- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Kétlem hogy a gyári shell-t lecserélték volna. Egyszerűen rátettek egy SI-t, és az indul el. Az automatikus indításból vedd ki az SI-t, és a gyári shell fog indulni.
balintka
Vagy magad keresel hozzá játékokat, vagy egy olyan SI-t, amiben benne vannak. A legcélszerűbb lenne, ha magánban felvennéd a kapcsolatot flash- fórumtársunkkal, mert úgy látom neki pont ilyen SI van a gépén. Kérd el tőle. -
snowdog
veterán
Hacsak a PNA és a mobiltelefon nem egyforma méretű (amit erősen kétlek), akkor ezt csak egyféleképpen oldhatod meg. Egy HR kompatibilis tapadókorongos (vagy hasonló) talpat kell venned, amire olyan tartókat teszel, ami a PNA-t és a mobilt is tartja (külön-külön).
Itt egy példa a HR tapadókorongos részre. [link]
Ez tartja a PNA-t:
És kell keresned egy HR kompatibilis tartót a mobilod számára is.
-
Luissimo
veterán
VAN ITT egy SUPER KONVERTER nevű szuperkonverter, mindenből mindent csinál.
(480x272 és 25 frame/sec-re ügyelj)
-
ЯΞD
senior tag
Nézőpont kérdése! Szerintem megéri. Én is alaposan körbe kérdeztem olvastam teszteket és ez mellett döntöttem. tmc-t én is vettem szintén wayteq RTA-3000 4 és 5 ezer között kapható. (5 évre meg ne tervezz felesleges ahhoz túlságosan fejlődésben vannak a navik és egyéb más számítástechnikai dolgok is. A technika most serdül igazán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest