- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Miért, abban nincs?
Nem repülök bútorokkal, nem ismerem őket. Akkor viszont az az érdekes, hogy wep nélkül gyorsabb, mint az F4 wep -el?
Szerintem nem rosszabb, mert én 8x találom el a Jak -ot mire lezuhan, ő meg 2x engem, hogy leszakadjon a szárny. Mondjuk ez lehet DM hiba is.
-
anytime
őstag
De sokszot egy rosseb LaGG is jon utanam, emberek!!!
Colos1: igen, ez durva, valoban. Sokszor kifogy a tar az E-1-bol, mire leszedek egy gepet, persze, ehhez biztos kell a rossz celzovizem is
, de a szikrazas az teny!
Most ulok at E-3-ba, hogy ha biztosan bukdacsol elottem valaki, akkor tudjak adni neki a 20-asbol. Feljebb nem lepek, mert tier3 es 4-be egyenlore gyengenek erzem magam.
-
Colos1
őstag
Ezzel már próbálkoztak, ez sem "hiteles" nekik, itt pl írva vagyon, hogy a Typhoon emelkedése nem annyi, mint a játékban.
Olvasgattam az előzetes 1.43 patch notes -t, nem tetszik a rengeteg orosz és amcsi gépnél a "hozzáhangolva az adatalapjához" javítás, tartok tőle, hogy nagyobb UFO -t csinálnak belőlük.
-
Colos1
őstag
Ezt nem tudom.
(#6302) anytime: Pontosítok: a Spitfire a játékban régebben olyan volt, mintha gyengített urán vázból készült volna, amelyre kerámiabevonatot tesznek, a kerámiabevonat alá pedig egy réteg méhsejtes kompozit energiaelnyelő anyagot, amely a kerámiabevonatot esetlegesen átütő német 20 mm -es karácsonyfadíszeket megfogja
A múltkori patch óta már csak a kerámiabevonat van rajta
Ha Typhoon -al nem Messerek, hanem fókák ellen mész, akkor előnyben vagy. De a fóka asszem utol tudja érni. Én amúgy a fókával nem játszom, mert nagyon nerfelt a flight modellje. A fordulóköre azonos volt a Typhoon -éval 2000 méterig, afölött a fóka simán kifordulta. És jobban emelkedett, itt meg szarabbul emelkedik, és jobban fordul.
-
Szőrös
veterán
Nem az a fő probléma és csak egy a sok közül . Kétlem hogy a német gépek BR besorolása változna , azt is hogy az .50es nerfet kapna , azt is hogy rendes FM/DM update lesz ( többek között a bombereknek ).
SB-re konkrétan olyan nagy ívben szarnak hogy az elképesztő . Pedig lenne ott játékos dögivel. -
Francia91
veterán
Kell is a Yakokba anyag, csodalkoztam is, hogy a Yak 3-as mikor pusztul mar el a 20 mm-esektol
IL-2 ellen nem is probalkoztam, Tu-2-es ellen meg a hatso 20 mm-es gunner miatt nem megyek, egy olyat bekap a Zero, annak annyi...
Ezt leszamitva tetszik(#6262) munnergep: akarmelyik is van, bosszanto. Azert a Critical-lal csak besegitettem a levadaszasba, foleg mikor a szarnyat lyuggatom szet, es nem tud normalisan fordulni... Illene assist-ot adnia, ha mar nem tudtam leloni, az is pont, meg RP.
-
-
munnergep
senior tag
-
Colos1
őstag
Nem minden pályát lehet bombázással megnyerni, de ezzel nem is lenne probléma, ha nem volna majdnem minden bombázó OP. Elvileg a csaták a valóság szerint működnének, ahol a valóságban bombáztak, ott a játékban is az volna a cél. Csak a valóságban a Bf-109/FW190 -ek sz@rrá szedték a B17 -eket, ha nem voltak mellettük a kísérők.
Tehát ez esetben úgy kellene felépülnie a csapatoknak, hogy az egyik megy nehézbombázóval és kísérőként vadászokkal, a másik meg csak vadásszal. De jelenleg ez úgy megy, hogy aki bombázóval megy, annak nemhogy nem kell kíséret, hanem inkább ők kísérik a vadászokat -
anytime
őstag
Egy TRUHSTMASTER.
Szerintem kezdésnek elég lehet, ill. elég lesz, ennél most többet nem szánok rá, igaz, ez már régóta megvan, eljött az ideje.
Ha bejön az SB, akkor elgondolkodok a pedálos rendszeren. -
Colos1
őstag
"javultak talán a német cannonok??"
Tegnap este nekem is volt egy ilyen érzésem
Szintén F4 -el, csak SB módban.
Amúgy a Sicily pályát úgy lehet könnyen megnyerni a német oldalon, hogy kibombázod a tankokat. Ezen a pályán 1:1 arányban fogynak, és mivel az enemyből csak nagyon ritkán foglalkoznak velük, sokszor elég, ha 1 darabot kicsinálsz. (Csak kb. minden 10. meccsen van valaki a másik oldalon, aki ezzel foglalkozik, és ha mi kidobunk egyet, akkor ő is kilő a miénkből.)
Volt már olyan esetem, hogy a végére egyedül maradtam 2 db B17 ellen az F4 -el úgy, hogy csak 1-1 tank volt. Azok a marhák köröztek, hogy majd jól szarrá lőnek, én meg felvettem az 500 kg -os ajándékcsomagot, és megküldtem vele az utolsó tankjukat. Ahogy kihullott az utolsó tank, azonnal tickett le, és WIN.
Ebből látható, hogy mekkoranoobok- bocsánat, a noob kezdőt jelent, nem sértegetem őket, hogy ezeket hozzájuk hasonlítom - szóval, ebből látható, hogy mekkora hülyék, fingjuk sincsen, hogy miért játszanak. A 2 B17 -el simán elintézhették volna az összes tankunkat, és nyerhették volna... -
munnergep
senior tag
Nagyon köszönöm, kigondolom melyikben vagyok a legbénább
Másik: A 7 millis typhoonnal nagyjából 2800 lőszert lőttem ki egy p63K-ra aminek legalább a 80%-a talált. A végén a szárnyát sikerült leszedni, de kicsit soknak találtam, hogy mennyit kibír. Átváltottam a Late Typhoon-ra és teljesen stock géppel 3 YakP-t tudtam leszedni. Esküszöm, majdnem sírtam a boldogságtól, hogy a yakok úgy estek le mint a kemotoxos legyek
(Viszont a németek ellen már kevés voltam, de majd ha fullos lesz...)
-
Francia91
veterán
Tegnap én meg rendszeresen egyedül maradtam 3-4 gép ellen, mikor a németekkel mentem... Remekül éreztem magam, ráadásul B-17-esek által meg voltam szaggatva, így emelkedni sem bírtam olyan jól
De tény és való, hogy jó játékosok mennek, mikor amcsikkal megyek T3-ban és T4-ben, akkor ledarálnak a németek gyorsan -
Colos1
őstag
Nem tudom, mit műveltek, de 2 dolog biztos:
1. a német gépeket picit nehezebb lelőni. Pl. 3 lyukkal a szárnyamon még tudtam harcolni, míg régebben ettől már irányíthatatlan volt a gép
2. A szövetséges gépeket könnyebb lelőni, de megváltoztatták a 20 mm -es ballisztikáját, így egyelőre nem tudok annyi találatot bevinni, megint meg kell szokni.
De még mindig gyengébb a német nemzet. A B25 meg még mindig egy OP csíter sz@r, míg egy Pe-2 mögé beállhatok, mert nem talál el, én meg a 20-assal leszaggatom a szárnyát.
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Szoktam vele menni neha, most a "Hei" valtozatot fejlesztem, de jelenleg a "Ko" is még alap. Kb 1 honapja nem mentem a japanokkal, most a B-17 G es Bf 109 G-6 kifullozasaval voltam elfoglalva, meg neha mentem egy szorzoert az IL-10 (1946) -tal. De a Ki-84 ko -val amit eddig mentem, nem volt rossz, bar lassunak erzem az amcsi gepekhez kepest, a fejlesztesek nem tudom, mennyi pluszt adnak neki.
-
Francia91
veterán
Az egyik Fw-190-esre kene ragyurnom, amire tudok 30mm-est is tenni (most nemtom melyik tipus az, asszem a D3-as, alapvetoen 4x20 mm van rajta), azok mindig kiszednek, ha B-17-tel repulok... Me-410-est nem emlitem, az 50 mm-es atomagyuval nem nehez kiszedni... Most ezzel a G6-os Bf-fel elkezdett megint erdekelni a nemet ag, es eloszor a vadaszgepek is. Furcsa lesz az atallas a sok attacker es bombazo utan, de erzek benne potencialt
-
Colos1
őstag
Szeptemberre ígérték a pach -et.
(#6062) Francia91: A G6 egy nagyon rosszul besorolt gép abba a tierbe, mert túl lassú. Ugyan az, mint a G2, csak 13mm -es géppuskákkal. Ez is egy érdekes dolog: Oroszoknál alacsony tierben és BR -en pl. a Yak -on lehet 4 db 20mm -es, a Németeknél ha a 7,92 -es helyett 13-as van, akkor már 4,0 helyett 5,0 a BR -je, és a 4-es tierbe pakolják
-
Francia91
veterán
Én a Bf-109-eseket jobban szeretem a BearCat-nél, pedig egyikkel sem mentem sokat, F4/trop-pal repültem rengeteget, azt nagyon szerettem, csak 5000 m felett nehezen irányítható, szitál minden felé
De most ez a G6-os nagyon jónak tűnik, nemsoká meglesz a +2x30 mm a szárnyak alá -
Francia91
veterán
Nincs még fejlesztve az F8F, alap a gép, majd gyakorolgatom.
A Ki-102 otsu is le lett butítva vmelyik frissítéssel, az is olyan szépen emelkedett, mint az álom, most meg sehogy. A Ki-45-tel is ezt csinálták, ezelőtt az is nagyon szépen emelkedett, most meg WEP-pel is alig-alig....
-
Fel
addikt
Maguktól nem tűnnek el a ticketek. A földi egységek egyszerűen xarrá lövik egymást.. Nemrég valamelyik kis patchben volt, hogy javítottak az AI lövegek hatékonyságán (artillery, pillboxok), ők meg egyszerűen kilövik a tankokat. New Guinea-n közel kezdenek egymáshoz a föliek, így hamar fogynak. A korábban leírt esetben pedig a csata előrehaladtával, ahogy a tanjaitok egyre közelebb kerültek az ellen tüzéreihez, úgy lett végük.
-
Francia91
veterán
Az IL-2, IL-2M és IL-10 23 mm-es cannonjai nálam néha viszik a medium tankot, bár még nem sűrűn találtam el úgy. A Light Cruiser-nek én úgy vettem észre, hogy több sebzés kell, mint egy Destroyer-nek. Pl az A-20G-n lévő rakétából kettő kivisz egy Destroyert, viszont Light Cruiser-t csak sebez, oda 4 minimum szokott kelleni nekem. Ezek az én észrevételeim csak
Amúgy Browning M2-essel (Ground Targets befűzéssel) tényleg szépen lehet pusztítani a Light PillBox-okat, ha nem mondjátok a meccsben, mikor mentünk, azóta sem tudom -
Atlantis
veterán
AB, mondjuk Beaufighter vagy IL-2M-mel (Light) Pillbox vagy hajó (Destroyer vagy Landing Craft) vagy valamilyen tank ellen ágyúval, ha lehet. Esetleg rakétával. Do-217-esek is érdekelnek.Bombázás is érdekel mozgó célpontra.
Láttam entak sok videóját, látom, mit csinál, de hogy hogyan...
-
Atlantis
veterán
No, megint szénné szívatott egy Ki-49...Bf109-F1-gyel próbáltam levadászni, kergettem percekig, 2-3 kritikust lőttem neki, de baszott leesni, közben apránként huzatosra lőtt.
Tényleg fostaliga az összes német gép mellesleg, utálok velük menni.
Az angolokat leszámítva röhejes a bombázó-park ebben a játékban, mindent túlélnek, mindent szétlőnek. Kb. annyira utálom már őket, mint az arty-kat a WoT-ban. Tudom, nem kéne AB-t menni és nem zavarnának, de ha fejlődni akar az ember több géppel, akkor nincs más út.
Más: nincs valami tutorial, hogy kell földi célpontokat kiszedni? Az Attacker-ekkel teljesen béna vagyok, egyetlen nyomorult Pillbox-ot nem bírok kiszedni ágyúval. Bombával ok, de hajót még azzal sem sikerült. El kell ismerni, sokszor megy el azon a csata, hogy ilyen balfasz vagyok hozzájuk. Tök jó lenne, ha a Test flight-oknál lennének mindenféle földi célpontok, amiken gyakorolhatna az ember, hogy mit hogyan lehet és mit nem kéne erőltetni.
-
Volfram42
senior tag
Úgy ahogy Torzonborz is írja. Illetve számomra amit szerintem le is írtam. A legnagyobb húzó erő a kombinált hadviselés volt. Az amit most a legjobban elcsesztek, de remélem rendbe hozzák idővel. A bf1942 óta nem volt nagyon olyan játék ahol mindennel lehetett küzdeni és akár egy csapaton belül is. Nekem hatalmas élmény volt amikor Torzonborz tankját lőtte az ai artillery és szólt, hogy baj van, mert éppen javít. Megtaláltam lekövettem a lövéseket és kidobtam azt az állást. Lényegében jelentősen segíteni tudtam a társamnak. Kettő sima földi ai-t szedtem ki nem ér sokat a pontozásban, de nekem az volt az egyik legjobb momentum az egész csatában, mert segíthettem egy társnak és tuti jól is nézett ki. Ilyen filmes volt.
És itt jön az SB. Így a legélethűbb, nem egy piros meg jelet húztam rá a piros négyzetre. Meg kellett találni.
Szóval a válasz. Az élményért erőltetem. Ilyen máshol nem nagyon van. Persze repülők között igen, de kombinálva nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest