- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Garanciális problémája volt már valakinek a készülékkel innen?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Rendeltem egy ilyen gyári (?) Wayteq tokot a készülékhez, szvsz krva jó, ajánlom másoknak is.
Totál passzentosan beleül az 5"-os masina, tetszik az anyaghasználata, nekem cseppállónak is tűnik, amolyan gyöngyvászon féle. Kellően merev, kb. ráülés/leesés ellen is védve van általa.
Illetve belül van egy kis hálós rész, ahol mem.karikat simán tarthatunk, de egy kisebb usb kábel is belefér.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Jah, a legegyszerűbben orbitalion által írt helyen tudod ellenőrizni, de akkor tényleg szerencsés vagy. A mostanság kaphatóakban már 100%, h nem fordul elő.
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3251 üzenetére
Mohabát soha nem próbáltam, nekem egy sima férfi hang beszél.
-
runner 125
nagyúr
Hm, akkor nem nagyon értem, mivel én a készülékben is felhúztam, illetve ájgóban is. De olyan tök átlagos... Kicsit hangosabbat szeretnék, majd ránézek akkor még egyszer.
Köszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3235 üzenetére
Nah, úgy csináltam én is. Abszolút nem mozgott semerre.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #3231 üzenetére
..apropó, neked milyen ROM verzió van fent?
Enyém: PA06.1011M6680CQ.7.22
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3224 üzenetére
..egy apró észrevétel csak; ugye a kérdésedet úgy gondolod, h előtte az "Auto háttérfény" pipát kiveszed nem?
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3182 üzenetére
Megtettem.
Semmit, a kurzor narancssárgán ott marad egy helyben.
-
runner 125
nagyúr
válasz The Man #3166 üzenetére
Az elég lol.
Gondolom konkrétan a készülékre optimalizálva konvertáltad, de számomra továbbra is rejtély, h miért nem működik hibátlanul a gyári lejátszód.
-
runner 125
nagyúr
válasz Office-R #3172 üzenetére
A "remegés" állítólag akkor fordul elő, ha a WinCE felületben turkálsz, én a PNA-t, csak arra használom amire való; navigálok. (Nah jó, és nagy ritkán filmet nézek)
..kb 20 másodpercig tartottam egy helyben a stylust direkt emiatt, semmit nem tapasztaltam."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Király, nekem tetszik.
Jah, az is totál jó megoldás. Inkább amit csinálj; vezesd ki valahogy a 12 Voltot, h tudd tölteni. Bár enyémben van szivargyújtó csati, de ha telefonnal navigálok folyton töltőre tolom.
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3145 üzenetére
WinMo.-kkal nyomulok általában, szinte az összesnek annyira érzékeny a kijelzője, h a legelső lépésem fóliát tenni rá. Bár sok tapasztalatom nincs PNA-kkal, de nekem úgy tűnik, h ezeken "vaskosabb", s egyben karcállóbb a fólia. Mellesleg egy 5"-os képernyőt ujjbeggyel lehet kezelni.
..ettől függetlenül nem vesztek (a pár százason kívül ) semmit, ha teszek rá egyet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Kb. már 2 hete megvettem. .. de köszi.
Amúgy menő, h farigcsáltad bele a kocsiba?
mod. motorra, robogóra szvsz 3,5"-osat kell venni, ráadásul olyat, amiben van 3,5-es Jack, és meg is van oldva minden. Az enyémre is ráraktam, de gyakorlatilag kitakarta a műszerfalat.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
..én is támogatnám, 5 napig nem szólhat hozzá, de a keresőt használhatja. Meg eleve, ha lekéred a topikot, az első hsz.-ban vastagon van kiemelve. Persze nem akarok áltszentkedni, de na, azért látni illene.
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3123 üzenetére
Értem.
Egyszerű; a sample-t töltse fel rapidra, az pár mb csak, és megnézem.
-
runner 125
nagyúr
Vágom én, de bakker, mi az, h nekem nem kell konvertálni, neki meg igen? Persze engem hidegen hagy, h ő még konvertálgat, de ha fordított esetben lennénk, engem tuti csesztetne.
Valami akkor sem ok ott.
-
runner 125
nagyúr
válasz BullZeye #3109 üzenetére
Amikor a legelső PDA-mat (FuSi N560) megvettem, akkor pont a kártya volt a hibás az AVI lejátszásban. Akkor még nem voltak 1,2gb-s AVI-k, mind 7-800mb-s volt, és ugyanolyan beállításokkal, mint másoknak, akadtak. Aztán végül vásároltam egy gyorsabb 4gb-s SD-t, és lám jó lett.
Nyilván nem állítom, h tuti ez a bibi, de ha már minden part szakad érdemes egy másik kairól is futtatni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz bakterka #3105 üzenetére
Milyen felbontású az AVI? Mert enyémen a kb 1-1,2gb-s 720x300 körüli filmek gond nélkül mennek. A 2gb-s HDrip-ek szaggatnak csak néha-néha be.
Illetve memóriakártyától futtatod? Mert a lassú mem.karitól is szaggathat.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
..szerintem logikus is, ha FM transmittert használod, akkor eleve autóban ülsz, és nem a szomszéd utcáig mész -> az-az töltőre dugod.
-
runner 125
nagyúr
válasz MoRiCKaXXL #3083 üzenetére
Ezeknek a PNA-knak az akksija szar, az összesé, szal' szerintem nem is érdemes számításba venni, én pl. folyton töltőről navigáltam.
-
runner 125
nagyúr
Az előbb próbáltam telóval csinálni a kijelzőről képeket, film és navi közben is. A gyári fólia még rajta van..
A két legjobb kép a naviról készült, kb. olyanok a filmek is, de talán mivel mozgókép, így nehezebb volt jól lefotózni.Viszont a minőségi divx lejátszás pozitív csalódás volt! Amit próbáltam;
720x348 -as 1,2gb-s divx, gond nélkül, akadásmentes lejátszás. Illetve szintúgy 720p-s, de hdrip 2gb-s divx. Ezt is lejátssza, de a gyors részeknél fél másodpercre megakad. Ettől függetlenül a taps jár. A hang a gyári hangszórón Sokol szintű, de gondolom Transmitterrel ki lehet küldeni sztereóban.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz DigitXT #3074 üzenetére
Ráraktam még délután, de arra piszok nagy. Eleve a fordulatszámmérőre szoktam rakni őket, de ezzel az 5"-lal kitakarja a többi egységet is..
-
runner 125
nagyúr
Noh, ma megkaptam.
A kijelző amolyan semmilyen csalódás, kb. erre számítottam azok után, hogy mondtátok, jobb, mint amit linkeltem. De ettől függetlenül elvárnék szebbet is. Nem is a felbontással van problémám, kicsit alulszaturáltnak érzem az egészet.
A gyorsasága viszont tetszik, cselekszik egyszerre, ájgóban is elég korrekt gyorsasággal tervezi meg a hosszabb útvonalakat is. Reméljük kiszolgál egy darabig."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3067 üzenetére
Jah, meglehet. Mind1, a héten meglesz nekem is.
-
runner 125
nagyúr
válasz MoRiCKaXXL #3065 üzenetére
Nettó árért hozzá tudok jutni ezekhez köszi, csak a 20k körüli használt is megtette volna.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3063 üzenetére
Az gáz, h nekem csütörtökig be kell szereznem egyet, szóval nem fogom tudni megvárni, így azt hiszem marad az X920BT.
-
runner 125
nagyúr
válasz orbitalion #3061 üzenetére
Az a típus mikor jelenik meg? Van róla vmi infótok?
-
runner 125
nagyúr
Srácok, keresek ilyen PNA-t, akár használt és új megteszi, de gari legyen rá.
Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
Bocs, kicsúsztam már a mod.-ból.
Nem is a navigáció milyensége érdekel első sorban, nagyjából úgyis hang alapján megyek mindig.
Hanem pl. egy átlagos divX h mutat rajta? Tulajok, valaki nem csinála róla világosban/sötétben egy két fotót?Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
válasz BullZeye #3000 üzenetére
Ok, ez valami gyári bug, nem fogom egyfolytában nyomni.
A kijelző pixelessége viszont nekem továbbra is aggasztó. Ez az a vateras amit említettem. Ugyan nem Wayteq, de gyakorlatilag ugyanaz, és ezen elég gáz nem csak a navi indítóképe, hanem a menü is.
Ha valóban ennyire pixeles minden, akkor inkább bevállalok egy 4,3"-os PNA-t, ugyanilyen felbontással.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #2993 üzenetére
Erre senki?
Illetve még vmi; 5"-on mennyire tűnik pixelesnek ez a felbontás? 1-2 fotót láttam róla itt-ott, hát elég korrekten meg tudtam számolni a képpontokat. Nincs valakinek fotója a képernyőről?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz mclaren777 #2985 üzenetére
Hibás? Konkrétan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Linux kezdőknek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest