Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
andrew77
üzenetére
biztos olvastátok a kérésemet, valaki hozzáértő pl" snowdog" mondjon valami biztatót, hogy kinek van friss M.o-i térképe ? IGO8 és waytec770Bt. nyújtott képernyő.
Valóban olvastuk, én legalábbis olvastam, de szándékosan nem reagáltam, mert ennek kitárgyalása itt tíltott. Máshol keresd, pl. írd be a Google keresőbe, az eredményen meg fogsz lepődni.Az hogy milyen a képernyő, annak nincs jelentősége, mert a térkép, az térkép. Minden gépen ugyan olyan.
Ja és kifelejtettem a lényeget, mindenkinek van, aki megvette az iGO8-at, mert azok ingyen frissíthetnek!

-
snowdog
veterán
válasz
andrew77
üzenetére
Nekem van róla tudomásom, hogy létezik új magyar térkép!
Tegnap óta hivatalosan is lehet az SD-s verzióhoz térképeket frissíteni. Kelet EU ingyen van, benne a magyar térkép, a többi fizetős. A programból is van új verzió (ingyen). Kipróbáltam, működik az új letöltő program (TOOLBOX 2008.12.01 1.0.5.101). [link]
Természetesen regisztráció szükséges, de gondolom ez minden igo tulajdonosnak van. Naviextras honlap: [link]
-
válasz
andrew77
üzenetére
Alapelveket olvastál, ugye?

-
snowdog
veterán
Vannak olyan skinek, amiben van teherautó opció (pl. amit belinkeltem Riks skin-t, abban is van), csak éppen semmi értelme!

Az a helyzet, hogy az új térképek (talán az IGO8-tól kezdve) nem tartalmaznak olyan adatot, ami a teherautók közlekedésére vonatkozik. A térképgyártók ezekért az adatokért nagyon kemény árat kérnek, így a legtöbb navi programot készítő cég nem veszi meg. Ilyen az IGO is.
-
schiraly
csendes tag
andrew77!
A BT fura, de lassan én is rájöttem: a párosítást a telefonnal kell megvalósítani, vagyis engedélyezed a 770-esen, már nem tudom melyik menüpont, de előjön egy 45seces visszaszámláló, és addig kell a telefonban a párosítást berögzíteni.
Az FM transmittert pedig a Rendszer / Hangerő oldalon kell bekapcsolni (FM használat), de eddig nekem csak az érintések működtek. Ha neked megy a zenelejátszás, akkor írd mejd meg, hogyan kell csinálni. A telefonos kihangosítás az autórádión még jobban érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Futás, futópályák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro max 512gb silver, bontatlan.
- Garmin Fenix 7s Solar eladó! Valós állapot, műszakilag hibátlan, számlával!
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest