-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilbur Smith
csendes tag
válasz
bakterka #3338 üzenetére
Bakterka. Köszi. Hát, nem tudom, annyit nem ér a cucc... 23ért vettem, nem is voltak nagy elvárásaim. De végülis nagyon jó a gép, abszolúte pozitívan csalódtam, minden műxik is kiválóan, nagy, tetszetős, okos, szeretem. A MIOP560-omat cserélte le, mert az totál meghülyült, pedig szervizben is volt - Csehországban(!!!). Kiszerettem a PDA-ból, mert tökéletesen alkalmatlan, mihaszna készüléknek bizonyult: instabil wifi, csigalassú bénázás a stylusos pötyögéssel, háttérben futó progik, satöbbi - nekem lúzer-júzernek túl bonyolult és haszontalan volt. Kár a pénzért. Egyébként a MIO egyik baja pont ugyanez volt: menet közben tápra dugva leállt a navigáció... Elképzelhető, hogy a PC-m usb portja hulladék, és gyakorlatilag mindent az csesz el?
Közben csináltam egy soft-resetet (menüből), de semmi változás. Esetleg érdemes lenne hard resetet is nyomni, hátha?
-
Wilbur Smith
csendes tag
válasz
bakterka #3334 üzenetére
Bakterka. Igazad lehet. Ugyanakkor: a gép adatátvitel közben is tölt, nincs rajta külön lyuk a töltésnek, mint pl. a pokia telefonomon, ami nem usb-n tölt. Én egyszerű júzerként nem is nagyon értem, miért kell usb-n tölteni... Ha "mass storage" a beállítás, a gép lényegében kártyaolvasóként megy, de abban igazad lehet, hogy ilyen beállítással sem kéne a tápot adatnak néznie. Van valami ötleted, hogy mi lehet a baj?
-
Luissimo
veterán
válasz
bakterka #3316 üzenetére
Minekaz, hiszenAZ EGÉSZ VILÁG EGY SÖRNYITÓ !!
-
bakterka
tag
válasz
bakterka #1846 üzenetére
Hali!x820BT-t szeretném lecserélni x920-ra.A 820-on egy-két dolog nagyon lassú.Állítólag a 920-on jól fut minden,na meg nagyobb.Ha meg tudná ezt valaki erősíteni nekem!A BT-je milyen?a 820 -é elég gagyi meg ki se teszi a rádióra.Ha a 920 is ilyen,nem veszek BT-st.Az sw-ben van különbség a 920BT és a sima között?Mert ha a BT-s jobban fut akkor mégiscsa k az lesz.Igazából csak és kizárólag navigálni használnám de azt tudja jól.(fusson rajta minden)Elnézést ha nem jól fejeztem ki magam de csak egy amatőr felhasználó vagyok aki próbál eligazodni a rengetegben.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest