- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adamreka
csendes tag
Hali Srácok!
Segítséget szeretnék kérni, a Wayteq x920BT-re hogy lehet zenét feltölteni? -
Ja bocs, tényleg írtad, hogy te személyesen vetted át.
Az a baj, hogy a szállítás legalább egy ezres. Úgy meg már ott vagyok 2k - nál. Vagy találok használtan egyet, vagy megpróbálok helybe keresni. Még jó, hogy újonnan veszek valamit, ami nem is jó."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Tonyk
veterán
válasz HUNNIA1920 #2192 üzenetére
Honlapon ott van az is, de nekem ingyen volt mert szegedi vagyok és elmentem érte.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
-
-
orbitalion
tag
válasz sellerbuyer #2155 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted!
Igazad van a használhatóságáról, de én nem csak erre használnám. WinCE alatt majdnem használhatatlan... Aztán majd, ha te is be akarod állítani a hangerőket a navin, majd neked se fog tetszeni, hogy nem ott áll meg ahol szeretnéd... Amúgy tényleg jó kis cucc ennyiért, csak hát...[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
DMG
senior tag
RomVersion: PA06.0E0EI6680CQ.4.14
Software Version: V3.6.E10.04.26Enyém is ott van most szervízben, remélem orvosolják.
Megnéztük a régebbi szállítmány kiállított darabját, az is ugrált de kevésbé, régebbi is volt a szoftver. Megnéztük mellette az X820-asat az meg jó volt, telejesen más ROM-al. :-(
DownGrade-elni amúgy lehet szoftvert meg rom-ot? Mert ha nem javítják elgondolkodom, hogy elkérem valakitől a dumpot akié régebbi és jól működik és inkább beáldozom a garit, csak működjön megfelelően. Ammm... A hivatalos gyári szoftverekkel, pl othello.
[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Tonyk
veterán
válasz HUNNIA1920 #2183 üzenetére
Azért mertem javasolni, mert a múlt héten vettem szintén az árgépről kitúrt link alapján innét. Mondjuk nekem még kapóra is jött mert szegedi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
sorkalman
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, lszi?
Az a gondom, hogy tesztelném a primo-t, de valami nem smakkol.
Fent van a kártyán egy igo8, egy amigo és egy primo is.
Az első kettő jól megy, a primot viszont már agyonkonfiguráltam,
de elhasal egy olyan ponton, hogy hiányol egy ui_igo8/dayheightcolormap.bmp -t.
Ez a Data.zip-ben kéne legyen, de ebben már ui_igo9 mappa van helyette.
Gondolom, hogy a másik kettő valamit bele szemetelt a registrybe (ha van ilyen),
és azoknak akarja használni.
Nemtom hogy lehetne rábírni, hogy jól keresse a fájlt.Előre is köszi, sk
-
Tonyk
veterán
válasz HUNNIA1920 #2178 üzenetére
-
Valakinek nincs egy x920 - as bölcsője eladó?
Vettem egy szellőzőrácsra felpattintható tartót, de ez a retek bölcső nem jó hozzá. Ez ilyen sz*r 3 pontos, viszont a tartóhoz olyan kell, ami 4 pontos (2 lent, 2 fent)."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
-
balintka
addikt
Megtettem, első 750 km-es Veszprém-Hajdúszoboszló-Veszprém utamat az X920 BT-vel, nagyon pozitívak a tapasztalataim vele, a Sygic csillagos 5-ösre vizsgázott. Amikor rossz felé mentem, rögtön újraszámolta az útvonalat, és másikat keresett. A hangnavigációja kiváló, feljebb kellett venni a hangerőt kicsit, hogy hallani lehessen. Jövő hónapban megveszem a TMC-t hozzá.
-
ultima62
tag
válasz orbitalion #2153 üzenetére
Hello!
Erre az ugrálásra kíváncsi lennék én is. Azt olvasom, hogy majdnem mindegyik ezt csinálja. Ezért van szervizben? Kicserélték? Most már nem ugrál???? -
Tonyk
veterán
valahol ez már szánalmas
-
DM43
őstag
válasz sellerbuyer #2169 üzenetére
Az igo8-ban van lehetőség a tmc vevő megkeresésére, nem kell kézzel belenyúlni sehova.
Mielőtt hülyeségeket írsz, legalább legyél tisztában az adott software lehetőségeivel, használatával.
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz sellerbuyer #2169 üzenetére
Ebben az esetben a jogkövető felhasználó az NNG supporthoz fordul.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz sellerbuyer #2166 üzenetére
2. Nem teszel rá TMC vevőt, az istenért! Ha az adott gép, amivel megvetted az iGO-t TMC-s, akkor az ott úgy van beállítva.
-
DM43
őstag
válasz sellerbuyer #2164 üzenetére
Próbálkozni persze lehet ...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz sellerbuyer #2164 üzenetére
1. Primo megvesz készülékkel, ergo eredeti, hivatalos.
Arra a készülékre szól a licenszszerződés. Első bekapcsolásnál elolvasod és el is fogadod.
3. Megvesz x920bt, eredeti Primo feltelepít, sys.txt-ben szükség esetén felbontás átír kb. két helyen, ennyi a nagy buherálás.
Nem, nem írod át, mert nem nyúlhatsz bele a softverbe. Pont az előbb fogadtad el.
És most már legyen elég, szerintem. Amit itt szajkózol az törvénysértő és warez. Én pedig ezért elküldelek néhány nap pihenőre, ha nem fogod ezt fel.
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
1. Primo megvesz készülékkel, ergo eredeti, hivatalos.
2. Készülék elad, eldob kukába, megesz, felgyújt, feldarabol, felnégyel, megsemmisít, akármi.
3. Megvesz x920bt, eredeti Primo feltelepít, sys.txt-ben szükség esetén felbontás átír kb. két helyen, ennyi a nagy buherálás. "El nem indítod rajta"...hehhe, ez tetszett...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz sellerbuyer #2158 üzenetére
Miért kell mindig újra és újra elmondani?
1. Boltban nem kapsz standalone iGO Primot - ez tény
2. Ha máshonnan szerzed be, akkor warez
3. A warez módon beszerzett szoftvert módosítanod kell ahhoz, hogy fusson a Wayteq cuccon - a programot szerzői jogok védik, belenyúlni illegálisTehát két helyen sértettél törvényt. Van még kérdésed???
-
DM43
őstag
válasz sellerbuyer #2160 üzenetére
Ezt már annyiszor és annyi helyen átbeszélték ....
1. Primot nem kapsz önmagában
2. Igo-t igen, de azt buherálás nélkül (és itt nem a sys írásra gondolok) el nem indítod rajta
[buherálva persze igen, de ezt most nem taglalnám, mert repülnék innen] -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz sellerbuyer #2156 üzenetére
iGO Primoval nem használhatod a készüléket, mert nem legális.
-
DM43
őstag
válasz sellerbuyer #2158 üzenetére
Ha kapsz hozzá Primot, akkor szóljál nekem is
-
m.jeno
senior tag
válasz sellerbuyer #2156 üzenetére
TMC-vel kapcsolatosan: a Wayteq RTA-3000 TMC vevő tökéletesen működik vele, öszzeállítása, autós tölltő+TMC vevő+ készülék, az autós töltőt mindeig be kell dugni, mert a TMC vevőnek kell áram, vagyis ha nem teszed töltésre nem működik!!!
A sys.txt-ben be kell állítani a paramétereit a vevőnek és már működik is Budapesten, vidéken felejtős egyenlőre.Sokan használják Primo-val, de hivatalosan nem lehet, ezért erre a kérédsedre itt nem nagyon fogsz választ kapni, gondolom Te sem azzal vetted
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
sellerbuyer
őstag
Senki sincs itt, aki Primoval használná a készüléket?
-
sellerbuyer
őstag
válasz orbitalion #2153 üzenetére
Szia, ha másra nem használod, mint a kocsiban navira, akkor persze lehet ez a megoldás, hogy nem veszed ki a bölcsőből, de én venni szeretnék tokot hozzá és abban hordani ha egyéb funkciójára van szükségem.
