- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Magisk
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Garmin topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Hogyan kerülhetek össze MK2-es gépekkel mikor nekem egy sincs beállítva?
-
Tibe
aktív tag
Én csak GER De visszamentem 6.0-5.3 közé jobban jönnek az oroszlánfejek. Kevesebb megy el javításra.
Tiger H1/ Panther D/ Nashorn/ Tiger ELufinyul néven vagyok vegyetek fel pls.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Lehet róla szó.
USA:
M41A1 Bulldog / T25 / M26GER:
Tiger II P / Tiger E / Tiger H1 / Panther DUSSR:
T-34-85(D-5T) / IS-1 / KV-85GB:
Achilles / 2xChromewell / Churchill[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Tibe
aktív tag
Sziasztok, játékostársakat keresek, napi szinten aktív vagyok, de csak tankozom. Tegnap lettem premium tag mert anélkül már sajna nem tudok tovább fejlődni Tier4-ben.
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #10588 üzenetére
Na jó, de azért mikor 4 db 50 mm-es meg sem kottyan a gépnek, azért az bár beteszi nálam is a kaput...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
SP4C3
veterán
bocsi
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
frem1790
őstag
válasz Francia91 #10581 üzenetére
Igen egyre szebb a játék, sokat fejlődött a grafika. Néha kicsit ki is esek a játékból mikor szájtátva bámulom az eget.
Tankokkal ugyan nemigen játszom, de látom az is nagyon mutatós lett!
Gratulálok az új géphez!Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Francia91
veterán
Na, picit megkésve örülök, de már egy hónapja kb normális minőségben tudom tolni a WT-t erősebb laptoppal (HP 8560W - Core i5 2520M - nVidia Quadro 2000M, 8 GB DDR3 1600 MHz RAM)
Most kezdek rájönni, hogy eddig miről maradtam le, főleg a tankos résznél tűnnek fel a részletek
-
csongi
veterán
Jajj ne már, van politikai topik ezt oda.
Mindkét félnek igaza van, biztos mindenki örül neki, aki fanyalog, én is kicsit, az azért teszi, mert igen magas az árat kell érte fizetni. De maradjon már meg ez a totyik annak ami.. -
PAtr0n
addikt
válasz #21346560 #10574 üzenetére
Az a baj, hogy most mindenki jön a kórházakkal, szegénységgel stb... Szerinted, ha nem a fociba pazarolnak, -mert ez így van-, százmilliárdokat, akkor az egészségügybe meg a szegénység felszámolásába tolják? Az a baj, hogy most itt ez a foci, végre sikereket érünk el benne, és a károgók nem tudnak neki örülni, mert mögé teszik a politikát. Ha az úszásba, vízilabdába tettek volna ennyi pénzt akkor abba lenne belemagyarázva ugye? Az orrom hegyéig szerintem nem én nem látok.
De itt befejeztem, mert ez már tényleg OFF, és ki leszünk penderítve."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
törölt tag
válasz PAtr0n #10573 üzenetére
Véletlen sem akarok vitát szítani, csak tudod annyi minden sikeres dolog van amit a Magyarok elértek, és mind leszarják, de 40 évente 1x kijutnak a foci EB-re, és már agyon vannak hájpolva.
Lehet engem sajnálni, de aki engem sajnál, az nem lát az orra hegyéig...
Csilliárdokat költünk a focira, stadionokat építünk, amik üresen állnak, de ne kerülj be a kórházba 3 hétre.... és az egészségügy csak egy...
Van cirkusz, kenyeret meg szedünk a kukából... De tényleg ne politizáljunk, kérlek sajnálj csak...[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz #21346560 #10572 üzenetére
Nem értem mi lehet unalmas egy NEMZETI sikerben? Az inkább az unalmas, amikor szóvá teszik, hogy örül majdnem egy egész ország valaminek, aminek most nem kis súlya van. Nem lenne ekkora ováció, ha minden 4 évben ott lennénk az EB-n. 44 év. Ez a nem mind1. Igen, unalmas a foci pumpolása, meg a stadionok, de ezek a srácok végre megmutatták, hogy van kurázsi a magyarokban. És ez felemelő érzés, még nekem is, aki különösképp nem rajong annyira a fociért!
És aki ezt unalmasnak tartja, meg vállvonással tovaáll, azt csak sajnálni tudom."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
A tegnapi meccs margójára:
Tudom, nem mindenki szereti a focit. Tudom, más sportágakat kéne jobban szponzorálni. De az Isten verje meg, 44 év után újra kint vagyunk az EB-n, és esélyes a nyolcaddöntő is! Ja és Király Gabi minden idők legidősebb EB játékosa (40év)! Respect a fiúknak, reméljük benne leszünk a legjobb 8 között! (Az se baj ha megnyerjük az EB-t!)
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Saccco
nagyúr
-
PAtr0n
addikt
válasz Saccco #10561 üzenetére
Érdemes kipróbálni, majd később, amikor már unod az agyaggalamb lövészetet.
RB-hez viszont sok gyakorlás és türelem kell, az irányítás nehezedik sokkal, ott már érzed a gép súlyát, a szárnyak nagy sebességű manővernél törhetnek, az olaj/víz felforrhat, ezáltal a motor károsodik, a lőszer nem töltődik újra stb... Ja és csak 1 szem géped van, ha lelőnek, mehetsz pihenni. Nem mindenkinek való, de ha ott le lősz valakit, jobban dagad a melled tőle, mint AB-ban, azt garantálom.Vissza AB témára. Nekem van egy "paklim" direkt Gold wagerezésre, abban BR 2.3-tól 3.7-ig van minden gép. Szóval gyakran sikerül magasabb besorolású gépet likvidálnom
-
Saccco
nagyúr
-
Máté94
addikt
-
frem1790
őstag
válasz csongi #10552 üzenetére
A rank nem számít semmit, a br besorolásra figyelj nagyon oda!
Ha pl. bepakolsz 2.0-ás gépek közé egy 3.5-öst akkor amiatt az egy magasabb br-ű gép miatt berakhat olyan csatába, ahol 2.0-okkal nem sokra mész.
De lehet nem mondtam ezzel újat neked.Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
csongi
veterán
Mit történt? Segítsetek.
A frissítés óta egy bombázó állva hagy pedig zuhanó repülésben vagyok rajta és 550-el zuhanok, és nem érem utol.
Minden vadász a környezetemben lehagy, ugyan azok a gépek, és gyorsabbak, pedig minden ki van fejlesztve a gépemen. Másnál is ez van most arcade módban : -
csongi
veterán
Mi történt ebbe az 1,59-es frissítésbe?
Érthetetlen, Játszhatatlan lett hirtelen. -
csongi
veterán
válasz Francia91 #10541 üzenetére
Ez ilyen. Valamiert az AMD platformot nem szereti.
A cpu 18% kohasznaltsag, semmit nem csinal, a VGA kb ugyan ez. Vsync kikapcsolva, akkor kezdesnel 120fps Fhd, Hard grafika mellett, majd 3-5 perc es elfogy az fps. Mikor lecsapnak ram, akkor mar megint csak 20fps korul jar a dolog. Ha ezen tudnek valtoztatni eredmenyesebb lennek. .
Van mikor kisimul akkor jolegy . Win10 64 bit.
Megprobalom futtatni 32 bites kornyezetbe es Win7-kent.
DiszNóÓl:
Lehet el kell kezdeni a regebbi drivereket vissza keresni, mert en is utalom ezt benazast ami AMD gepen megy.
Egy kis info, most olvastam. Driver csere nem elegendo normal modon. Totalis eltavolitas a regit, de mindent. Melyen kiszedni, kitakaritani.ATI.ACE ezt is. (Bar en meg ilyet nem lattam a gepemen.) es ujra telepiteni a jatekot.Amugy osszevont jatek van? Egy csapatban tankos es repulos is jatszhat?
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz donmackó #10543 üzenetére
5.7-ig vagyok meg, Tiger H1 és Nashorn párossal tudok szépeket menni, oroszoknál 4.7-ig vagyok meg, amcsikkal keveset foglalkozom, némettel 4,3-ban megyek gyakrabban. Britekkel néha megyek 3,7-ben, de nem túl gyakori eset
-
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani billentyűzeten, hogy jobbra balra el tudjak nézni?
Le, és hátra fele megtaláltam.
DiszNóÓl:
Sőt, még az fps is be esik 20alá talaj közelben. De kb a harmadik meccsre beáll a normálisra.
AMD nem remekel ebben. CPU magok dísznek vannak, VGA meg csak úgy van[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
Üdv!
Nektek szokott villogni\bugolni a kép amikor kijöttök a ködből, vagy belementek?HATER
-
frem1790
őstag
válasz PAtr0n #10532 üzenetére
Az az igazság, hogy ez a szar az AB mondat volt az utolsó csepp a pohárban, régen forr már bennem a méreg az ilyen megjegyzések miatt. Nem túl jól jött ki, hogy éppen nálad borítottam ki a bilit, mert Te nagyon sokat segítesz az ide tévedő embereknek - köztük nekem is! Úgyhogy bocsánat, igazából a hsz-em nagyon piciny töredéke illet Téged!
Biztosan végigolvastad a többi reakciót is, úgy látom megértetted mi volt a bajom.
Egyébként ha megnézed a statomat van 140 reál csatám - próbálkoztam, de a fentebbiekben leírtak miatt nem jött be(WT-ben frem1789 néven szerepelek).Francia91
Igen, én voltam, jóval többet olvasgatok, mint amennyit írok, de az a túra igén szép volt, úgyhogy nem hagyhattam szó nélkül!
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Francia91
veterán
válasz frem1790 #10531 üzenetére
Ha jól emlékszem, Te szóltál hozzá az Erdély-túrás MZ-s cikkemhez is
(#10532) PAtr0n
A klánnak a vezére, amiben a Reálos "vezér" vagyok, csak AB-zett... Aztán beszéltem vele, bejött velem pár Reál meccsre A-20G-vel, és megszerette a Reált az amcsi attackerekkel, mikor látta, hogy nyomtam vele 5-6 killt, a lövészekkel ... Azóta A-20G-zünk és PBJ-zünk... Előtte nem Reálozott, vagy 40 ezer AB meccsen van túl, amíg nem vittem be, ne mert Reálozni...
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz frem1790 #10531 üzenetére
Tudom kicsit nyersen írtam, hogy "szar az AB", nem teljesen úgy értettem ahogyan írtam, de az igazi valódi sikerélményt egy RB vagy még inkább egy SB meccs adja. Amikor tényleg megizzadsz azért a rohadt killért. Ez a tankoknál hatványozottan igaz, persze ott is megértem aki AB-zik, de az nevetséges bazári céllövölde abban a módban, a repcsiknél való igaz, hogy kell a skill a célzáshoz, fordulózáshoz stb.
És hogy lásd, sokkal több csatám van nekem is Air AB-ban mint RB-ben, egyszerűen azért az okokért amiket te is leírtál. Sokszor nincs türelmem 1-1 elnyújtott RB-hez, amiben vagy lesz kill, vagy nem, és annyi idő alatt silvert meg rp-t is szerezhettem volna AB-ban. De attól még az RB-t mindig többre tartom.Igen, mindenki másért játszik, csak az olyanokat nem igazán értem meg, akik nem fedezik fel a mélységeit a játéknak, és egy csőben ülve csak 1 játékmódot nyomatnak. Nem hiszem el, hogy nem kell a kihívás, valódi izgalom.
