- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
AndrewTdi #3364 üzenetére
adj egy linket privátban ahhoz a filmhez, ami akadozott neked 920-on és én kipróbálom 950-en, (még párnapig van nálam egy db.) ha így megfelel, merthogy csak így van értelme szerintem.
(majdnem 100% hogy a lejátszóprogramja ugyanaz a kettőnek, max a vasban van az eltérés.)
szvsz -
glutamin
őstag
válasz
AndrewTdi #3362 üzenetére
Ez nem feltétlenül a lejátszó hibája. Változó bitrátás tömörítésnél az általad említett esetekben (a teljes képernyőtartalom hirtelen változása) egyszerűen a hardver lesz a szűk keresztmetszet. (fix bitráta esetén ilyenkor bekockásodhat kicsit a jelenet - tömörítéstől függ a dolog)
Ettől függetlenül engem is érdekelne x950-ös tapasztalat.
-
DM43
őstag
válasz
AndrewTdi #3342 üzenetére
Az USB kapcsolatot kapcsold át Mass Storage állásba a beállításoknál és nem lesz lassabb.
(erről egy kis olvasni való) -
Jabby
őstag
válasz
AndrewTdi #3227 üzenetére
Tettem 2 próbát:
Zene szólt Aux-on, jött bejövő hívás, zene elcsendesedett, de már a bejövő hívás hangja is a PNA hátuljából szólt
Sőt, a beszélgetés végeztével zene már csak a PNA hangszóróján szólt, ki kellett húznom a kábelt a fejhallgató-kimenetből és vissza, csak akkor volt újra a rádió Aux bemenetén szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest