- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwlaci
csendes tag
Szia,
A hálózatinank semmi baja.
persze usb-ről tölt.
Meg van egy usb-s autós töltöm, de azt hiszem a onnan csak akkor tölt ha van az akksiban kraft.
Ha nullán van akkor nem vesz onnan fel áramotMeg én 24 voltal is szoktam használni és az usb-s töltő nemtudom hogy birja -e.
Nemszivesen probálnám ki.Pláne ha kifelé többet ad le és szétvágja a pna-t!!!!!! -
ha5aws
tag
Szia!
Még valami. A 3.2-ben bemásoltam a az indító exe sort de a gomb még mindig nem jelenik meg. Remélem jó helyre írtam, (ui_igo8/480_272/ui/navigatemap)
( <BUTTON btn_CSfmm template=footer4_4a z=1 text="Bluetooth" onrelease='START_APPLICATION "\ResidentFlash\Program Files\RAMARGPS\Bluetooth.exe" "", PREVSTATE' hide>)Természetesen másolva a SwD skinből.
Az SwD skin-ből indítva a BT jól megy beállítható, bekapcsolható nincs vele gond.Köszi: Gábor
-
ha5aws
tag
-
ha5aws
tag
Nagyon köszönöm a segítséget!
Jól működik...
Bogarásztam a commanderrel a navit, de nekem sem sikerült rájönnöm az FM-et mivel lehet előcsalni. Végül is ki lehet menni a win felületre és elindítani, de nem olyan elegáns mintha a menü gombot használnánk.
Ha már FM. tettem pár mérést a szerkezettel. A térerő amit produkál elég jónak mondható, (ha ez mond valamit -65dBm kb. 1m távolságból). Ami viszont a modulációt illeti, vigyázni kell vele. Kb fél-háromngyed hangerőnél (mérmint a navin) nagyobb beállításnál erősen túlvezérli a modulátort. Mérés szerint 90KHz-nél is magasabb löketet produkál amit az autórádiók de egyéb műsorvevők sem tudnak feldolgozni. Szabvány szerint a max löket 75 KHz. Ezt kb. fél hangerőnél produkálja. Érdekes, hogy nem hallani olyan hangosnak mint a műsorszóró adók, de ez a adás oldali kompresszió miatt van amit a navi nem tesz meg. Frekvencia pontossága jónak mondható, nálam +5 kHz-el tér el a mutatottól de ez a sávszélességbe belefér. A pilot jel nagysága egy kicsit nagy a szabványos 10% helyett 14-15%. Ebből adódhat, hogy egy pár készülék enyhe sziszegéssel pihen csend helyett. Elégtelen pilot szűrés. Mindent összevetve jónak mondható, ennyi pénzért egészen használható.
Elnézést, ha hosszúra sikerült, de még ezzel a részével senki nem foglalkozott.
Mégegyszer köszönöm a skin-t és a segítséget.Üdv: Gábor
-
vimre
tag
-
snowdog
veterán
pontosabban : fm transmitter; gps/tmc; mp3 player; bluetooth igy nézne ki.
720 on alapbol nem jelenik meg .Azért nem jelenik meg, mert a gombok megjelenése a gép azonosítójától függ. Amit én készítettem, az az eredeti gépeken kívül csak a Wayteq N770BT-hez jó, mert annak az azonosítójához rendeltem hozzá a gombokat.
sygic drivehoz is jók az igo térképjei? abban van teherautó mód, nekem arra van szükségem
Akkor sem mennél vele semmire, ha elfogadná az igo térképeket, mert az igo térképek nem tartalmazzák a szükséges adatokat (súly, magasság, és egyéb korlátozások).
igaz, bár érdekes, hogy rengeteg újonc navija indul éppen Párizsból
Ez azért van, mert Párizs a világ közepe! -
ha5aws
tag
Szerintem a kondi egyszerűen leszakadt. Tapasztalat, hogy ezek az alkatrészek nem szoktak elfüstölni, ugyanis nem megy át rajtuk teljesítmény. Valamilyen hidegítő kondiról lehet szó 1-10 nF nagyságrendben.
Próbálj a bekapcsoló gomb felől kiindulva a teljesítmény alkatrészeken mérni. Az inverter tápfeszültségét valamilyen komolyabb tranzisztor kell, hogy kapcsolja, annak a környékén is el lehet kezdeni a keresést. Ha esetleg leesett a készülék, nézd meg a processzor időalap kristályát, nem zörög-e. Esetleg az áramkörön szkóppal, ha van.
Bocs hogyha hosszúra nyúltam.Üdv: Gábor
-
ZoxNS
csendes tag
hello msajt!
Állitod, hogy "A meg jelölt helyről nem hiányzik alkatrész." ezt a saját gépeden nézted, vagy a képről nézted ki?
Szerintem 99% hogy ott volt valami. Mértem a 2 kontaktus között a feszültség rendes állapotban 0,009V mikor meg rajta van a töltő, akkor 0,99V.
A töltö fesz. 5.2 V, az akksin 4,15V van... -szóval a töltés működik... de a többi nemZoli
-
PLaci58
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest