Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim72
tag
válasz
Wilbur Smith #3328 üzenetére
Nekem ugyan X950en van. Ilyet akkor vettem észre amikor nem rendesen dugtam be az autóban a gépbe a töltőt. Feligyeltem rá, mert korábban valaki már panaszkodott rá.
Ide vág, korábban a töltőről (hogy tölt a saját töltője gyorsabban) volt egy beszélgetés:
Talán ez az oka: USB szabvány, forrás Wikipedia ha jól emlékszem
"In Battery Charging Specification,[33] new powering modes are added to the USB specification. A host or hub Charging Downstream Port can supply a maximum of 1.5 A when communicating at low-bandwidth or full-bandwidth, a maximum of 900 mA when communicating at high-bandwidth, and as much current as the connector will safely handle when no communication is taking place; USB 2.0 standard-A connectors are rated at 1500 mA by default. A Dedicated Charging Port can supply a maximum of 1.8 A of current at 5.25 V. A portable device can draw up to 1.8 A from a Dedicated Charging Port. The Dedicated Charging Port shorts the D+ and D- pins with a resistance of at most 200 Ω. The short disables data transfer, but allows devices to detect the Dedicated Charging Port and allows very simple, high current chargers to be manufactured. The increased current (faster, 9 W charging) will occur once both the host/hub and devices support the new charging specification. "Ez is lehet az oka, ha valami miatt nem veszi észre a data vonalak összekötését akkor megpróbál kommunikálni. (de a TMC-vel vajon miért nem
)
-
Tim72
tag
válasz
The Man #3168 üzenetére
Próbáld a residentflash-be másolni, lehetőleg nem a kártyán keresztül. A filmet is próbaként. Ha úgy esetleg működik, akkor közelítünk...
Másik lehetőség: nekem a 950-est a különböző programok összezavarják, ilyekor egy reset (nekem van ilyen a menüben, vagy valami factory settings nevezetü) segít. Utána próbáld.
-
Tim72
tag
-
Tim72
tag
válasz
andrasxx #1275 üzenetére
Beszéld rá őket, hogy engedélyezzék FM-en a bluetooth-t. Szerintem maximum visszhangos lesz. Ez nem analóg technika, ahol azonnal visszajön a jel (bár ez csak az én amatőr véleményem), még akkor sem, ha a túloldalon is visszacsatolódik. Alacsony frekvenciákat gondolom úgyis levágják a mikrofonról, a magasabb frekvenicákhoz meg nem biztos, hogy elég gyors a rendszer (mellesleg egy picit lehet késlelteni is). Legfeljebb ha nincsennek az embernek jó tapasztalatai vele, nem teszi ki FM-re.
-
Tim72
tag
Sziasztok,
Tervezek egy ilyen vásárlását.
Érdekel, hogy a telefon kihangosítóval milyen tapasztalataitok vannak. Beleértve, hogy FM transzmitteren keresztül jól működik-e. (Azt tudom, hogy bekapcsoláskor sajnos nem kapcsolódik automatikusan a telefonhoz)
10 -es hozzászólásban Csaby25 írta, hogy nála működik FM-en keresztül a telefon kihangosítás. Másnak is működik?Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- általános iskolai rendszergazda
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GPU / Videokártya Hűtés Szerviz - NVIDIA Thermalpadozás 3060 3070 3080 3090 Ti 4060 4070 4080 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest