Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Megy a navigáció, közben hallgatom a zenét (FM-en). ...
Amennyire láttam, már ez sem megy. Ugyanis ha elindítod a zenelejátszást, de ki akarsz lépni ebből a menüből, akkor kikapcsolja a lejátszást. Azt még nem próbáltam mi történne, ha a WinCE felületről először a lejátszást, majd a navigációt indítanám.
-
snowdog
veterán
A kijelzője nagyon szép, szerintem a fényereje is megfelelő, bár amire sokan panaszkodnak (N720) azt még nem láttam. Viszont egyéb géppel összehasonlítva ennek a fényereje nem tűnik kevésnek.
Egyszer próbáltam a BT-t, telefonnan párosítva rendben működött. Továbbá próbáltam a transzmittert, mp3-at rendben álküldte a rádióra.
Az IGO8 egyszer kevés memóriára panaszkodott, és kiszállt, egyszer meg navigálás közben kifehéredett a képernyő, és csak egy ki/be kapcsolás hozta helyre. Az IGO8 a belső memóriába van telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI CYBORG 15 A13V
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged