Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Sose szoktam reál repülőzni, csak tankok mellé (de inkább kis tier ott is)... de belevágtam Nuclear Thunder Eventbe.
Elég nagy vakugrás, de még így is működik többnyire (orosz oldalon) a dolog.Az USA-hoz egy darab gépem nincs, azzal megyek, amit a játék felajánl.
Az a kérdésem, hogy ennek a F-4E Phantom II-nek tényleg ennyire használhatatlan a radarja?
Emiatt a 4 Sparrow-t kb nem tudom használni. Hozott gépnél meg adott loadout van, a saját gépnél lehetne személyre szabni. Talán volt kill-em vele, de inkább Sidewinder.De már mindent próbáltam, alacsonyabban (mondom biztos a földháttér zavarja), magasabbról, szemből, hátulról semmi. Ha valamelyik szerencsétlen felrántja a gépét esetleg azt csiga lassúsággal befogja, de mire ez megtörténik azzal vagy a társak végeznek addigra, vagy a földi légvédelem.
Az orosz oldal valamivel könnyebb ott van 1db saját gépem egy MIG-23ML. Még anno impulzus vásárlásnál vettem és kb eddig meg is bántam, mert nem használtam...de most egész jól jön. Pedig néha annak a radarját is szidtam, de hát az fényévekkel jobb.
R-24R-el már egy rakat gépet lelőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég nagy vakugrás, de még így is működik többnyire (orosz oldalon) a dolog.
Emiatt a 4 Sparrow-t kb nem tudom használni. Hozott gépnél meg adott loadout van, a saját gépnél lehetne személyre szabni. Talán volt kill-em vele, de inkább Sidewinder.
R-24R-el már egy rakat gépet lelőttem.