- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyulaB
csendes tag
válasz
runner 125 #3429 üzenetére
A jelzett szervizben megcsinálták, kb. 10 perc alatt. A bekapcsológombot viszont rosszul rakták össze, hol műxik, hol nem.
Gy
-
snowdog
veterán
válasz
runner 125 #3402 üzenetére
Nekem mindjárt az elején volt. Feltettem egy képernyő kezelő programot, amit nem kellett volna. Ugyanis attól kezdve nem lehetett elindítani a gépet. Csak a boot képernyőig jutott. Bevittem a szervízbe (Ecseri út), és ingyen frissítették a ROM-ot (akkor még senkinek sem volt hozzá).
-
flash-
veterán
válasz
runner 125 #3396 üzenetére
igen,de akkor is érdekes hogy pendrive ok,pna meg nem.
mi különbség lehet?
elvileg semmi
mármint hogy ua a foglalatról megy.
nem értem -
flash-
veterán
válasz
runner 125 #3394 üzenetére
de mindkét adatkábelt ha a gép hátuljába dugom úgy jó
csak akkor nem ha a pc előlapi csatlakozójába. -
AndrewTdi
addikt
válasz
runner 125 #3341 üzenetére
csak abból indultam ki, hogy a belső memóriára lényegesen lassabban tudok másolni mint a memóriakártyára. (Class4)
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #3271 üzenetére
Leteszteltem és nem merült fel semmi hiba sem
-
col
addikt
válasz
runner 125 #3255 üzenetére
Próbálj ki valami női hangot. Azok tényleg hangosabbak és más a hangszínük is, talán emiatt is hallhatóbb, érthetőbb és tűnik hangosabbnak.
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3250 üzenetére
Lehet, hogy a mohabá hangja halkabb, mint egy női hang.
-
col
addikt
válasz
runner 125 #3240 üzenetére
Több helyen is lehet a hangerőt szabályozni. Ráadásul be lehet állítani a "sebességfüggő" hangerőt is. Nekem megfelelően hangos, sőt vissza is kell vennem belőle, mert néha "túlkiabál" mindent és mindenkit
Nem használom a kihangosítót, hanem saját belső hangszórójáról szól. -
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3240 üzenetére
Nekem nem volt halk. ? Bár én mindig a hangszórókról hallgattam, de használtam akkuról is idegen autóban, és nagyon megfelelő volt. Biztos, hogy az ájgóhangerő menüben fel van húzva a megfelelő csúszka(2 is van)?
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3232 üzenetére
Nekem a PA06.0E0EI6680CQ.4.14 volt a ROM. Próbáltam több ROM-al, nem változott a jelenség. Lehet, hogy ezzel az új verzióval megjavult volna, de ez már nem derül ki.
...Persze, az auto pipát ki kell venni...
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #3231 üzenetére
..apropó, neked milyen ROM verzió van fent?
Enyém: PA06.1011M6680CQ.7.22
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3210 üzenetére
Szerencsés vagy, bár csak én is így jártam volna, most nem kéne várnom a másikat!
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3180 üzenetére
Megtennéd, hogy bemész a fényerő beállítás menübe, és ráböksz a ceruzával a csúszka gomjára( az narancssárga lesz), középre húzod, majd tartod mozdulatlanul a ceruzát rajta. Mit tapasztalsz a fényerővel és a csúszkával kapcsolatban?
-
Office-R
csendes tag
válasz
runner 125 #3173 üzenetére
A hozzászólásokból nem teljesen ez derül ki. Azt írták a fórumtársak, hogy a gyári - tehát nem a WinCE felületen - beállításoknál okozott ez elsősorban problémát. Pl. a hangerőcsúszka állítása, stb. Mivel akinek szánnám biztos hogy a WinCE felület közelébe sem jut, így ha csak az lenne a gond bátran megvenném. De nyilván a zene vagy video lejátszást is használni fogja, tehát a csúszakával előbb- vagy utóbb találkozik. Egyébként emlékeim szerint arról is szó volt, hogy a térkép manuális "húzásánál" is jelentkezett a probléma. Azt annak idején jól ki is vesézték. Te mikor vetted a készüléket és jelentkezik-e rajta a "remegés" ? A saját PNA-m május végi, és nincs ilyen gondom vele.
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #3176 üzenetére
Nem az volt a lényeg hanem a TCPMP, Core player, pdf olvasó, excel, word és társai
TCPMP azért jó mert ha teszek rá filmet akkor képernyő méretűre tudja vágni, nagyítani, igazítani a videót valamint lehet hangerőt turbózni 200%-ra és még úgy is nagyon jól szól és messze van a recsegéstől. Amikor az autóban várakozok vagy van időm és éppen nincs dolgom így csak gyújtást kell adni a gps-nek és töltődik de mehet rajta a film és nem kell még a hifit is használni, hogy halljam is
PDF pedig a szerelési útmutatóhoz kell
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #3156 üzenetére
Az is, anno 3e forintért vettem a stobit, hogy milyen jól fog kinézni majd kb 2 évet porosodott majd amikor beépítettem a 230V-os adaptert valamint a hűtőtáskának a kapcsolóját (a táska a csomagtérben van és a kézifék mellett van egy apró kapcsolója amivel ha van rajt gyújtás ki-be lehet kapcsolni) na akkor úgy voltam vele, hogy bedobom a strobit is
ami szintén a kézifék mellől kapcsolható ha van gyújtás és a ködlámpába van beépítve, inkább volt kihívás megcsinálni mint értelme az egésznek
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #3152 üzenetére
Meg lesz oldva ha lesz egy robogóm meg lesz csinálva minden apróság
Autóban is a szivargyújtó aljzat szabad de ezek mennek róla: strobi, hűtőtáska és ez a kettő a kézifék mellől kapcsolható de a telefontöltő, a gps töltője, a trafi detektor mind mind be van építve a műszerfalba és gyújtással kapcsolnak is valamint még egy 230V adapter is ben van szerelve a fejegység mellé a műszerfalba és kivezetve a kartámasz hátuljára kapcsolóval, leddel ahogy illik
A wayteqnek is az FM antennája azaz a TMC cucc a műszerfalban van elvezetve úgy, hogy az egyik végétől a másikig van végighúzva csak ugye a műszerfalon belül de így is működik gond nélkül.
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #3140 üzenetére
Akkor sorry
Az ott két szellőzőrostély helye volt amit úgyse használtam így műanyagossal át lett alakíttatva egy oda való elem amit bontóban vettem, ha kell 3 csavar és újra jön ott is a levegő
Robogóra meg jó lesz az omniám, gps van benne és jack is
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3142 üzenetére
Mindenképpen érdemes szerintem. Vastag 3 rétegű PET fóliát vegyél, aminek az alsó rétege nem ragasztós, hanem szilikon, a felső réteg pedig extra kemény(többször le lehet szedni, rárakni, ha elsőre nem sikerül. Pormentes környezetben kell dolgozni.). Amikor eladtam az enyémet, vadi újnak nézett ki, ha nem lett volna rajta fólia csupa karc lett volna.
-
Luissimo
veterán
válasz
runner 125 #3142 üzenetére
Szvsz, nemfontos.
de van aki azzalkezdi, hogy rakrá egyet.Persze, ha motoron használod többet, akkor nemárt, mert sokkal több porszemcse érheti és karcolódhat, mégha ujjal matatod, akkoris, a stylustól is.
Jóminőségű fólia a megoldás, ami kemény és k(v)arcálló !! -
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #3001 üzenetére
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3122 üzenetére
Ezt a kérdést akkor tudnánk tökéletesen lezárni, ha megnéznéd azt a filmet, ami neki akad. Ha neked nem akadna, akkor valami gond lehetne az ő készülékében.
De nagy eséllyel akadna, ami azt jelentené, hogy azt a filmet egy vadi új kódekkel tömködték össze, amit a mi szoftverünk még(illetve már) nem ismer. Sajnos, vagy nem sajnos a kódekek gyorsan fejlődnek, egyre kisebb és jobb minőséget produkálva. Ezzel azt okozzák, hogy a beágyazott rendszerekbe "égetett" kódekek alkalmatlanok lesznek. Ilyenkor ki kell tömöríteni majd egy általánosabb kódekkel visszacsomagolni a filmet. Ezután már jó lesz... Remélem nem fáraszottam le senkit ezzel a hosszúra nyúlt rétestésztával! -
BullZeye
veterán
válasz
runner 125 #3110 üzenetére
Azért mondtam, hogy elméleti szinten. Mert azért vannak kirívó esetek, mint a tiéd, de ilyennel én még nem találkoztam, pedig van itthon 9 microsdhc kártya jelenleg, amit használok, de azok class6osak.
-
BullZeye
veterán
válasz
runner 125 #3108 üzenetére
Elméleti szinten a memóriakártya sebessége nem lehet annyira alacsony, hogy az szaggasson.
Ha 1 Gb-os fájlt nézünk ami 20 perces (azaz kb 6x nagyobb a mérete mint indokolt) akkor az 1024/(20*60)=0.853kbájt/sec
Most egy szar, class2-es kártya is minimum 2 megával ír, és olyan 3-4 megával olvas, azaz 3x-osa mint kéne a videóhoz.Úgyhogy ott sztem más hiba lesz. Konkrétan a codec, mert pl egy Xvid vagy Divx csúnyább, de nem eszi annyira proci-t mint pl egy AVC vagy h264 (mondjuk az se biztos, hogy alapból ezeket lejátsza a cucc
)
-
csk13
csendes tag
válasz
runner 125 #3103 üzenetére
Azért ez ennyire nem egyértelmű, főként ha valóban 3-4 órát tud az akku.
Az N770-nél ha töltőről használtam nem tudtamrádiót használni, zavarta az adást...Vagy inkább a vételt
-
col
addikt
válasz
runner 125 #3089 üzenetére
Az 500 köbcentibe 10 feles "fér(ne) bele"
-
col
addikt
válasz
runner 125 #3084 üzenetére
Azért ennek elég brutál erős aksija van (1800mAh).
Én használtam már csak aksiról navigálás közben, 4-5 órát simán elketyeg. -
MoRiCKaXXL
tag
válasz
runner 125 #3082 üzenetére
Hát ha engem a kérdésért majdnem megköveztetek, akkor Téged ezért lelőnek
Van vki aki huzamosabb ideje használja a készüléket? Az érdekelne, hogy az akksija meddig birja mondjuk 1 éves aktiv használat után.
-
Luissimo
veterán
válasz
runner 125 #3080 üzenetére
500 kcm, hmmm, az pontosan 100 feles, ha jólsaccolom, nemde ??
-
Luissimo
veterán
válasz
runner 125 #3078 üzenetére
Nagymotorra nagyképűt, kismotorra kisképűt!! Ismerősöm Yamaháján nem takar ki semmit
-
MoRiCKaXXL
tag
válasz
runner 125 #3072 üzenetére
Persze, mindig minden lehetne egy fokkal jobb, pl az iphone 4-es kijelzőjét belehegeszthették volna, ezt elismerem, de ennyi pénzért ez a kütyü teljesen korrekt vétel, pláne, ha még elcsaljátok az adókat ill. ilyen-olyan kereskedelmi költségeket róla.
Nem is értem a panasz okát!Hivatalosan elérhető iGO-val a készülék vagy csak a külön megvásárolt terméket lehet megetetni vele?
A Primo megvásárolható külön? -
DigitXT
félisten
válasz
runner 125 #3072 üzenetére
Gondolom ezt nem a motorhoz szerezted be.
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3066 üzenetére
Véleményem szerint rajtam kívül nem sokan adnák oda 20k-ért, de várjuk a jelentkezőket!
-
MoRiCKaXXL
tag
válasz
runner 125 #3064 üzenetére
edigital? x920bt 29K
de ahogy nézem van 950-ük is 28K-ért
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3062 üzenetére
Szeptember elejére ígérték.
-
orbitalion
tag
válasz
runner 125 #3060 üzenetére
Sajnos lemaradtál, épp most adtam el. A jövőben a x950BT topicban találtok majd meg!
-
BullZeye
veterán
válasz
Élőben egyáltalán nem ilyen, vagyis nem látszik a "rács" a pixelek között ... ennél sztem a kijelző a hibás, hisz LCD és LCD között is sok különbség van.
Ahol "pixeles" az tényleg a ferde vonalak, az kb olyan mintha sima paintbe húznál egy 45°os vonalat, és pixeles a széle ....
de képeknél én nem vettem észre ilyen jelenséget az 5"-os GPSnél ami nálam volt 1 ideig.
-
Rick4
félisten
válasz
Nézd meg élőben, egyáltalán nem pixeles, a kép nem tuti..divx is jó rajta..
-
BullZeye
veterán
válasz
runner 125 #2999 üzenetére
Hibás, mint a vízszintes csúszka hiba, azaz remeg a kurzor össze vissza 1 centiméteres sugarú körben, ha csak mozdulatlanul nyomod a képernyőt.
Én se láttam még élesben az 5" Wayteq-et csak az x820BT-t. Azon viszont nem tűnt pixelesnek a menüje meg az egész, egyedül a navigációs program volt pixeles, azon is csak a ferde vonalak. Sajnos élsimítás nincs egyik navi programban sem, így ott pixeles is lesz minden ilyen, hacsak nem 800x480 a felbontása az 5"os kijelzőnek....Fotót már én is kértem, de csak képmentést csináltak :\ ami ugye nem az igazi, mert minden monitoron más, ezért kéne szövegről, képről, navi programról, pár jóféle kép ami nem homályos (MACRO-val készüljön).
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #2993 üzenetére
Erre senki?
Illetve még vmi; 5"-on mennyire tűnik pixelesnek ez a felbontás? 1-2 fotót láttam róla itt-ott, hát elég korrekten meg tudtam számolni a képpontokat. Nincs valakinek fotója a képernyőről?
Köszi.
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #408 üzenetére
-
_seth_
veterán
válasz
runner 125 #391 üzenetére
Köszi!
Lemaradtál kicsit, nem?
Egyébként gÓgle képeken sincs a hátuljáról meg körbe róla fotó, sok képen x820 van
Na de a lényeg: már rég meg is vettem a ketyerét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest