nemrég új Wifree-s modemet, azon a saját wifire csatlakozik, amiről az asztali gép is megy, azon 30 Mbit-es sebesség van, semmi probléma vele.
A memóriája ugyan nincs partícionálva, de van rajta hely 400 MB belsőn 4 Giga az USB tárhelyen és van egy mikro SD és ami 15 Gigás, abból 9 giga még szabad.Van esetleg ötletetek miért lassult be csak ennek a tabletnek a nete? vagy maga a tablet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest