Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi07
tag
Közben feltöltöttem, 2 hónapig él a link: [link]
-
tomi07
tag
válasz
Pittt7777 #704 üzenetére
Keresed még a romot? Mert találtam egy oldalon aminek a verziószáma stimmel, de többet nem tudok róla mert minden oroszul van. Szerintem a rom nyelve is, esetleg angol lehet benne. Ha kell szólj és felrakom valahová. Én inkább addíg nem próbálom ki amíg nem feltétlenül szükséges.
-
tomi07
tag
Akkor előről: mobilenavigator nevű mappát hozz létre a memóriakártyán, ebbe másold a navi programot. A következő mappáknak kell benne lennie igo8 esetén: content, custom, defaults, license. A save mappát majd létrehozza magának.
A mappákon kívül kell lennie: branding.zip, data.zip, gpstmc.dll, igo8.exe /ezt nevezd át mobilenavigator.exe-re/, sys.txt, tahoma.ttf, tahomadb.ttf, tmceventlist.csv fájloknak.
A content lang mappába a fájlt amit feltöltöttem csak be kell másolni nem kell kitömöríteni!
A sys.txt tartalma:
[folders]
app="SDMMC/mobilenavigator"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1[map]
2dheadup=1Remélem ez alapján menni fog, sok sikert.
-
-
tomi07
tag
válasz
nero2000 #696 üzenetére
Hivatalos oldalról nem lehet romot letölteni, annó még itt a fórumon találtam és elmentettem magamnak végszükség esetére. De nekem még nem sikerült tönkrevágnom, úgyhogy nem volt rá szükségem. De ha esetleg kideríted, hogy a gépeden melyik fájl sérült szívesen lementem az enyémről és felteszem. Amennyiben si-vel akarod megoldani a problémádat akkor a: SI.2.3.3-at ajánlom a wayteq n770 fórumon megtalálod.
-
tomi07
tag
Nem tudom, hogy mit csinálhattál pontosan, de dat-kiterjesztésű fájlt hiába nevezel át exe kiterjesztésűre az nem indul el.
Szerintem csak rosszul írtad le az igo8.exe fájl-t nevezted át mobilenavigator.exe-re mert csak így indul el.
A hibaüzenet oka pedig az, hogy egy kiberhelt warez igo-t töltöttél le, amiben nincsenek meg a nyelvi fájlok. Pótold a hiányt és el fog indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest