Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
gchp22
újonc
Tisztelt fórúmozok!
Segítségre lenne szükségem! Hozzám került egy ilyen n720bt készülék és romra lenne szükségem. Visszanéztem a linkeket de sajnos már mind halott. -
choco01
addikt
Üdv.
Miért lehet az hogy akármilyen navigációs programot próbálok Intensa(Wayteq) N720-as készülékemen mindegyik érzékeli a műholdakat,de sehol nem kapcsolódik hozzájuk.
Ez miért lehet?
Előre is köszi! -
Boby1200
csendes tag
Akkor próbáljak egy másik kártyát? Ha egy másik, újonnan formázott SD-re rámásolok egy iGO8 v8.3.5.193799-at, akkor elméletileg mennie kellene a dolognak, ugye?
(ja és így zárójelben: az igo mappán kívül mást is kell még rakni a kártyára? mert előző tulajtól maradt rajta mindenféle program, de sosem piszkáltam őket, nem tudom, hogy azok mihez kellenek. egyedül az mp3 playert és a calculatort sikerült azonosítanom
)
-
ha5aws
tag
válasz
Boby1200 #757 üzenetére
Szia!
A hibaüzenet sokat mondana, jó lenne tudni mi akasztotta ki a gépet. Van rá esélye, hogy a memória fogy el. Ha Primót tettél rá, sajnos az már eléggé megterheli szegényt. Kártya nélkül tényleg megy minden ikon a főmenüben kivéve a navi, ami ugye a kártyán van csak. Mivel nem talál programot a gépen így nem csinál semmit.
Üdv: Gábor -
Boby1200
csendes tag
Tulajdonképpen hosszabb történet ez... Volt rajta egy teljesen jól működő rendszer, és raktam fel friss térképeket poikat stb-stb. Persze előtte lementettem a pc-mre az eredeti fájlokat is (kompletten mindent ami a kártyán volt). Bátyám használta a gps-t, és mondta, hogy ~20 perc használat után kidobott neki egy hibaüzenetet, és lefagyott (sajnos nem jegyezte meg h mi volt ez az üzenet). Ezután egy ki-be kapcsolással x ideig újra jó volt, majd megint a hibaüzenet (ez az x idő egyre kevesebb volt, a végén már párpercenként dobálta ki). Végül pedig eljött ez a probléma, hogy nem lehet rámenni a navigáció ikonra...
Szólt, hogy van ez a problémája. Én leformáztam az SD-t teljesen, és visszaraktam rá az eredeti fájlokat, amit előzőleg lementettem.
Megpróbálhatom egy másik Sd kártyával is, hátha az sérült, de nem hiszem. Mert elméletileg ha ki van véve a kártya a készülékből, még akkor is működnie kellene az összes ikonnak, nem?
-
ha5aws
tag
válasz
Boby1200 #753 üzenetére
Szia!
Elsősorban a kártyán lévő programot kellene ellenőrizni nem sérült-e meg. Vagy a kártya egyáltalán olvasható-e? Az előző hozzászólást neked akartam küldeni de eltévedt... A ROM frissítéssel csak akkor érdemes bíbelődni, ha már teljesen halottnak tűnik, de még adunk neki egy utolsó esélyt. Szerintem nálad is a kártyával lesz gond.
Üdv: Gábor -
Boby1200
csendes tag
Csáó!
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj?
n720bt-n bekapcsol a készülék, megjelenik a 6 fő ikon, ebből 5 (ebook, multimédia beállítások stb) működik rendesen, viszont a navigáció ikont hiába nyomom, nem történik semmi. pedig érzékeli az érintést, mert az ikon maga animálódik, csak nem lép át a navigáció részre...
gondoltam, hogy egy rom frissítés esetleg megoldaná a problémát, de se romot, se leírást nem találtam az n720bt-hez (meg úgy komplett az egész szériához nincs sehol semmi).
valakinek ötlet?
-
kuni12
csendes tag
Üdv!
Múlt héten kaptam egy INTENSA N720 gps-t a szerelőmtől hogy kezdjek vele valamit...
Mellesleg nekem ingyen szerel ezért foglalkoztat a probléma.
A problémája az hogy bekapcsolom és bejön a főmenü utána semmilyen menüpontba nem enged belépni érintésre hanggal reagál hangerőt lehet szabályozni.
Se driver-t, se leírást semmit nem találtam hozzá.Válaszotok előre is köszönöm!
-
Olizoli
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok valami jó szervízt ajánlani ahol a bekapcsoló gomb alatti kis pöcköt vissza tudnák forrasztani a nyáklapra.
Illetve nincs valakinek eladó autós tartó kengyel a készülékhez? Nekem sajnos letört az a két alsó kis műanyag fül. Esetleg van olyan univerzális tartó ami jó a 720bt-hez? -
kuni12
csendes tag
Üdv!
Segítségért szeretnék hozzátok fordulni.
Kaptam egy Intensa n720-at a probléma annyi vele hogy bekapcsolom és betölt a főmenü onnantól kezdve nem csak a hangerőt lehet szabályozni a kijelző érintésre nem reagál csak azt a pittyegő hangot hallatja. Láttam hasonló problémával egy kollégát csak a feltöltött fájlokat nem tudtam letölteni.
Válaszotok előre is köszönöm! -
boby86
csendes tag
sziasztok.
van egy intensa n410 es navim problémám az hogy a bekapcsológombra nem reagál. aksi be lett mérve töltés van és veszi. de bekapcsolásra semmi reakció sötét képernyő.
??? -
mash
csendes tag
van egy eladó Intensa N720BT-m
sokat nem volt használva
kb. 5 éves, havi 1-2 alkalom átlagban
aksija már újkorában se volt az igazi
van benne egy 2 gb Kingstonsajna eltörtem a szélvédő bepattintót
el lehet ilyet még adni?
-
mbelaba
csendes tag
Üdv nektek! w.miki! nekem is hasonló történt. Másnap reggel egy visszaútnál nem kapcsolt be. Csak egy piros led halványan villog, persze a kék folyamatosan világit ha töltőn van.
Ha valaki tud rá orvosságot nagyon örülnék neki. Még annyit tennék hozzá, hogy kb. fél éve aksi nélkül üzemel -kivettem- mivel felpúposodott.Szakik! ne kíméljetek, nem szeretném kidobni ezt a jó kis kütyüt!
-
luxi 945
csendes tag
Sherkoo! Bocsánat a neved elírásáért.Ahogy elnézem nem igazán lesz megoldás a problémánkra,mivel itt alig van "mozgás" a fórumon,ha közben más honnan megtudom oldani a problémámat felteszem ide.
-
luxi 945
csendes tag
Kedves Fórumozók! Nekem is a problémám az mint az előttem hozzászóló Cherkoo -i.Aki tud ebben a témában segiteni,nagyon megköszönöm.
-
Richie18
csendes tag
Csak köszönetet szeretnék mondani ennek a forumnak
szervizben volt nálam egy Wayteq n720. kitört a standby gombja. sikeresen kicseréltem egy nokia 3310 bekapcsologombjára és mikor összeraktam wayteq logo után szétesett a kép. mint a videokártya ramhiba kb.
rom frissités segitett.
foggalmam sincs mitöl lehetett de segitett és jó.
köszi mindent -
tomzero
csendes tag
Sziasztok!
N710B-hez nincs vkinek egy ROM-ja véletlenül?
thx
-
digi5
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy kérésem lenne!!!!!! Van nekem egy WayteQ N720 gpse.Amikor rádugom a gépre és belépek a gpsbe és megjelenik residentflas nevű mappa ott előjönnek ezek a fájlok gpspara0-1-2-3 ezeket szeretném hogy átküldje valaki erre az email címre lakatospapa@indamail.huPLS!!!
-
kaliss
csendes tag
pls. segítsetek!
feltettem a 4gb sd-re a may way igo 8-at a wtq n720 bt-re. Elindul kiválaszthatom a nav hangot kezd tölteni de a következő üzivel nem tudok mit kezdeni:
Requested:4072
Cache:19268
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
motinka
tag
van egy n770-em, lehet ebből szoftveresen BT csinálni, és érdekelne hogyan lehetne skint módosítani rajta. köszi a segítséget
-
w.miki
veterán
Van egy Intensa N720BT, ami nem kapcsol be.
Ha rádugom a töltőt, és OFF-on van, akkor világít a zöld, és a sárga LED
Ha ON-re kapcsolom, akkor világít a zöld és villog a sárga/piros LED.Ha USB-n töltöm, akkor csak a piros világít.
Letöltöttem a ROMot, a 688-ból, de úgy tűnik hiába.
A felső bekapcsoló gombra nem reagál a szerkezet.
Kb. fél éve volt utoljára használva, akkor ment hiba nélkül, most meg hirtelen ez...Van valakinek ötlete?
-
felora:)
tag
üdv! intensa n720-ra keresek egy pdf readert. a gyárival az a baj, hogy némelyik pdf fájlt nem jeleníti meg. windows ce core 5.0 van rajta, tudtok mondani valamit, hogy honnan tudnék leszedni progit hozzá?
-
gabika1975
csendes tag
Hello mindenkinek segítséget szeretnék kérni. intensa n 720.bekapcsolásnál csak csíkok vannak a kijelzőn nem jönbe a windows. ha beleteszem a kártyát akkor meg elindul az igó8 . ha rádugom usb-re akkormeg csak sípol nem csatlakozik a szám géphez.windows7-et használok active sinc-elvileg a 7-hez lett letőltve de nem mükszik.ha tudtok segítsetek légyszi.
-
tag
-
tag
sziasztok! 720n-nél felpakoltam az igo8-at+skint, mem kártyán van minden, de a 3d-s épületeket nem jeleníti meg az igo, elvileg benne van. mi lehet a probléma?
-
gyben
csendes tag
Fenti kérdésem aktualitását vesztette, megoldódott. Köszönöm.
-
gyben
csendes tag
Szervusztok! Elkelne egy kis segítség. Történt, hogy egy INT.720BT-ben a Winfos alatt jelszó lett beállítva annak rendje és módja szerint az érintőképernyőn megjelenő taszt segítségével. Ámde, a következő bekapcsolásnál csak addig jut el a bejelentkezésben, hogy üdvözöl a Win CE-ben, megjeleníti az órát és dátumot, a nevem, vmint jobb szélen a jelszó ablakot benne a villogó kurzorral. Nem jelenik meg a tasztatúra, beírni semmit sem lehet. Miként lehet ezt a feladatot megoldani?
-
pigusz
csendes tag
Üdv!
Most vettem egy Intensa N470-et, valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen navigációs szoftver jó hozzá?
Köszi. -
vwlaci
csendes tag
-
PcCar
tag
Sziasztok !
Wayteq N410 készülékem sajnos megáll a boot képnél
Végig olvastam a topikot,már tudom mit kell tennem,sajnos nem találtam működő linket N410 rom-hoz
Szeretném a segítségeteket kérni.
uirpic@freemail.huElőre is nagyon szépen köszönöm !
-
Lezsek
csendes tag
Szia!
Kipróbálltam, nem tudtam nyugodni.
Sajnos, nem jó ez a data.zipProgram application tatabase cannot be found
Hibaüzi.
Nav N Go iGO 8 v8.3.2.64873 (MAGYARORSZÁGNov 13 2008) + FULL EU 2008.07
Nekem, ez a progi van meg.
Hátha segít.Esetleg, ha tudsz másik zipet, akkor várom válaszod.
Ui; a Datazipet meg sem tudtam nyitni a számítógépen totalcommanderrel. -
Lezsek
csendes tag
Szia!
Hátha tudnál segíteni nekem. a DATA zip javított változatát, honnét lehetne leszedni?
Nav N Go iGO 8 v8.3.2.64873 (MAGYARORSZÁGNov 13 2008) + FULL EU 2008.07ez a tipus van nekem. De, folyamatosan újratervez a cél előtti utcában.
Ha tudsz, késrak segíts.
Sanyi1015@freemail.hu a címem.
Köszönettel, Sanyi
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Ki tud akkumulátor fellelési helyet a navihoz. Barátom majdnem 1 éves gépében felpúposodott és megadta magát. Szerencsére nagyobb bajt nem okozott. Átmenetileg egy NOKIA telefon akksit pakolt bele, de szeretné az eredeti állapotot visszaállítani. Szerintem az enyémnek sincs több hátra, kb. hasonló időben vettük. Egyébként mik a tapasztalatok, mennyit bír az akku normál használat mellett? Nem a kapacitásra gondolok, hanem, hogy egy, másfél év vagy volt akinek többet is bírt.
Más kérdés: Sikerült-e valakinek ROM-ot frissíteni és milyen módon.
Köszönöm az infókat előre is. -
Sehol senki
-
Hali
Nemrégiben kaptam egy wayteq navit amit nagy nehezen be tudtam azonosítani,720-as.
Az a problémám vele,hogy teljesen halott az érintőképernyő...
Próbáltam rom-ot frissíteni,de felteszi a kérdést,hogy akarom-e,de nem tudok a yes gombra bökni.
Esetleg valaki tudna activesync programmal teljes mentést csinálni a működő naviról?
Vagy esetleg valami más megoldás? -
tomi07
tag
Közben feltöltöttem, 2 hónapig él a link: [link]
-
tomi07
tag
válasz
Pittt7777 #704 üzenetére
Keresed még a romot? Mert találtam egy oldalon aminek a verziószáma stimmel, de többet nem tudok róla mert minden oroszul van. Szerintem a rom nyelve is, esetleg angol lehet benne. Ha kell szólj és felrakom valahová. Én inkább addíg nem próbálom ki amíg nem feltétlenül szükséges.
-
tomi07
tag
Akkor előről: mobilenavigator nevű mappát hozz létre a memóriakártyán, ebbe másold a navi programot. A következő mappáknak kell benne lennie igo8 esetén: content, custom, defaults, license. A save mappát majd létrehozza magának.
A mappákon kívül kell lennie: branding.zip, data.zip, gpstmc.dll, igo8.exe /ezt nevezd át mobilenavigator.exe-re/, sys.txt, tahoma.ttf, tahomadb.ttf, tmceventlist.csv fájloknak.
A content lang mappába a fájlt amit feltöltöttem csak be kell másolni nem kell kitömöríteni!
A sys.txt tartalma:
[folders]
app="SDMMC/mobilenavigator"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1[map]
2dheadup=1Remélem ez alapján menni fog, sok sikert.
-
w.miki
veterán
-
szundi111
csendes tag
Sziasztok! Remélem találok valakit aki segiteni tud. Az egyik, szerettem volna letölteni ezt SI-t "BluePanther V460 Janin_SI 1.3.1." de sajnos sehol nem éll már. Megkérném akinek esetle meg van hogy fel tenné valahova. Elöre is köszönöm. A másik adott egy V460-as ami úgy tünik hogy nem olvassa be a kártyán levő adatot. Bár mit teszek rá átt nevezve elérési névre, nem reagál. Reset után sem. Probáltam romot frisiteni és azt sem olvassa be. Ha van valakinek valami ötlete szivesen veszem. Köszönettel
-
Pittt7777
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem.. kérésem lenne. Kellene egy N720BT Rom. totál lehalt a gép...
először csak nem működött az érintőképernyő.. hangot hallatott, de nem volt aktív egyik gomb sem.. Reg-editor, és megpróbáltam kézi úton vissza venni az értékekből, mivel anno egy N410-esnél ugyanilyen gondom volt, és azzal betudtam hozni..
Most már ott tart, hogy "Fatal Application Error" ral indul.gwes.exe-hiba..és az ActiveSync sem megy..semmi USB-s kapcsolat. és ugyanúgy nem tudok az "OK" ra bökni..((
A fórumon levó rom nem indul magától.. a N410-esé indult.. Van olyan verzió, amit csak másolok SD-re, és indul, majd Rom-upgrade?Köszi minden építő jellegű tanácsot!
-
roti86
őstag
Sziasztok.
Hasonló a problémám, mint nero2000 kollégának, eltűntek az ikonok alól a betűk és így elég nehézkes használni. Megpróbálkoznék a ROM frissítéssel, ha jónak látjátok.
A kérdésem az, hogy a fórumra feltöltött n720b rom az a sima N720-hoz való?
Igazából hogyan vannak ezek a 720-asok? 720 720B és 720BT? vagy a 720B az a sima 720?
Köszi.Roti86
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest