- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Előlapon kevesebb áramot képesek ezek a cuccok leadni, vékony a vezeték stb, néha ez okozza a hibát.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
DM43
őstag
válasz SzaboZE #3398 üzenetére
Ebben a cikksorozatban többek között erről is olvashatsz
-
SzaboZE
addikt
Sziasztok! X950-em van. Van rá lehetőség, hogy a wince-re telepített szoftverek ikonjai ne tűnjenek el újraindításkor? Ha van, akkor valaki leírná mit kell tenni?
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
flash-
veterán
válasz runner 125 #3396 üzenetére
igen,de akkor is érdekes hogy pendrive ok,pna meg nem.
mi különbség lehet?
elvileg semmi
mármint hogy ua a foglalatról megy.
nem értem[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz runner 125 #3394 üzenetére
de mindkét adatkábelt ha a gép hátuljába dugom úgy jó
csak akkor nem ha a pc előlapi csatlakozójába. -
flash-
veterán
oké
más:
a pc előlapi usb csatlakozójáról a wayteq920bt csatlakoztatása nem jó.
hiába dugom rá,fel-le csatlakozik egyfojtába.
olyan mintha valaki a kábelt ki-be dugdosná gyorsan.
ha usb pendrive-ot csatlakoztatok az előlapi csatira,úgy nincs gond.
egyedül a wayteq x920bt vel.
ki érti ezt?
pedig próbáltam már más usb kábelt is.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
TCPMPCE6 progit probaltam.
ez jól visz de amint picit halkitok vele azonnal elmegy a hang.és csak akkor jön vissza ha ujrainditom a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok
ilyen készülékem van.
Az a bajom hogy teljes képernyőben a videó lejátszás nem 100%os.
kicsit villog a kép,és akadna de talán nem is akadás hanem olyan mintha kevés fps en menne.
próbáltam már eredeti érintetlen divx-et rátenni,de kódolotam is már a készülék felbontására mp4 be divxet.
a probléma ugyanaz.elvileg pedig mp4ben az eszköz felbontásában jól kéne mennie.
itt van a kódolásomnak a tulajdonságai,hátha rájöttök valamire,de szerintem az eszköz gyengeGeneral
Complete name : E:\Filmek\SOROZATOK\24 kicsinyitett\24.s03e02-tvtime.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 285 MiB
Duration : 42mn 19s
Overall bit rate : 943 Kbps
Encoded date : UTC 2010-12-17 09:43:07
Tagged date : UTC 2010-12-17 09:43:07
Writing application : Lavf51.12.1Video
ID : 1
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L1
Format settings, BVOP : No
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : 20
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 810 Kbps
Width : 480 pixels
Height : 272 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.248
Stream size : 245 MiB (86%)
Writing library : Lavc51.40.4
Tagged date : UTC 2010-12-17 09:43:07Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 38.7 MiB (14%)
Tagged date : UTC 2010-12-17 09:43:07 -
tothlaj
csendes tag
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy 920 bt-re van e olyan program amivel a két adott pont közötti légvonalbeli távolságot meg lehet mérni??
Köszönöm..[ Szerkesztve ]
-
Nyurga
tag
Szia,
Csatlakoznék a problémához, csak nekem ténylegesen nem megy, total commanderből nézve a 2GB-s residentflash meghajtón kb 20GB-nyi beleragadt file van amit nem tudok letörölni, leformázni se engedi, mert szerinte írásvédett a meghajtó, rom frissítés is volt, az se oldotta meg.
A kiváltó ok egy lefagyás majd egy reset volt, azóta nincs belső memóriám, csak uSD. Tud valaki okosat mondani erre?Szilárd
Ha privátot írsz, írd bele, hogy mivel kapcsolatban kerestél! Az egyszerűbb kommunikáció érdekében, telefonon: +36702577646
-
kvard
csendes tag
Segítséget kérnék!
Wayteq 950BT HD; a zenelistában, hogyan tudok albumokat létrehozni, szerkeszteni a lejátszóban lévő előadókat zenéket?
Lejátsza a felrakott számokat, de csak "ömlesztve".
HELP! -
AndrewTdi
addikt
válasz nemadomfel #3383 üzenetére
Ne ActiveSync kapcsolatban csináld, hanem USB módban. Meghajtóként fogod látni és rámásolod. (gyorsabb is az adatátvitel)
-
snowdog
veterán
válasz nemadomfel #3383 üzenetére
Kizárt dolog, hogy az iGO hazavágja az AS -t. Ha nem adnak hozzá, akkor legális verziót (iGO) PNA-hoz sehonnan nem lehet beszerezni!
De azért neaddfel!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Luissimo #3381 üzenetére
köszönöm szépen meg is kaptam ha valami van ott értekezünk
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nemadomfel
csendes tag
Lehet, hogy az ájgo csinálta ki a kapcsolat teremtő (ActiveSyc) programit? Ha nem adnak a géphez legális programot, akkor honnan lehet beszerezni, és hogy meg fel a gépre, ha nem látja az asztali gép.
-
nemadomfel
csendes tag
válasz EricDraven #99 üzenetére
Helló, én egy WayteQ x850-est vettem, és én is ki akartam próbálni, hogy felmegy-e rá egyéb navigációs program, de hasonló tapasztalataim vannak vele.
Az igo simán felment ActivSync-en keresztül azóta viszont semmi, én csak két gépen próbáltam, de minden beállítási lehetőséggel. Jó lenne valami megoldás, mert ez így nem állapot. -
Luissimo
veterán
válasz zsolt19900 #3380 üzenetére
ÍRTAM NEKED EGY PRIVÁT KARÁCSONYI ÜDVÖZLETET.
-
zsolt19900
őstag
Félreértés ne essék semmiféle warezra bűnözésre nem szeretnék serkenteni senkit sem, egy egyszerű kérésem lenne, valaki privátban -remélem ott szabad- írjon rám aki ért ehhez a wayteq igo feltevéshez, elég ha egy linkelt hozzászólást beír esetleg nekem valaki, hogy na itt keresd, itt le van írva, nézelődtem a fórumokon, de minden hol csak azt látom, hogy itt ilyent nem szabad leírni, és sajnos már nem tudom, hogy hol -ha nem a "szak" fórumán keressem a "leírást" hogy hogyan és miként jutok eme remek pároshoz a gépjárműveléseim során, nagyon köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradságot, és esetleg csak egy kis linket privátban odabiggyeszt nekem, hogy na öreg itt már írták tessék
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Luissimo
veterán
VAN ITT egy SUPER KONVERTER nevű szuperkonverter, mindenből mindent csinál.
(480x272 és 25 frame/sec-re ügyelj)
-
flash-
veterán
szoktatok a x920bt-n filmezni?
én több filmet átlakaitottam 480x272 es felbontásra mp4 formátumra.
az az érdekes hogy teljes képernyőnél kicsit akadozik a videólejátszónál,de ha nincs teljes képernyőn akkor tökéletes.tudtok valami megoldást?esetleg valami tökéletes videólejátszót hozzá?
vagy más formátumot probáljak? -
snowdog
veterán
válasz sniper0707 #3373 üzenetére
Köszönöm, de nekem nincs rá szükségem, csak felhívtam rá a figyelmet.
-
sniper0707
csendes tag
Köszi szépen,talán sikerül megcsinálnom.
amúgy itt az eredeti indítókép:
http://kepfeltoltes.hu/100228/Logopa06_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz sniper0707 #3371 üzenetére
Netezéssel kapcsolatban itt találsz infókat [link]
BT-n keresztül egy DUN képes mobilra lesz szükséged. Én próbáltam, de használhatatlanul lassúnak találtam. Ha jól emlékszen PC-ről AS-en keresztül működik. Bár értelmét nem látom, mert ha már a PC-nél vagyok, akkor arról netezek.
Az indítókép csere kapcsán viszont annyit érdemes hozzátenni, hogy az eredeti kép örökre megsemmisül. Csakhogy senki se érjen meglepetés.
[ Szerkesztve ]
-
sniper0707
csendes tag
Sziasztok én is most vettem 1 ilyen gépet (x920bt),és azt szeretném kérdezni hogy netezni lehet -e rajta,akár usb vel ha rákötöm a gépre ,vagy bluetoot-on keresztül.
előre is köszi a választ.
jutalmul csináltam 2gb belépőképet a vasra,ha valaki nem tudná akkor csak rá kell tenni a memóriakari főkönyvtárába,1* bekapcsolod a vasat be boot ol és már törölheted is ,a gép rögzíti a memóriájába.
Link:
http://rapidshare.com/files/437998658/Wayteq.rar[ Szerkesztve ]
-
DM43
őstag
válasz maxika2004 #3368 üzenetére
Maxika! Egy másik fórumon is feltetted ezt a kérdést, ott válaszoltam neked :-)
-
maxika2004
őstag
Lenne egy kérdésem a gurukhoz :
Van egy wayteq 920bt-m régóta a DM43 v6.4 es si -t használom,
És mostanában fogott meg a dolog, hogy a netezni lehetne e rajta?
Mivel ugye van rajt egy ilyen gomb, meg opera, meg stb netes progik...Active sync-el összekötöttema pc vel, de csak az időjárás elörejelzés ment.
Az operával is probáltam, de : connection failed..... please your netvork settings...
Mit kellene beállitanom hogy jólegyen ?
Esetleg wifi vevővel is menne ?Lécci segitsetek ezügyben !
Elöre is köszönöm !
-
Luissimo
veterán
válasz AndrewTdi #3364 üzenetére
adj egy linket privátban ahhoz a filmhez, ami akadozott neked 920-on és én kipróbálom 950-en, (még párnapig van nálam egy db.) ha így megfelel, merthogy csak így van értelme szerintem.
(majdnem 100% hogy a lejátszóprogramja ugyanaz a kettőnek, max a vasban van az eltérés.)
szvsz[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
válasz AndrewTdi #3362 üzenetére
Ez nem feltétlenül a lejátszó hibája. Változó bitrátás tömörítésnél az általad említett esetekben (a teljes képernyőtartalom hirtelen változása) egyszerűen a hardver lesz a szűk keresztmetszet. (fix bitráta esetén ilyenkor bekockásodhat kicsit a jelenet - tömörítéstől függ a dolog)
Ettől függetlenül engem is érdekelne x950-ös tapasztalat.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Fura kérdésem van.
Az x950 videólejátszása jobb lehet mint a x920-nak? A gondom, hogy a 920 gyári lejátszója néha néha gyorsabb kameramozgásnál akadozik. Tapasztalható ez 950-nél is? -
flash-
veterán
sziasztok
x920bt hez szeretnék microSDHC kártyát.
ez jó választás,ezzel müködne?
Vagy nem is megy microsdhc kártyával?
egyátalán elég neki a class4?vagy érdemesebb class6os kártyát venni hozzá?
[link][ Szerkesztve ]
-
plajos
aktív tag
válasz Gaabbaa #3352 üzenetére
A GJA 2-essel kezdődő skinek Primo 1.1-es verzióhoz készültek, a GJA 1-essel kezdődő skinek a régebbi 1.0-ás Primóhoz. Neked 1.0-ás Primód van, mivel nincs benne green_480_272.ui fájl. Két választásod van:
1. Maradsz a régebbi 1.0-ás primónál, ehhez keresni kell pl. egy GJA 1.15-ös skint
2. Frissíted a Primódat újabb verzióra, akkor használhatod ezt a skint. -
trutyi
aktív tag
sziasztok lenne egy kérdésem. van egy x920-am nem a bt hanem a sima x920. probléma a következő. utóbbi időben kb 2 hét nagyon lassan talált műholdat. volt hogy fél óra alatt ugrott címre. most eljött az idő hogy teljesen elvesztette őket. nem állítgattam csak kerestem címet és nem értem mi lelte ezt a pokolfajzatot. kérek segítséget tőletek. köszi
[L:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=trutyi&submit=]értékeléseim[Link][/L]
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz snowdog #3353 üzenetére
igen, azt értettem én is de az hogy lehet? másnak miért jó? beletúrtam a branding zip tartalmába, és tényleg nincs benne az adott helyen az a file, de az összes többi skinből is hiányzik (a weboldalon van még pár) ..... próbáljam meg egy "másik" primoval?
[ Szerkesztve ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok!
következő problémám akadt: eddig ment szépen a primo, de amióta megpróbáltam innen feltenni ezt a skin-t: "GJA_2.20_PL_mod4a" a következő hibaüzenettel kilép indításkor: ui_igo9\480_272\ui\green_480_272.ui exiting application.
Mi lehet a gond? Mindent az "olvass el" szerint csináltam, szótárat frissítettem, save könyvtárat töröltem, stb....
[ Szerkesztve ]
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Tim72
tag
válasz Wilbur Smith #3328 üzenetére
Nekem ugyan X950en van. Ilyet akkor vettem észre amikor nem rendesen dugtam be az autóban a gépbe a töltőt. Feligyeltem rá, mert korábban valaki már panaszkodott rá.
Ide vág, korábban a töltőről (hogy tölt a saját töltője gyorsabban) volt egy beszélgetés:
Talán ez az oka: USB szabvány, forrás Wikipedia ha jól emlékszem
"In Battery Charging Specification,[33] new powering modes are added to the USB specification. A host or hub Charging Downstream Port can supply a maximum of 1.5 A when communicating at low-bandwidth or full-bandwidth, a maximum of 900 mA when communicating at high-bandwidth, and as much current as the connector will safely handle when no communication is taking place; USB 2.0 standard-A connectors are rated at 1500 mA by default. A Dedicated Charging Port can supply a maximum of 1.8 A of current at 5.25 V. A portable device can draw up to 1.8 A from a Dedicated Charging Port. The Dedicated Charging Port shorts the D+ and D- pins with a resistance of at most 200 Ω. The short disables data transfer, but allows devices to detect the Dedicated Charging Port and allows very simple, high current chargers to be manufactured. The increased current (faster, 9 W charging) will occur once both the host/hub and devices support the new charging specification. "Ez is lehet az oka, ha valami miatt nem veszi észre a data vonalak összekötését akkor megpróbál kommunikálni. (de a TMC-vel vajon miért nem )
[ Szerkesztve ]
-
krixkrax
tag
ScummVMt probalta mar valaki? Itt egy leiras hogyan kell hozza gombokat mappelni.
-
sorkalman
csendes tag
Sziasztok!
A készülékre érdekelne engem játék, és/vagy progik. A gyerekemnek lesz.
Amikor 1 éve megvettem, wince6-ra kevés app volt.
Remélem azóta több van rá.
Választ privátba [is] légyszi, arról kapok email értestőt%
Köszi!
sk -
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki egy boltot, ahol kapni bele való USB aljzatot?
Egy ismerősömébe valaki úgy dugott bele valamit, hogy nem sikerült rendbe hozni az érintkezőit, cserélni kell. -
DM43
őstag
válasz AndrewTdi #3342 üzenetére
Az USB kapcsolatot kapcsold át Mass Storage állásba a beállításoknál és nem lesz lassabb.
(erről egy kis olvasni való)[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #3341 üzenetére
csak abból indultam ki, hogy a belső memóriára lényegesen lassabban tudok másolni mint a memóriakártyára. (Class4)
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Van különbség gyorsaságban aközött ha a Primot a memkártyára teszem vagy a belső memóriába? Tehát hol gyorsabb a primo? (betöltés, tervezés, stb)
[ Szerkesztve ]
-
Wilbur Smith
csendes tag
válasz bakterka #3338 üzenetére
Bakterka. Köszi. Hát, nem tudom, annyit nem ér a cucc... 23ért vettem, nem is voltak nagy elvárásaim. De végülis nagyon jó a gép, abszolúte pozitívan csalódtam, minden műxik is kiválóan, nagy, tetszetős, okos, szeretem. A MIOP560-omat cserélte le, mert az totál meghülyült, pedig szervizben is volt - Csehországban(!!!). Kiszerettem a PDA-ból, mert tökéletesen alkalmatlan, mihaszna készüléknek bizonyult: instabil wifi, csigalassú bénázás a stylusos pötyögéssel, háttérben futó progik, satöbbi - nekem lúzer-júzernek túl bonyolult és haszontalan volt. Kár a pénzért. Egyébként a MIO egyik baja pont ugyanez volt: menet közben tápra dugva leállt a navigáció... Elképzelhető, hogy a PC-m usb portja hulladék, és gyakorlatilag mindent az csesz el?
Közben csináltam egy soft-resetet (menüből), de semmi változás. Esetleg érdemes lenne hard resetet is nyomni, hátha?
-
bakterka
tag
válasz Wilbur Smith #3337 üzenetére
Annyira nem vágom a témát én se,de szerintem az usb aljzattal lehet gond.Szervíz!
-
Wilbur Smith
csendes tag
Jabby. Köszönöm. Pont ez a baj, minden kábellel ezt csinálja - persze most nem) Hálózati töltőt az x920-hoz nem adtak gyárilag, egy régebbi MIO töltőt használok hozzá, a szivargyújtó-töltő meg wayteq gyári. Biztos észrevettétek, hogy nem vagyok valami nagy spíler a témában. Nekem elsősorban navigálni kell a cucc, meg esetleg a gyerekeknek filmet nézni ha nyaralni megyünk, a kocsimban van gyári telefonkihangosító rendszer, ezért nem vettem bt-t. A navi sd-ről fut, nem telepítettem saját memóriába, a használandó sd-ket meg kártyaolvasóval külön kezelem. Ha az usb ilyen beállításával műxik, az jó. Zavar azért, hogy vélhetőleg tényleg valami nem jó, ezért várom a további ötleteket)
-
Jabby
őstag
válasz Wilbur Smith #3335 üzenetére
Kipróbáltam, Mass storage-re állítva nálam nem indul újra a Primo (se más progi), egyszerűen csak tölt, világít a piros LED.
A helyedben kipróbálnám másik USB kábellel, lehet az kavar.
-
Wilbur Smith
csendes tag
válasz bakterka #3334 üzenetére
Bakterka. Igazad lehet. Ugyanakkor: a gép adatátvitel közben is tölt, nincs rajta külön lyuk a töltésnek, mint pl. a pokia telefonomon, ami nem usb-n tölt. Én egyszerű júzerként nem is nagyon értem, miért kell usb-n tölteni... Ha "mass storage" a beállítás, a gép lényegében kártyaolvasóként megy, de abban igazad lehet, hogy ilyen beállítással sem kéne a tápot adatnak néznie. Van valami ötleted, hogy mi lehet a baj?
-
bakterka
tag
válasz Wilbur Smith #3332 üzenetére
Hali!Szerintem azzal a géppel valami nincs rendben!Az adatátvitelt csak akkor kéne mutatnia ha számítógéppel kötöd össze!Töltéskor csak a piros lednek kéne világítania.Akármilyen USB módban van!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Rendeltem egy ilyen gyári (?) Wayteq tokot a készülékhez, szvsz krva jó, ajánlom másoknak is.
Totál passzentosan beleül az 5"-os masina, tetszik az anyaghasználata, nekem cseppállónak is tűnik, amolyan gyöngyvászon féle. Kellően merev, kb. ráülés/leesés ellen is védve van általa.
Illetve belül van egy kis hálós rész, ahol mem.karikat simán tarthatunk, de egy kisebb usb kábel is belefér.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Wilbur Smith
csendes tag
Jabby. Köszönöm szépen a választ. Te is éjszakai bagoly vagy)
Wilbur Smith egy kapitális barom - miután írtam, háromszor is, átgondoltam a dolgot: persze hogy adatátvitelt ír ki, ha "mass storage" az USB beállítás. Emlékszem is, kicsit tele lett a tököm az AS-sel valami miatt és átállítottam még régebben, mert csak kártyaólvasónak akartam használni a gépet. Most kipróbáltam háromszor is, ha az USB "mass storage" beállításon van, rendre előjön a probléma, de ha a beállítás AS, semmi gond. Bízom én is abban, hogy ezzel meg is oldódott a gond, de ha nem, tovább nyaggatlak Benneteket)) Köszönöm még egyszer a gyors választ!!!
-
Jabby
őstag
válasz Wilbur Smith #3330 üzenetére
Én AS opcióban használom és nem tapasztalom az újraindítást, de holnap teszek egy próbát USB beállítással.
De szerintem 99%, hogy megoldottad a problémát, mert logikus, hogy megjelenik az adatátvitel ikon (USB beállításnál rádugod a kábelt az USB portjára), s tényleg lehetséges, hogy ez miatt lép ki a naviból. -
Wilbur Smith
csendes tag
Megint én, bocs mindenkitől. Mivel ugye USB csatlakozóval tölt a gép, az USB kapcsolatot átállítottam MS ACTIVESYNC opcióra, egyelőre azt látom, hogy ezzel a beállítással a probléma nem áll fenn. Van valakinek ötlete?
-
Wilbur Smith
csendes tag
Bocs, egy dolog lemaradt: azt veszem észre, hogy ha fel van töltve a gép és töltőn marad, kiírja a képernyőre, hogy "fatal error" - ilyenkor le kell vennem a töltőről és mindent újra kell indítani - ehhez már félre kell állnom, ha éppen gázos a szituáció. Tudnátok segíteni?
-
Wilbur Smith
csendes tag
Sziasztok!
Nekem mezítlábas x920-asom van, nem BT, de nem találtam ilyen topikot, ezért pofátlankodok ide - bocsánat érte! Igyekszem visszaolvasni, de nagyon kevés az időm és sürgős tanács kellene, elnézéseteket kérem. Van egy kis gondom a masinával, a következő:
Ha hálózatról vagy szivargyújtóról elkezdem tölteni a készüléket, amint elindul a töltés, megjelenik az adatátvitel (!) jelzés a képernyőn és a navigációból egyszerűen kilép a gép, mindent újra kell indítani. Érdekes, hogy a beírt célpont és az útvonal megmarad, de pl. iGO Primo-nál a bal oldalon lévő megtett útvonalat jelző sáv nulláról indul újra, vagyis az újraindítás GPS pozícióját veszi kiinduló pontnak és mindent onnan számol. Gondoltam arra, hogy resetelem a masinát, de nem mertem még megtenni. Nagyon zavaró és veszélyes is, hogy menet közben, amikor energiát kér, rádugom a szivargyujtó-töltőre, erre minden leáll, jön az adatátvitel animáció és én meg fejvesztve nyomogatom a képernyőt miközben azt sem tudom, merre megyek. Kérlek Benneteket, segítsetek! Köszönöm!
-
Jabby
őstag
Kb. 1 hónapos készülékemen idáig SD kártyáról a zene jól, tisztán szólt, de ma elkezdett örült módon kattogni
Tudja valaki ennek az okát? -
G300
csendes tag
Végre sikerült elindítanom, de valóban úgy, hogy a windows nem megy. A beálításoknál beállítom a russa-t akkor elindul. Csak a képernyő felbontással van bajom. Nem látszik a képernyő alja. Sok leírást, hozzászólást olvastam már róla, de miután ehhez analfabéta vagyok, nem értem, hogy mit kellene csinálni. Tudsz vmi leírást hülyéknek?
-
Jabby
őstag
Russat hogyan tudtad ráműteni?
Nekem a Russan kívül minden működik, de ez a progi nagyon kifogott rajtamMég valami:
Vezetés közben általában hangoskönyveket hallgatok, ismertek olyan zenelejátszót ami bekapcsoláskor onnan folytatja a lejátszást, mint amikor kikapcsoltam? Primoba külső programok közé tenném be.[ Szerkesztve ]
-
G300
csendes tag
Elegem lett mindenféle módosításokból. Aminek nem szabadna menni az megy. A russa-t ellenben nem tudom megszólatatni több napi olvasgatás után sem. Nincsenek nagy igényeim. pl: szeretnék zenét hallgatni miközben megy a navigáió. Geocachingelni szerenék pl russa-val. Van egy x920BT-m és egy régi MioC(talán)310. Van-e itt valami tudor ember aki vállalná mindkét gép megoldását, lehetőleg Bp-n vagy B.keszi v. B.örs környékén? Természetese nem ingyen kérem.
-
Luissimo
veterán
válasz bakterka #3316 üzenetére
Minekaz, hiszenAZ EGÉSZ VILÁG EGY SÖRNYITÓ !!
-
bakterka
tag
válasz ultima62 #3311 üzenetére
Igazad van.Én is ezért adtam el a BT,FM,TB,MP,stb gépet és vettem egy x920-at.Na ő navigál,a kihangosító kihangosít,a zenelejátszó meg zenelejátszik.Mindenki csinálja a maga dolgát,nincs vita meg keveredés.(Nics multifunkció,minta téli-nyári guminál.Se télen se nyáron nem jó!)
-
_seth_
veterán
válasz bakterka #3308 üzenetére
Erre való a BT-s fejegység és klasszul hallok mindent 8 hangszórón és a mélynyomón keresztül
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
sanya39
csendes tag
Sziasztok, kérdezném, hogy hogyan lehet az x920 BT kihangositóját ( az FM - en keresztül ) kitenni a rádió hahgszóróira ? A navihang klasszul kimegy. - Köszi
-
Office-R
csendes tag
válasz bacisteve #3302 üzenetére
Nem töltöttem a PC-re a telefonkönyvet, így visszaállítani sem tudom. De elvileg ha ráérnék, próbálgatnám, hogy mi az oka a mostani "nem felismerés-nem áttöltés" dolognak.
De ez egyenlőre idő hiányában nem megy. Rá kellene jönnöm, mi okozza ezt a hektikusságot. Ha valami van közzéteszem. ...vagy vennem kell egy új Bt-s telót . ..bár arra még gyúrnom kell. Na az lenne gáz ha azzal se kapcsolódna rendesen. -
bacisteve
csendes tag
-
Office-R
csendes tag
válasz bacisteve #3298 üzenetére
Szia !
Előrebocsátom, hogy a 920 Bt telefonkönyv prg. más készülékre történő fabrikálásában sajnos nem tudok segíteni, de saját tapasztalatomat elmondom. Nekem 920 Bt-van. Azért vettem a bt- s verziót, mert kihangosítóként is szerettem volna használni. A vásárlás után a telómmal (SE T610) párosítva kiderült, hogy a hívást nem tudom elutasítani, csak fogadni. Egyébként a telefonkönyvet klasszul átvette. Abból elvileg tudott hívni, stb. , azonban ha például a hívott nem vette fel, már nem tudtam manuálisan a hívást befejezni. Ilyenkor csak resettel lehetett kilépni. Elvittem a Wayteq szervízbe. Ott a szervizes kolléga legalább kétszer cserélte rajta a szoftvert, (szerintem régebbire) utána vagy három új készüléket is hozott, de ugyanaz volt a probléma. A végén abban maradtunk - miután egy másik szervizes kolléga telójával párosítva működött minden - hogy a saját navim csak a saját telómmal nem működik rendesen. Ezt a tényt szépen elkönyveltem magamban és gondoltam hogy akkor legalább azt használom a Bt funkcióból amit tudok. Sajnos most már ott tartok, hogy a telót ugyan felismeri, de már sem a telefonkönyvet nem hajlandó átvenni, sem kihangosítóként üzemelni. Nem tudom ennek mi az oka, de a saját telóval ez a funkció nem működik. Már próbáltam munkatársaim telefonjaival, azzal a hívások mennek, és fogadhatók is, de ott a telefonkönyvet nem próbáltam átvenni, úgyhogy arról nincs infóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest