- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
swis
tag
Sajna most fényképet nem tudok betenni róla de az este mikor bekapcsoltam fentről jött le szép lassan és pont középen ott maradt. ezt úgy kell elképzeni hogy nagyon kicsi látható pontokból ál ez a vizszintes vonal. Nem történt a kütyüvel semmi, használva is még csak igazából 1 volt.
-
feco88
tag
na igen ha lenne olyan, de nem találtam sajnos
na de a jagada skinben van egy olyan program, hogy winwatch és inditás után be is tölt azzal meg kipipálom hogy felül legyen a tálca és vissza veszem és már van is tálcám a képernyő alján
ezzel csak az a baj, hogy mindin hideg inditás után megkell csinálni, ezt is emg a parancsikon másolást is. DE ez legyen a legkevesebb!!!
-
snowdog
veterán
Köszönöm az infót, így már megtaláltam. Egyébként a tartalma megegyezik azzal, ami a Windows könyvtárban látható (csak a fájlok, könyvtárak nélkül).
A nyelvi fájlt javítottam (további angol szöveget is találtam), a következő verzióval már a javítottat teszem fel. Aki nem akar addig várni, az a nyelvi fájl végéhez írja hozzá a következő sorokat:
Sound Warning Volume="Figyelmeztetés hangerő"
Warn LaneInfo:="Sávinfó figyelmeztetés"
Spoken Alert="Beszéd"A nyelvi fájl a "Lang_Hungarian.zip"-ben "Dictionary.lang" néven található.
-
snowdog
veterán
a Menüpontot már megtaláltam, csak nem indított el semmit...
Nem indítot el semmit, mert a megadott útvonalon nem volt semmi!
Korábban már megadtam (lásd (#84), hogy a programok indításához mit, hova, milyen néven kell elhelyezni. Ezek nélkül minden gombra csak a file explorer fog elindulni!
-
snowdog
veterán
olyan skint nem tudtok IGO-hoz, amiben van mp3 lejátszó?
Minek neked másik skin, hiszen a tiéd is tudja, ezt töltsd le hozzá:[link]
Ha a Resident Flash-ben még nincs "Program Files" nevű könyvtár, akkor hozz létre egyet, és a letöltött lejátszó programot másold bele. Térképnézetben nyomd meg a "Gyorsmenü" gombot (a képernyő bal alsó sarka, nem látszik ott semmi, de ott van a gomb!
) majd a megjelenő oldalon megtalálod az "MP3 Player" indító gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest