Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nosam

aktív tag

válasz Micsurin #7572 üzenetére

Pont fordítva az én fregemet nyúlják le így állandóan, naná hogy akkor én is kénytelen vagyok ezt tenni.

Ezt úgy kéne, hogy te a még teljes tulajdonságaiban hibátlan gépre beviszed a végzetes vagyis kritikus találatot, ami kb max egy perc múlva megadná magát a találatodnak köszönhetően úgy is és bárki aki utána rálő az csak a hit-re kaphatna pontot meg a közreműködésre a 35-őt. Ehelyett most az van, hogy te aki még a hibátlan gép ellen gépészkedve viszel be kritikus találatot nagy nehézségek árán, jön a parasztja és a már fuldokló motorú nehezen mozgó gépre játszi könnyedséggel de legalábbis sokkal könnyebben mint te bevisz egy másik találatot és ő kapja a freget te meg csak a közreműködésért járó 35xp-t.

Most ne haragudjál már, de egy hibátlan gép ellen sokkal nehezebb bevinni a találatot mint egy mások által kritikusan megsebzett vánszorgó gépre, miért nem az kapja a freget aki bevitte az első végzetes találatot és miért kapja ehelyett a közreműködésért járó xp-t ha valaki más is rálő az általa már gyakorlatilag harcképtelenné-nyomorékká tett gépre?! :DDD

Nem jó ez így. :N

Új hozzászólás Aktív témák