-
frem1790
őstag
válasz Francia91 #10530 üzenetére
Látom én itt a fórumon, milyen szép eredményeket produkálsz velük! Ritkán szólok ugyan hozzá, de mióta játszok(2 éve) olvasom ezt a topikot és bámulom, hogy mit alkotsz ezekkel a gépekkel, le a kalappal előtted! Soha nem fogok ilyen meccseket hozni.
Az a baj, hogy nincs türelmem azt a bizonyos 40-50 szopóágas meccset végigcsinálni gépenként amit említesz. Amikor a melóban belémverik az ideget ezerrel és utána leülök játszani, nem vágyom rá, hogy kezdjem elölről a görcsölést - éppen ellenkezőleg. Na és persze az időm sem végtelen,így marad az AB. Ami az RB magasságából nézve valóban bóvli kategória lehet, de szerintem sokan hozzám hasonló okokból huszárkodnak itt. Ezért álltam neki védeni a mundér becsületét.Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Francia91
veterán
válasz frem1790 #10529 üzenetére
Ha RB-ben megtanulsz bánni a lövészekkel a bombázókon, akkor félelmetes leszel a vadászoknak is
Én A-20G-vel hozom a 4-5 killt Reálban, csak a lövészekkel, B-25-tel, B-17-tel és 29-essel dettóHát igen, én asszondom, hogy ahhoz, hogy RB-ben egy gépet 100%-ban kiismerj, ahhoz tapasztalatom szerint kell legalább 40-50 meccs, azalatt kb mindenféle szituációban részed lesz, megtanulod, hogy hol vannak a határai, erősségei, és gyengeségei. És ez egy gép... AB-vel kezdtem én is, de olyan 3.000 meccs után ráuntam a sablonos meccsekre, Reálban van izgalom, olyan helyzetek, mikor tényleg megizzadsz, elfáradsz, ezt Patron is tanúsítja . És nem 1-2 percig tartó akció van, hanem sokszor 10-15 percen át való üldözés, manőverezés, harc. Ez adja a Reál szépségét, de persze sokkal időigényesebb, mint az Arcade
-
frem1790
őstag
válasz Francia91 #10528 üzenetére
Gondolod erre nem jöttem rá magamtól
Egyértelmű és nincs is benne semmi kivetnivaló, csupán kicsit elszakadt nálam cérna és ezért kötözködtem. Sorry!donmackó
Erről van szó kérem szépen, kinek mi fekszik és épp mihez van kedve, azt játszik: van választék. Mégis mindig avval van tele a fórum, hogy milyen szar a WT.
Nekem stresszoldónak, szórakozásnak kiválóan megfelel az árkád, hozza a sikerélményt és ahogy írod is pörgős. Ezt kerestem és meg is találtam ebben a játékban. RB-t próbáltam, de nekem lassú a játékmenet és hosszú a tanulási folyamat aminek a végén el tudok érni némi sikert - úgyhogy hanyagolom.
A bombázókkal én is így vagyok: az esetek nagy részében könnyű zsákmány az enemy-nek, de azért lehet menni velük nagyon élvezetes köröket is. Most például az SB2C Helldiver a kedvenc: kiválóan lehet vele sunyi módon levadászni a bombázókat, de simán meg lehet lepni vele a vadászokat is!Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Francia91
veterán
válasz frem1790 #10526 üzenetére
Ha az ember Goldenezik, azért csinálja AB-ben, mert időben kevesebb, valamint egyedül is tudja akár hozni a meccseket. RB-ben sokkal, de sokkal jobban függesz a csapattól, mint hinnéd, ott nem jó ötlet goldenezni, esetleg Reál tankban, de az is nagyon csapatfüggő.
-
donmackó
addikt
válasz frem1790 #10526 üzenetére
Jelentem én árkádozok és játszok mellette rb-t is. És mindkettőt élvezem. Az árkádot a pörgőssége miatt, az rb-t meg csak szimplán a jó játékmenet és a pályák miatt. Mellesleg a bombázóknak úgyis mindegy, vagy lelövik a cél előtt (többnyire igen ), vagy sikerül kidobni a bombaterhet és hazamegy (vagy lelövik homerun közben, vagy a reptéren ).
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
frem1790
őstag
válasz PAtr0n #10523 üzenetére
Szar az AB.
Jelentem nem szar! Csupán más igények kielégítésére hozták létre, aki többre vágyik annak ott van az RB és az SB. Nekünk többieknek akik stresszoldásként, kikapcsolódásként csak egy jó kis lövöldére vágyunk tökéletesen megfelel. Sőt a kategóriájában szerintem a legjobb. Játszottam a Warplanes-el és még néhány single játékkal, a WT árkádja kenterbe veri őket minden téren. Ha azt várod el tőle amire szánták akkor nincs vele semmi baj: árkád, annak meg szerintem tökéletes. Azt már csak halkan merem megkérdezni, hogy Nektek only RB játékosoknak azért gold-ozni megfelel? Arra túl nagy kihívás az RB?
De nem akarok bántani senkit. Egyszerűen csak csípi már a szemem az AB és az AB játékosok állandó szarozása. Más kategória, más igényekhez igazítva, ezt nem lehet megérteni?[ Szerkesztve ]
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
PAtr0n
addikt
Valaki szeretne ma bohóckodni Gold wager-t, AB-ban? Már rég volt
-
csongi
veterán
Hogyan lehet lassítani zuhanó repülésben? Sokszor túl nagy a sebességem, túlcsúszok, és tökéletes célponttá válok
-
Scrake^;DD
aktív tag
Németekről áttértem az angol gépekre, eddig meg vagyok elégedve
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
csongi
veterán
válasz Francia91 #10509 üzenetére
Francba. Ezek nem jo hirek.
Pedig elolrol kezdtem., Legalabbis az Amcsi gepeket rahagytam, es elkezdtem a nemet repcsiket.
Erdekes, hogy amig teljesen fapados gepekkel repulok. Le tudom loni az ellent. Amint megvan az elso feloldott repulo maris nem megy a dolog ugy.
Honnan tudom, hogy a szemelyzetek melyik tiusu gephez lettek rendelve? Mert azt tuti beneztem.
Szoval most van 4 repulo. A pilotak pontjai nagyon alacsonyak, es lassan halad. Ezt a reszet a pilota csoportok vagy mi a szosz,,, hat ezt nem etem. -
Francia91
veterán
válasz csongi #10507 üzenetére
A repülőt nem tudod kisebbre állítani a képernyőn, legalábbis én nem tudok ilyenről
A CPU kihasználtsággal nekem nincs gondom, az FPS drop meg a játék hibája, ennek nem tudsz mit csinálni
-
csongi
veterán
Hogyan lehetne rábírni, hogy ne csak 18% mennyen a CPU? Laggos a játék és FPS dropp 100ról 45 re.
-
csongi
veterán
Hogyan lehetne a repülő kisebb a képernyőn? Lehet valahol a FOV ot állítani?
-
Francia91
veterán
válasz Scrake^;DD #10505 üzenetére
Pedig azt kell mondjam, hgy a Griffonok rendesen odatesznek a német gépeknek... . A Tempest Mk. V-öst és II-est még nem is említettem... . Egyedül a D-s Fókákkal lehet pariba kerülni ellenük
[ Szerkesztve ]
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hali! nagyszinten ugye a német repcsik az erősebbek? vicces lenne ha az angol gépek lenyomnák a messerschmitteket
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
PAtr0n
addikt
Végre valahára rájött Gazsi, hogy kicsit szarul honorál az RB mód, mind RP mind SL szinten (SB is, de azt most hagyjuk)
Kár, hogy tankokra nincs hatással, de aki sokat RB repcsizik (akár combined módban is, tankokkal), az most örülni fog: [link]"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest