Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nero2000
csendes tag
Szia! Köszi, a PNA-n lévő fájlokat tömörítenéd egy rar fájlba és feltennéd valahova azt megköszönném, nekem pl. a programfiles könyvtár az teljesen üres. Biztos hogy törölve lett egy csomó minden, megpróbálom bemásolni ahogy a Tieden van nem írok felül semmit csak a hiányzó fájlokat másolom át. Köszi
-
tomi07
tag
válasz
nero2000 #696 üzenetére
Hivatalos oldalról nem lehet romot letölteni, annó még itt a fórumon találtam és elmentettem magamnak végszükség esetére. De nekem még nem sikerült tönkrevágnom, úgyhogy nem volt rá szükségem. De ha esetleg kideríted, hogy a gépeden melyik fájl sérült szívesen lementem az enyémről és felteszem. Amennyiben si-vel akarod megoldani a problémádat akkor a: SI.2.3.3-at ajánlom a wayteq n770 fórumon megtalálod.
-
nero2000
csendes tag
válasz
gazdriver #693 üzenetére
Szia! Én most vásároltam használtan egy ilyen PNA-t, én tettem fel pár sorral feljebb a képeket, amin látszik, hogy csak az ikonok vannak a menüjében. A lényeg, szétszedtem, nekem is úgy van bekötve az akksi mint a Tiéd, nekem az akksi csak két vezetékes és rá van forrasztva az alaplapra. Nem a gyári akksi van bent, egy 1700mah-as, tehát cserélték, de gyárit nem láttam én se sehol. A tiéd működött rendesen előtte? Milyen navigáció volt fent rajt? Nekem igo8 jól müködik, csak a háttérvilágítás mindig kikapcsol, átvált energiatakarékos módra. Az igo8-ba hiába állítom folyamatos háttérvilágításra akkor is kikapcsol. A PNA menüjébe nem tudom állítani, mivel csak ikonok vannak és nem reagál semmire. Hát ez van! Ha tudsz valamit légyszi írj! Köszi
-
gazdriver
csendes tag
Sziasztok. A 720bt navigációmban felpuffadt az akkumulátor és ezzel el is halálozott. Valaki nem tudja véletlenül hogy hol lehet hasonlót beszerezni? A gyári 3.7v 1700mA-es. Érdekes módon csak a pozitív és a negatív van bekötve az alaplapra a harmadik kábel szabadon van az akkumulátoron. A segítséget megköszönném.
-
nero2000
csendes tag
Egyébként a Wayteq N720-as PNA-n lehet hard resetet csinálni valahogy? Köszi
-
nero2000
csendes tag
Sziasztok! Valaki légyszi tegye fel a jagada skin 1.0-át valahova, le szeretném tölteni wayteq N720-as PNA-hoz! Előre is köszi!
-
nero2000
csendes tag
Szia! Légyszi töltsd fel valahova a jagada skin 1.0, mert nem találom sehol letőltés céljából. Nekem egyébként olyan gondom lenne, hogy egy wayteq N720 navigáción elment a menüből az összes felirat csak ikonok maradtak. A skinnel próbálom helyrehozni szerinted sikerülhet? A képek a navigácioról készültek, szerinted van esélyem helyreállítani valahogy?
-
Pano11
csendes tag
Sziasztok!
Körbenéztem, de a fórumon nem találtam választ.
Szerintetek ha nem indul az Igo6, de az elérési út jó, mi lehet a hiba ennél az üzenetnél: cannot find Igo(or one of it's components)
Azt értem hogy nem találja.
Egyébként mio-st akarok inditani, 480*272 felbontás benne van.
Hmm? -
nero2000
csendes tag
Sziasztok! Most vásároltam egy Wayteq n720-as gps készüléket minden műxik rajt, csak a bejelentkező menűjében és sehol nincs szöveg csak ikonok. Mi lett törölve valaki tud segíteni? Esetleg el tudná küldeni a program files könyvtárba lévő tartalmat mert az nekem üres! Előre is köszi
-
nfsu17
veterán
Köszönöm szépen a részletes választ!
Elméletileg kikapcsoltam azokat a dolgokat.
Az autópálya mellett volt más út, arra mentünk haza biztos ami biztos.
A "kicselezés" ezen módszere nekem is eszembe jutott, csak azt hittem van más megoldás is.
PNA, nem PDA.
Köszi ezt is.Ebben sem voltam biztos.
-
vimre
tag
1. Ha az Útvonal paramétereknél az autópályát és a fizetős utakat is kikapcsoltad, nem szabadna neki figyelembe venni ezeket. Talán a régi térkép miatt tervezett mégis erre (vagy esetleg nincs is más út ott, bár akkor figyelmeztet, hogy az adott beállításokkal nem tervezhető meg az útvonal)
2. Az iGO a kezdő és a végpont között képes útvonalat tervezni, valamint megadhatók un. köztespontok, amiket érint az út során. Ezek a köztespontok csak konkrét címek (vagy koordináták) lehetnek, arra nem képes, hogy egy adott irányon át tervezzen. Ez esetleg kicselezhető, ha a település be- vagy kivezető útján adsz meg egy pontot köztespontként, mert akkor kénytelen a településen át tervezni.
3.a Frissebb térképeket találsz, ha a google-ben a "web"-en keresel a "volny miomap" szavakra. A 2006-hoz a legújabbak a 2008.04, 2008.07 és a 2008.10-es verziójú térképek (országtól függően). A magyar 2008.10-es (2009.01.20-as zárási dátummal)
3.b A Te készülékeden valószínűleg minden a memóriakártyán van. Ha egy másik kártyára felmásolod az újabb verziót (nem kell telepíteni, mert ez PNA és nem PDA), akkor onnét fog működni. Ha visszateszed a régi kártyát, akkor a régebbi verziót használhatod.nekem olyan új, mint 60 évesnek a computer
Pedig ez is csak computer és program... -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy N410-es készüléket.
Van rajta igo2006 plus, full eu-s térképpel, ha jól néztem 2007.03(?)-i frissítéssel.
Most jöttünk meg egy 4 napos túráról és összességében teljesen korrektül ment, miliméter pontosan mondta, hol kell lefordulni, ez meg az.
A-Z-ig átnéztem a beállítást, már egész jól kezelem, viszont azért még messze nem profin.
Pl beállítottam, hogy autópályára NE keressen, de azért Szlovéniában, rögtön a határ mellett már autópályán találtuk magunkat. Igen, ráadásul még fizetős is volt, reméljük csekk nem lesz, nem mentünk rajta sokat. Ez az egyik fájdalmam.
2. Ha pl Keszthelyről akarok menni Győrbe, de azt akarom, hogy Pápán át menjünk, és az útiterv, szerkesztés menü alatt hozzáadom Pápát (ugyanis más helyen nem találtam még meg, hol lehet hozzáadni várost), akkor addig nem fogadja el Pápát, míg nem adok meg neki utcanevet. Viszont én ugye Pápán ÁT akarok menni a legrövidebb úton, amit Ő találjon ki, melyik utcán kell ahhoz menni. De mindenképpen kell neki utca, ami lehet a város szélén van, amiről én nem tudok. Lehet egyszerű ám a megoldás, de átnéztem már pedig mindent.3. Mivel kaptam a készüléket kártyával, szoftverrel, ezért 2 katt és bent vagyok az igo-ban.
De szeretnék frissebb szoftvert (igo8 talán?), de inkább ami fontosabb, frisebb magyar térképet. Viszont soha nem csináltam még ilyet, sose volt gps-em, full kezdő vagyok.
A hsz-ok elején olvastam, hogy talán le kell törölni a régi szotfvert (sima del a memkártyán?), majd létrehozni egy mappát, beletenni az igo.exe-t, átnevezni, meg valami txt-ben matatni. És utána feltelepül. Talán.
Viszont biztosra mennék, szóval egy új memkarira menne az új cucc. Szerintetek az igo+térképek minden a memkarin van? A készüléken gondolom nincs helye. Szóval ha kiveszem a mostani memkarit, és az újon kezdek el matatni, de ha sehogysem jönne össze a dolog, vissza teszem a régi memkarit és a régi térképek+igo6 még működni fog?Bocsesz, de ez a gps téma nekem olyan új, mint 60 évesnek a computer.
-
vimre
tag
válasz
cb-vigyori #680 üzenetére
Nincs hozzá kiegészítő letöltés, mert az iGO nem ismeri a valódi teherautós funkciókat. A térkép adatbázisa nem tartalmazza a teherautókhoz tartozó korlátozásokat (magasság-, szélesség-, súly- és behajtási-korlátozások), ezért nem tervez ezek figyelembe vételével. Ezek a funkciók csak a direkt teherautók számára készített navigációkban találhatók meg, pl. Mapfactor Navigator, Tomtom Truck Navigator stb.
Léteznek az iGO-hoz olyan skinek, ahol kiválasztható járműként a teherautó is, de csak a teherautó alacsonyabb sebességét veszik figyelembe az érkezési idő kiszámításánál, egyébként simán benavigálnak a korlátozott övezetbe is (mivel a korlátozásról nincs információjuk). -
cb-vigyori
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy IGO 8-om és nincs benne teherautós funkció.
Hol lehet hozzá kieg. letöltést találni.Előre is köszi.
Üdv Vigyori -
tomi07
tag
Nem tudom, hogy mit csinálhattál pontosan, de dat-kiterjesztésű fájlt hiába nevezel át exe kiterjesztésűre az nem indul el.
Szerintem csak rosszul írtad le az igo8.exe fájl-t nevezted át mobilenavigator.exe-re mert csak így indul el.
A hibaüzenet oka pedig az, hogy egy kiberhelt warez igo-t töltöttél le, amiben nincsenek meg a nyelvi fájlok. Pótold a hiányt és el fog indulni. -
Slyer
senior tag
Sziasztok! Van egy WayteQ N720-as készülékem, és 2006-os iGO van rajta, így letöltöttem a 8.3.2-es verziót, de a telepítéssel akadnak gondjaim! az addig ok, hogy az SD kártyán csinálok egy MobileNavigator mappát, abba belerakom az iGO-t, átírom a sys.txt-ben 2 sort, és átírtam az egyik dat filet MobileNavigator.exe-re. berakom a készülékbe az SD kártyát, elindul a telepítés, de egyből azt írja ki hogy nem talált nyelvi file-ket. mi a teendő ilyenkor? előre is köszi!
-
bazza
tag
Üdv!
Nagy nehezen sikerült rábírni az N720-asomat, hogy indítsa el az igo8-at, viszont a nyelv beállítása után azt írja, hogy nem talál térképeket. Pedig a Maps könyvtárban ott van mind! (Nav.N.Go.iGO.v8.3.2.91972 és iGo_8.3_Map_Pack_09Febr_EU)
-
snowdog
veterán
Ez a topik elég halottnak tűnik.
-
vwlaci
csendes tag
Szia,
A hálózatinank semmi baja.
persze usb-ről tölt.
Meg van egy usb-s autós töltöm, de azt hiszem a onnan csak akkor tölt ha van az akksiban kraft.
Ha nullán van akkor nem vesz onnan fel áramotMeg én 24 voltal is szoktam használni és az usb-s töltő nemtudom hogy birja -e.
Nemszivesen probálnám ki.Pláne ha kifelé többet ad le és szétvágja a pna-t!!!!!! -
vwlaci
csendes tag
Szia.
Köszi a tippeket DE
Láttam a vezetéket de nem volt zárlat!!
A müszerész boltban a csávó a kondikra gyanakodott, mert talán az csinál ilyet.
Bedugom felvillan és utána csak halványan izzik a visszajelző led.és nem is jön ki rajta csak 2 volt.kicserélta mind a 3 kondit de ugyanaz
(
Talán IC? vagy vegyek egy unit. 1600ft, de az csak 1.6 ampert ad le
Úgyhogy így jártam -
ha5aws
tag
Üdv!
PLacinak nagy köszönet az SI 2.3.3 szuperul müxik. Egy két apróbb beállítás után minden tökéletes. Köszönöm
Más kérdés. Nem emlékszem volt-e már,(Kavinton vagy nefelejcs bevéve) hogy a 720-hoz kapcsolható-e TMC vevő. Úgy látom a 770-re sikerrel csatlakoztatták. Ha van valakinek infója ne titkolja.
Köszi: -
ha5aws
tag
Szia!
Én a napokban javítottam a szivargyújtós töltőt. A fejnél kijövő kábel a törésgátló után belső ér szigetelése eltört és zárlatos lett. Némi rövidítés után működik. A törésgátlót hosszában pengével felvágtam, javítás után zsugorcsővel helyreállítva. Házilag kis ráfordítással javítható. Ha már szétszedted, érdemes a nagyobb tömegű alkatrészeket (IC hűtőzászlóval, nagy ELKO, tekercs) valamilyen rugalmas kötő anyaggal (FBS, gumiam, sziloplaszt) a panelhez ragasztani. Ezt valamiért kispórolták a szerelésnél. A későbbiekben meghálálja a szerkezet.
Jó szerelést!
-
ha5aws
tag
válasz
jogyerek001 #664 üzenetére
Szia!
Esetleg a Wayteq 770 topikba kérdezted?
-
jogyerek001
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám elővarázsolni a WinCE felületet egy Wayteq N770-en?
Előre is köszike! -
msajt
csendes tag
Hálózati töltővel próbáltad?
Próbáld usb töltővel, ha van.
vagy dugd rá a számítógépre.
Nekem egyszer kontaktos volt a töltő csatija a gépen(felszakadt a forrasztás) .Ha szétvágtad a vezetéket a garancia felejtős.
A műszerész meg rámér műszerrel és látja is hogy van e gubanc.
-
vwlaci
csendes tag
Sziasztok.
Most olyan problémám lenne hogy az autós töltőm adta meg magát a 720-omon.
Csak felvillan ha bedugom és utána nem is tölt.
Szerintetek mi baja, vagy a garancia érvényes erre is.
Bár most már mindegy mert szétszedtem meg a vezetéket is elvágtammert azt hittem hogy valahol megszakadt és zárlatos.
Elég komoly dolgok vannal benne.
Vagy elvigyem egy elektromüszerész boltba (miskolc emo) És ott méressem ki hogy mi pukadt ki benne?köszi.
-
GrandeP
addikt
Kérdés:
Az miért van h az igo amigo fut, az igo 8 - 8.3 meg "cannot find application database" hibával el sem indul?!
Már mindent megcsináltam amit írtak de még mindig...Lehetőleg priviben!
Köszönöm...
-
Notalabb
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap, majd egy hónap után végre megjött az N770BT-m. Elsőre nagyon bejön. A sokat emlegetett navit is rendesen használja a belső memóriájából.
Kérdés: ha egy bluetooth eszközt csatlakoztatok (telefon), majd szétkapcsolom, az N770BT-n a kék led folyamatosan villog, és csak a készülék kikapcsolásával tudtam leállítani, kicsit irritáló.
Hogy tudom a kék ledet inaktiválni működés közben?
Üdv. -
ha5aws
tag
Sziasztok!
Ma sikerült egy CNS Aero tipusú készüléket szétszedni. A kijelző 3.5"-os és nagyon szép képe van. A kijelzőt sikerült teljes mértékben kivesézni. Úgy tűnik mindenkinek igaza van.
6 db nagy fényerejű LED van a kijelző alsó szélén. Áramkörileg sorba vannak kapcsolva, és két 24 ohmos ellenállás van sorba áramkorlátozásra. Energia takarékos módban 15,5V-ot kap, míg teljes fényen 20,5V-ot. Ebből adódik, hogy kell legyen benne inverter is. A táplálás tisztán DC, nem PWM-es. Valószínűleg az inverter vezérlése megy a processzor felől.
A LED-ek kialakítása elég speciális, nem láttam kereskedések hirdetésein hasonlót. 2,8 mm széles, 1,7mm mély és 0,8mm magas. A fény a 0,8x2,8 mm-es paláston jön ki.
Gondolom az N720 is valami hasonló megoldású, októberig (garancia vége) pihentetem a készüléket.
Az érintő felület egy külön fólia a kijelző előtt, 4 vezetékkel csatlakozik a panelra. -
ha5aws
tag
Ma volt alkalmam a Speedshopban megnézni pár PNA készüléket. A készülékek fényereje elég változatos volt. Hasonló méret mellett nem a 720-as a leggyengébb. A 770-es kellemesen kiemelkedik a sorból. Pár készülék tud hasonló fényerőt, de kisebb kijelző méretnél. A készülékek ára sem mindig irányadó, láttam 100k környékén készülket aminek a fénye kb a 720-hoz hasonló és a navi program sem teljesen gördülékeny. Végeredményként azt hiszem ennyi pénzért nem is olyan rossz.
-
PLaci58
addikt
Az invertert nem én találtam ki, hanem a szervízből származó elnevezés.
Erre hivatkoznak a gyenge fényerőnél.
Nem hiszem, hogy annyira fiatal lennék
Gondolom az ellenállásos megoldás azért nem jó, mert kevés az akku feszültsége (3,6V) a LED rendes működtetéséhez. Jó lenne valahogy megoldani, bár ezt a kínaiaknak kellett volna. Sajnos ehhez a processzorhoz semmim nincs, de van a Samsung 2440-hez elég jó leírás. pl. abból kiszedve adatokat, valakinek sikerült direktben vezérelni egy másik készüléken a fényerőt 0-max értékig. Teljesen ki lehet kapcsolni a háttérvilágítást a PWM regiszter direkt írásával.
Jó megoldás lenne, ha ellenállás cserével az inverterben meg lehetne növelni a fényerőt és megmaradna az eredeti szabályozás is.
Gyanús nekem, hogy nem-e a fogyasztás csökkentése miatt megy ilyen takarékos fényerőn. -
ha5aws
tag
Egy-két dolog nem érthető nekem. Inverteres megoldás a fénycsöves berendezésekben van, pl. monitorokban. Oda kevés a LED fénye. Itt LED megvilágítás van ami ahogy leírod PWM vezérelt. "négyszögjel kitöltését szabályozza". Tökéletes megoldás a szabályzásra. Kérdés, hogy a kitöltési tényező max fényerőnél mekkora. Ha 100%-on van akkor már nincs mit állítani. Ha kevesebb akkor még keresni kell azt a bizonyos regisztert. Van még egy megoldás. Ha nincs szükség a szabályzásra, akkor egy szimpla ellenállással korlátozzuk a LED áramát és max. fényerőt be lehet állítani. (Egy próbát megér). Én egy kicsit idősebb műszerész lévén analóg dolgokban gondolkodom, Neked úgy látom a programozás áll közelebb. Remélem valamelyikünknek sikerül megoldásra jutni.
-
PLaci58
addikt
Kapcsolási rajz állítólag létezik, de nem láttam még.
Azt mondják az inverter gyenge benne. Azon esetleg lehet segíteni, ha valaki el tud mélyedni a dologban.
Az a baj, hogy a romban csak félig van megcsinálva a vezérlése.
Az N770-ben a fényerőt 2 helyen szabályozzák. Az egyik egyezik az N720-al, de van még benne egy másik dll, ami 100-as skálán szabályoz.
Tudtommal a proci egyik regiszterét állítják, ami egy időzítő négyszögjel kitöltését szabályozza. Ha meglenne a regiszter, simán lehet direktben szabályozni.
Valami jó proci leírás kellen -
ha5aws
tag
Az is lehetséges. Valószinűleg vezérelt áramgenerátoros a meghajtás vagy inkább PWM. Ha a teljes vezérlést a proci végzi akkor abba nem nagyon lehet belenyúlni, a LED-ek viszont cserélhetők. Még kivárom a garancia lejártát, utána belemélyedek. Legjobb lenne egy kapcsolási rajz de szerintem olyat még senki sem látott róla.
Üdv: Gábor
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Tudna-e segíteni valaki aki a készülékét szétszedte, hogy a kijelző megvilágító LED-ek milyen méretűek.
-
szasanyi
félisten
A Wayteq N720BT csak nálam nem látja a 8GB SDHC kártyát, vagy egyáltalán nem kezeli?
És még egy kérdés: EZ meg mi?
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
A 8.0xxx verzióhoz vannak un. phoneme file-ok. kérdés, hogy ez a későbbi verziókhoz használhatók-e? (8.3.xx) Illetve egyáltalán próbálta-e valaki, mennyire érthetőek az utcanevek.
-
Kigyo
csendes tag
Sziasztok
Addig eljutottam saját ill a forum beolvasásokbol hogy a sys.txt filet tljesen kitörölte a frissités
probálkoztam rákeresni miket kell beirni de most "program application database be found" hibát ir ki. Valami másik filet is modositott a sz.r frisitő program?(valaki megtenné hogy felirja mi a pontos sys.txt lista wayteq710B)
Válszotokat elöre is köszönöm -
Kigyo
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a problémám hogy van egy wayteq710 tipusú gps-m aminek frissíteni szerettem volna a programját de naviextras iconx 400 nak látja.
Rányomtam a frissítésre és azóta nem indul el az igo.
Mi lehet a gond ?
Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv -
PLaci58
addikt
Ha jól tudom, akkor az SD kártyát FAT32-re kell formázni (Vista rosszul csinálja!!!), rámásolni a fájlokat a gyökérbe, betenni a kártyát a PNA-ba, bekapcsolni és várni.
4-5 perc után újraindul magától. Kártya ki. Reset.
Közben írkál dolgokat, de nincs tennivaló.
Az akksi legyen feltöltve, vagy töltőn mert a frissítés sokat fogyaszt!
Ha frissítés közben lemerül, akkor annyi!Röviden ennyi fenyegetést tudnék elmondani
Csak akkor érdemes romot frissíteni, ha valamiért behalt a gép, pl. nem kapcsol be csak megáll a logonál. -
ha5aws
tag
Bocs de az előbb lemaradt, hogy a ROM frissítésről szeretném kérdezni a hogyanját? Talán PLaci a legilletékesebb.
Köszönöm: Gábor
-
ha5aws
tag
Amigót sikerült-e valakinek kipróbálni, az előzetesét nézve jópofa naviprogram.
Elvileg PNA-s verziója is készül. -
ha5aws
tag
Sziasztok!
Az N770-hez tartozó ROM ( OS72C.img ) illetve op. rendszer a 720-hoz is használható, vagy ahhoz másik való?
-
msajt
csendes tag
Itt a másik:[jagada]
és még ez is:[S.I. kieg.]
-
msajt
csendes tag
válasz
coredump #627 üzenetére
Tessék.[S.I.1.3.2] a jagada féle később
-
coredump
csendes tag
Sziasztok !
Felt tudna valaki tenni a jagada skin intensa wayteq N720 v.1.0 -t
letoltes celjabol !
(mar nem mennek a regi linkek !Elore is koszonom !
-
tadee
csendes tag
hát őőőőőőőőőőőő az úgy volt.............
be lesz építve a műszerfalba a cucc
most készül az üvegszálas gyantás okosság és az utolsó kivételnél nem számoltam az xtra tesa szalaggal amit + ba tettem a készülékre és ettől jobban szorult a házában............és ki akartam nyomni mint előtte sokszor a kijelzőt taszigálva
hát most nem jött ki csak a reccccccssssssssss
de most már újra a régi és folytathatom a munkát
csak szorítsatok hogy nehogy még1x összetörjem
-
tadee
csendes tag
Hy all
sikerült beszakítanom az N770BT érintő-képernyőjét
nem tudtok valami helyet ahol meg tudják javítani????
előre is köszi
-
powerwade
senior tag
Vajon az itt felsorol skinek (jagada, SI stb) futnak-e Wayteq N470 keszuleken is? Kisebb nagyobb modositassal esetleg (felbontas pl.)
-
ha5aws
tag
Szia!
Még valami. A 3.2-ben bemásoltam a az indító exe sort de a gomb még mindig nem jelenik meg. Remélem jó helyre írtam, (ui_igo8/480_272/ui/navigatemap)
( <BUTTON btn_CSfmm template=footer4_4a z=1 text="Bluetooth" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\RAMARGPS\Bluetooth.exe" "", PREVSTATE' hide>)Természetesen másolva a SwD skinből.
Az SwD skin-ből indítva a BT jól megy beállítható, bekapcsolható nincs vele gond.Köszi: Gábor
-
msajt
csendes tag
Hello Gábor!
Nos átnyálaztam a vasamat és a következőkre jutottam:
A bluetooth működik Igo-rol indítva (igaz előtte a főmenüben be kell kapcsolni,ha nincs be kapcsolva az igo-bol nekem nem sikerült,de ha kint bekapcsoltam utána már az igo-bol is lehet ki -be kapcsolgatni ,párosítani stb.) .
A táblákat is kirakosgatja és a táp elvételekor működik az auto kikapcs. a beállított idő-vel.
Szerintem a save könyvtárban levő system.ini -vel próbálkozz, ott lesz a probléma.
ha ide beilleszted: shutdown_time=0 akkor nem kapcsol ki, ha nem 0 akkor, a beállított
időről számol vissza.
Ha kell felteszem újra a skint , a sys.txt-t és a system.ini-t ami nálam működik
Remélem segítettem, üdv: Msajt .
-
ha5aws
tag
-
vwlaci
csendes tag
sziasztok.
az si bn lévö navigációkhoz honnan tudok leszedni ujabb térképet.
az igó-k hoz találtam már de a sygic-hez nem.Csak érdekesség kedvéért probálnám ki.Ja meg a 2 mio- féle sem indul el valamiért.lehet h abban sincsen térkép?
köcce.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Series S. 512GB. SSD. Mega Csomag Makulátlan/Újszerű állapotban eladó! (CSERE IS PS5.)
- Eladó új profi HP üzleti laptop előtelepítve
- Eladó Porsche modellek, bolti áron.
- Corsair VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (4x8GB) DDR4 3200MHz CMH32GX4M4E3200C16W memória kit eladó.
- Samsung S25 Ultra (Samsung.hu) Buds 3 Pro (Media) + Gyári 45W Adapter + 1.8.M Töltő Kábel (Media)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest