Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Office-R

csendes tag

válasz bacisteve #3302 üzenetére

Nem töltöttem a PC-re a telefonkönyvet, így visszaállítani sem tudom. De elvileg ha ráérnék, próbálgatnám, hogy mi az oka a mostani "nem felismerés-nem áttöltés" dolognak.
    De ez egyenlőre idő hiányában nem megy. Rá kellene jönnöm, mi okozza ezt a hektikusságot. Ha valami van közzéteszem. ...vagy vennem kell egy új Bt-s telót :DD . ..bár arra még gyúrnom kell. Na az lenne gáz ha azzal se kapcsolódna rendesen.

• Office-R

csendes tag

válasz bacisteve #3298 üzenetére

Szia !
    Előrebocsátom, hogy a 920 Bt telefonkönyv prg. más készülékre történő fabrikálásában sajnos nem tudok segíteni, de saját tapasztalatomat elmondom. Nekem 920 Bt-van. Azért vettem a bt- s verziót, mert kihangosítóként is szerettem volna használni. A vásárlás után a telómmal (SE T610) párosítva kiderült, hogy a hívást nem tudom elutasítani, csak fogadni. Egyébként a telefonkönyvet klasszul átvette. Abból elvileg tudott hívni, stb. , azonban ha például a hívott nem vette fel, már nem tudtam manuálisan a hívást befejezni. Ilyenkor csak resettel lehetett kilépni. Elvittem a Wayteq szervízbe. Ott a szervizes kolléga legalább kétszer cserélte rajta a szoftvert, (szerintem régebbire) utána vagy három új készüléket is hozott, de ugyanaz volt a probléma. A végén abban maradtunk - miután egy másik szervizes kolléga telójával párosítva működött minden - hogy a saját navim csak a saját telómmal nem működik rendesen. Ezt a tényt szépen elkönyveltem magamban és gondoltam hogy akkor legalább azt használom a Bt funkcióból amit tudok. Sajnos most már ott tartok, hogy a telót ugyan felismeri, de már sem a telefonkönyvet nem hajlandó átvenni, sem kihangosítóként üzemelni. Nem tudom ennek mi az oka, de a saját telóval ez a funkció nem működik. Már próbáltam munkatársaim telefonjaival, azzal a hívások mennek, és fogadhatók is, de ott a telefonkönyvet nem próbáltam átvenni, úgyhogy arról nincs infóm.

Új hozzászólás Aktív témák