Az, hogy nem csúztatod be rendesen a helyére a bölcsőt, nekem elég meredek, amikor a macskaköveken megyek a kocsival (aminek a futóműve amúgy sem csillapít valami fényesen, sőt), akkor egészen biztosan kiszállingózna a helyéről a cucc.
A hangerő csúszkát megnéztem, ugrál, kalibrálás előtt és után is, fóliával és anélkül is. Nem nagyon értem a jelentőségét, hogy miért kattantatok erre rá itt többen, engem pl. annyira nem zavar, hogy valami nagyon... Sőt ha évekig ez lesz a legnagyobb hibája a cuccnak, akkor kifejezetten örülni fogok neki és még biztatom is, hogy ugráljon csak ide-oda!
[ Szerkesztve ]
-
orbitalion
tag
válasz Adamreka #2149 üzenetére
Nem írtad milyen navi progid van, de ha igo, akkor rá kell bökj a bal alsó képernyőrészen található három információra(egyel feljebb, mint ahol a műhold és a hangerő infók vannak). Itt be tudod állítani melyik 3! infó jelenjen meg. Ha más megjelenítést láttál, az egy skin volt valószínű, vagy másik navi program...
A touchsreen-es próbát megtennéd, kérlek! Köszi![ Szerkesztve ]
Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
orbitalion
tag
válasz sellerbuyer #2146 üzenetére
Szia! Én nem veszem ki a bölcsőből(illetve nem vettem ki, mert még mindig nem kaptam vissza a touchsreen javításból). A bölcsővel alig nagyobb, és simán elfér ugyanott, ahol nélküle. Jobb is fogni, nem félsz, hogy kiesik a kezedből. Könnyebb fel és leszedni is, nem kell teljesen belepasszítani a tartóba, csak rácsúsztatod lazán a sínre, nem fog leesni, hacsak nem offroad-ozol!
Megnéznéd, neked ugrál-e a hangerő csúszka ide-oda, ha a gombra böksz a cerkával és nem mozdítod? Köszi!Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
válasz Adamreka #2149 üzenetére
Vannak oldalak, ahova olyan képeket is betesznek, amik nem tükrözik a valóságot. Amire te gondolsz, azt a navigációs programba lehet beállítani, de nem biztos, hogy olyan "csili-vili" lesz, mint a képen.
Az "énMegyek" programba be lehet állítani, hogy mit jelenítsen meg (sebességkorlát, idő, távolság, érkezési idő, hátralévő idő, stb.)."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
ultima62
tag
válasz sellerbuyer #2147 üzenetére
Szia!
Az USB-s TMC-vel és a töltővel nincs gond. Töltő vége TMC-be, TMC másik vége PNA-ba.
Viszont hogy melyik TMC vevő jó hozzá, az a problémás. Az enyémet éppen most cserélik. A fekete-szürke dobozos az NEM jó. Állítólag zöld kell, majd ha megjön, referálok. -
Adamreka
csendes tag
Hali Srácok!
Tegnap kaptam egy Wayteq x920BT-t.Azonban az istennek se tudtam rájönni,hogy menetközbe hogy tudom látni mennyivel megyek,milyen úton vagyok,mennyi a sebességkorlát stb... . Láttam a neten róla egy képet ahol alul húzódik egy fekete sáv és ezen funkciók ott foglalnak helyet.Ha valaki tudna nekem segíteni megköszönném!
-
sellerbuyer
őstag
Ahha, szóval van USB továbbvezetés a vevőben...
-
sellerbuyer
őstag
Valamit nem értek és ez a TMC kérdése. Ugye elvileg ez az x920BT készülék fel van készítve TMC-re, de ez mit is jelent pontosan?
Kell hozzá még egy külső TMC vevő? Vagy csak egy TMC antenna kell? Azt olvastam, hogy bármi is kell, usb-re kell csatlakoztatni? Akkor hová dugom a szivargyújtó töltőt? Vagy ha TMC-t akarok, akkor akkuról kell üzemeltetnem a készüléket?
Ahogy látom egy-két üzletben, a Wayteq TMC vevőkhöz nincs odaírva az x920 és a BT verzió sem. Szóval azok a vevők nem jók ehhez?
Hát ezek a kérdések foglalkoztatnak most leginkább a készülékkel kapcsolatosan.
-
sellerbuyer
őstag
válasz HUNNIA1920 #2145 üzenetére
Hát igen, az egyetlen tutira későbbiekben majd jelentkező gond, ami már most látszik, hogy a bölcső felső pöcke, ami rögzíti az x920-at (és olyan nehéz bepattintani, de főleg kipattintani) sajnos előbb-utóbb le fog törni. Elképzelhetetlennek tartom, hogy nem. Persze lehetséges, hogy épp azért olyan nehéz ki-be pattintani vele a gépet, mert "törhetetlen" anyagból készült. Akkor viszont nem értem, hogy miért hagy nyomot az x920 hátán, amit simán le tudok törölni, tehát vélhetőleg nem a hátlapba karcol bele, hanem a saját anyagából veszít, méghozzá nem keveset. Ez két dologra utal: nem elég szilárd anyagból van és el fog nagyon hamar használódni, ergo letörik. Már látom, hogy alapvetően három dolgot árulnak mindenhol, ahol kapni lehet ezt a készüléket: TMC antennát, tokot.....és bölcsőt. Szóval előrelátóak. Lehet, érdemes még most venni hozzá, amíg nem drága, sőt kifejezetten olcsó (később ha már kifut a modell, akkor méregdrága lesz és pont akkor lesz a legnagyobb szükség rá szerintem).
Az aksijával kapcsolatosan az tűnt fel, hogy viszonylag sokáig kell tölteni. Ez mondjuk egyáltalán nem csoda egy ilyen bika teljesítményű akkunál. Ráadásul ez ugye működés közben is megoldódik, akár a kocsiban is...szóval lényegtelen tényező, a lényeg, hogy sokáig bírja az akku. Hát ha nekem is úgy lesz, ahogy neked, nagyon, de nagyon meg leszek elégedve.
-
válasz sellerbuyer #2144 üzenetére
Akkor te tényleg szerencsés vagy. Kifogtál egy jó példányt. Majd kiderül, hogy meddig fog probléma mentesen működni.
Különben nálam az akksi idáig a favorit, ami a legtöbbet ér az egészbe. Pénteken töltöttem fel és azóta működik. Azóta van nyomkodva minden nap és még mindig két csík van a töltöttség jelzőn."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
sellerbuyer
őstag
Megvettem, mindene kiválóan műxik, amikről írnak itt-ott, hogy hibás lehet rajta. Úgy nézem, ez már egy újabb széria lehet, mintha javítottak volna rajta minden eddigi nyűgöt, amikről olvastam... Szóval tökély, máris imádom.
-
Tonyk
veterán
válasz sellerbuyer #2139 üzenetére
A gyártó honlapján (és szerintem ez a mérvadó) tökéletes a leírás: http://wayteq.hu/index.php?article=209#spec
-
sellerbuyer
őstag
válasz HUNNIA1920 #2136 üzenetére
Igen, az up to értelmét alapvetően én is fogtam, csak egy beépített memóriánál nem értettem, hogy miért írják ezt. Még mindig lehetne értelme beépített memóriánál is, hogyha lehetne kapni tudomisén 4-6-8GB-os verziókat is, csakhogy nem lehet, mindegyik 2GB-os, akkor elég nagy parasztvakításnak érzem odaírni, hogy "up to" 8GB...röhejes kissé.
Nagyon köszi az infókat!
-
Office-R
csendes tag
válasz sellerbuyer #2135 üzenetére
Szerintem az elírás lehet. (mondjuk elég gáz a saját honlapjukon) Nekem egy 920 Bt-m van abban a beépített mem 2 Gb. A 8 Gb mem a berakható kártyára vonatkozhat amit tud kezelni, bár olvashatsz az előzményekben olyat is akinek 16 Gb-ossal is fut. Speciel én 8 Gb-ossal használom, idáig - bő egy hónapja - minden különösebb gond nélkül. A telómmal nem igazán jön össze a bluetooth kapcsolat, de az teló hiba. A travellert nem ismerem, úgyhogy abban nem tudok segíteni
-
válasz sellerbuyer #2135 üzenetére
Szia!
1.)Szerintem nem jól értelmezted. Az nem 8GB - os flash, hanem 8GB - ig bővíthető microSD kártyával.
2.)A Traveller i920 kicsit más. Abban 64MB RAM/ROM van, és ha jól tudom a processzora is más.
Amit nem tudok 100% - osan megerősíteni, az a WinCE verziója. Lehet, hogy még a régebbi 5.0 - ás van rajta."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
sellerbuyer
őstag
Hi mindenki!
Egy Wayteq X920bt-t tervezek venni és szeretném tudni a pontos, valós(!) paramétereket.
A problémám, hogy teljesen eltérő adatokat találok itt-ott.
A honlapokon, webshopokban 2GB flash memet írnak, a Wayteq honlapján pedig 8GB-ot, íme: [link]Most akkor mi az igazság?
Ja és mégegy kérdés. Ugye ugyanazt a belsőt kapta több gyártó készüléke, pl. a Traveller i920 ugyanez a készülék belülről. Vagy mégsem? Aki ért hozzá, tudna segíteni, melyiket a leginkább érdemes megvenni annak érdekében, hogy a legjobbat vegyem meg? Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
mendez77
csendes tag
válasz PocakVitez #2133 üzenetére
Olvass privit
-
PocakVitez
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy Wayteq920-at, BT nélkül. ÉnMegyek_nyoc-hoz keresek lehető legfrissebb térképet. Ausztria, Németország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Szlovénia és Horvátország érdekel legfőképpen. Valaki tud segíteni, esetleg magánban? Köszi előre is! -
PocakVitez
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy Wayteq920-at, BT nélkül. ÉnMegyek_nyoc-hoz keresek lehető legfrissebb térképet. Ausztria, Németország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Szlovénia és Horvátország érdekel legfőképpen. Valaki tud segíteni, esetleg magánban? Köszi előre is! -
DMG
senior tag
válasz HUNNIA1920 #2121 üzenetére
És mi az amit nem ők csinálnak?
Nekem rohadt nagy mákom van, hog ya samsung LCD TV-m itthon készült.
-
sjanek
csendes tag
Sziasztok!
most tervezek venni egy ilyen ketyerét. megkérdezném, hogy melyik a legfrissebb "madár" ami van a szerkentyűre, illetve hol is vannak azok a nagyon jó skinek? Bocs a láma kérdéseimért! -
Mcfly84
csendes tag
hello!
Tudtok valami címet ahonnan le tudnék tölteni az új magyar térképet a rigora?
Köszi a segítségeket. -
LVT
csendes tag
Sziasztok!
Én is boldog tulajdonosa lettem egy x920BT készüléknek. A problémám a navi szoftverrel kapcsolatos, mondhatnám a "szokásos"! Ahogy látom itt vannak hozzáértő és segítőkész emberkék, akik talán engem is megvilágosítanának a megoldással. Nem lesz könnyű dolog, amatőr vagyok! Ha mégis vállalja valaki, annak előre is köszönöm és jelentkezését priviben várom.http://logout.hu/dl/s/pl.gif
-
Stirlitz
senior tag
válasz HUNNIA1920 #2121 üzenetére
Akkor szerencsém volt. Hibátlan a kicsike. Mondjuk a tál rizses megállapítás állja a helyét szerintem is.
-
Na sikerült kicserélni a hibás hangszóróval ellátott x820 - ast egy x920 - asra (ráfizetéssel). Viszont ez meg pixel hibás.
Azért látszik, hogy ezt a sz*rt kik csinálják.
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat, szerintem ennek a szériának (x820/x920) legalább a 60 - 70% - a valamilyen anomáliától szenved. Szerintem normális cég már rég orvosolta volna a problémát. De hát mit is várhatunk ettől az igénytelen ferde szemű néptől, akik az anyjukat is eladnák egy tál rizsért.
Kíváncsi leszek, hogy az 1 év garancia alatt hányszor lesz vele gond.
Aki kifog egy hibátlan példányt, az becsülje meg, de nagyon."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
DMG
senior tag
válasz orbitalion #2118 üzenetére
Majd addig cserélgetem, amíg jót nem kapok, vagy visszaadják a pénzemet, és nézek mást.
-
orbitalion
tag
Én is attól félek, hogy adnak egy újat, ami ugyanolyan lesz! Azért reménykedem...
Egyébként nagyon jó kis szerkezet, tényleg, de ezzel egy kicsit csökken az értéke, ami szerintem nem valami jó cégér! Ilyen kis hülyeségen elcsúszni!Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8
-
DMG
senior tag
válasz orbitalion #2113 üzenetére
Megvettem a NAVI-t, nekem is rendetlenkedik az érintőképernyő, próbáltam újra kalibrálni de semmi. ?:-(
Holnap írok a boltnak, hogy ez mi lehet, és hogy van-e rá megoldás.
-
snowdog
veterán
válasz adriankoooo #2107 üzenetére
Ezen mar tul vagyok Valamifele hard-reset kene, vagy ROM upgrade/reinstall.
Ha teljesen kikapcsolod a gépet, majd be, az is egy reset. Ennél gépnél nincs kétféle reset, csak ez az egy.
A problémádra a ROM frissítés a megoldás. Ha használod a keresőt, akkor megtalálod amire szükséged van.
-
orbitalion
tag
Igen, egy file, de ha feldobod rá, majd egy program miatt lefekszik a gép, akkor látszani fog, hogy nem a gyári skinből használtad, így a szerviz nem vállalja a jótállást. Egyébként elég annyi a PNA lefektetéséhez, hogy beteszel egy programot autostartba, és az a program nem indul. Ezért az autostartot én kerülöm, bármilyen kényelmesnek is tűnik.
A Win felület letiltása üzleti kérdés. Egy PDA 3x, 4x ennyibe kerül, kisebb képernyővel. Az N800 nem 25e...
-
DMG
senior tag
válasz orbitalion #2111 üzenetére
Köszi! Ez bíztató, első dolgom lesz leellenőrizni az általad írt problémát, remélem nálam nem jelentkezik.
De úgy tudom a CE előcsalogatása csak egy file létrehozása azt kész, ettől még nem ugrik a gari, bosszantó, hogy az N800-ban alapból benne van, egy menüponttal elő is hívhatod a CE-t.
Nem igazán értem, ha van egy bivaly proci benne, akkor miért korlátozzák le a gépet PNA-ra, hamár a PDA-k szépen lassan eltünnek a piacról.
-
orbitalion
tag
Illegális, de nem veszik le a fejed, legfeljebb a jótállást veszítheted.
Korlátozott, de szinte minden fontos alkalmazás fut.
A Paint -al lehet írást is tárolni képként, de csak akkor, ha jó a touchsreen(nem úgy, mint nekem). Szövegszerkesztők vannak, telepíthetők(gyakorlatilag másolásról van szó, nem telepítésről, a legtöbb esetben.)[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
hali!
Tervezek egy ilyet venni, lenne egy kérdésem. Az menniyre legális, hogy bejutok az WinCE felületre, és kvázi PDA szerűen akarom használni?
A Windows CE egy ilyen PDA-n korlátozott valamilyen szinten, vagy teljesértékű?
Első körben jó volna rá valami jegyzetelő progi, esetletg olyan, ami tárol kézírást, van ilyen? Ma láttam egy Navi-n ilyen notepad-et de nem tudom, hogy létezik-e mondjuk erre az OS-re.
-
válasz adriankoooo #2105 üzenetére
Nem lehet, hogy egy olyan "Én megyek" progit tettél fel hozzá, ami vele nem kompatibilis és beállítottad azt, hogy mindjárt a navi induljon?
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
mendez77
csendes tag
válasz adriankoooo #2105 üzenetére
Nyomd meg a hátulján a reset gombot.
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
van nalam egy x920BT keszulek, de be van ragadva a kezdokepnel (autó Wayteq felirattal), hogyan lehetne kirugni ebbol az allapotbol? Kepernyot ha nyomkodom pittyog
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest