Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wednesday

őstag

Sose szoktam reál repülőzni, csak tankok mellé (de inkább kis tier ott is)... de belevágtam Nuclear Thunder Eventbe. :D Elég nagy vakugrás, de még így is működik többnyire (orosz oldalon) a dolog.

Az USA-hoz egy darab gépem nincs, azzal megyek, amit a játék felajánl.

Az a kérdésem, hogy ennek a F-4E Phantom II-nek tényleg ennyire használhatatlan a radarja? :O Emiatt a 4 Sparrow-t kb nem tudom használni. Hozott gépnél meg adott loadout van, a saját gépnél lehetne személyre szabni. Talán volt kill-em vele, de inkább Sidewinder.

De már mindent próbáltam, alacsonyabban (mondom biztos a földháttér zavarja), magasabbról, szemből, hátulról semmi. Ha valamelyik szerencsétlen felrántja a gépét esetleg azt csiga lassúsággal befogja, de mire ez megtörténik azzal vagy a társak végeznek addigra, vagy a földi légvédelem.

Az orosz oldal valamivel könnyebb ott van 1db saját gépem egy MIG-23ML. Még anno impulzus vásárlásnál vettem és kb eddig meg is bántam, mert nem használtam...de most egész jól jön. Pedig néha annak a radarját is szidtam, de hát az fényévekkel jobb. :U R-24R-el már egy rakat gépet lelőttem.

Új hozzászólás Aktív témák