- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Office-R
csendes tag
válasz
bacisteve #3302 üzenetére
Nem töltöttem a PC-re a telefonkönyvet, így visszaállítani sem tudom. De elvileg ha ráérnék, próbálgatnám, hogy mi az oka a mostani "nem felismerés-nem áttöltés" dolognak.
De ez egyenlőre idő hiányában nem megy. Rá kellene jönnöm, mi okozza ezt a hektikusságot. Ha valami van közzéteszem. ...vagy vennem kell egy új Bt-s telót. ..bár arra még gyúrnom kell. Na az lenne gáz ha azzal se kapcsolódna rendesen.
-
Office-R
csendes tag
válasz
bacisteve #3298 üzenetére
Szia !
Előrebocsátom, hogy a 920 Bt telefonkönyv prg. más készülékre történő fabrikálásában sajnos nem tudok segíteni, de saját tapasztalatomat elmondom. Nekem 920 Bt-van. Azért vettem a bt- s verziót, mert kihangosítóként is szerettem volna használni. A vásárlás után a telómmal (SE T610) párosítva kiderült, hogy a hívást nem tudom elutasítani, csak fogadni. Egyébként a telefonkönyvet klasszul átvette. Abból elvileg tudott hívni, stb. , azonban ha például a hívott nem vette fel, már nem tudtam manuálisan a hívást befejezni. Ilyenkor csak resettel lehetett kilépni. Elvittem a Wayteq szervízbe. Ott a szervizes kolléga legalább kétszer cserélte rajta a szoftvert, (szerintem régebbire) utána vagy három új készüléket is hozott, de ugyanaz volt a probléma. A végén abban maradtunk - miután egy másik szervizes kolléga telójával párosítva működött minden - hogy a saját navim csak a saját telómmal nem működik rendesen. Ezt a tényt szépen elkönyveltem magamban és gondoltam hogy akkor legalább azt használom a Bt funkcióból amit tudok. Sajnos most már ott tartok, hogy a telót ugyan felismeri, de már sem a telefonkönyvet nem hajlandó átvenni, sem kihangosítóként üzemelni. Nem tudom ennek mi az oka, de a saját telóval ez a funkció nem működik. Már próbáltam munkatársaim telefonjaival, azzal a hívások mennek, és fogadhatók is, de ott a telefonkönyvet nem próbáltam átvenni, úgyhogy arról nincs infóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest