Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Más gép is fejlődhet a squadron jármű mellett, és a többiek aktivitása is befolyásolja
-
Urna
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
[Wiki]
For every 200 research points earned, an "activity point" will be added to the squadron's collective pool.
Szóval te 3 naponta kell hogy elérd 200*360-rp-t, ami napi bontásban 24k rp fejlesztés. Ez nem kell hogy efektív rp legyen, ha jól olvasom, tehát pl mehetsz rank 2-3-ban is és lehet bepipálva a heli research.
Nincs köze a battle activity-hez közvetlenül, bár elég egyszerű: Ha több dolgot csinálsz -> több az activity (is) -> több RP -> több squadron pont. -
ledgeri
nagyúr
Ok köszi! Reméltem, hogy ez az aktivity nem "az aktivity"...Az hittem, hogy picit kevésbe bonyolított vagy "kompetitizált" (pl eléred-e a 360 pontot vagy sem -vs többiek-, vagy pont hogy a periódus alatti legjobb 10 csatádat nézzük... Mondjuk picit feltűnt, hogy az az 5-6 játék ami elsőnek ment le sqadronban -és mérve volt, megáltoztathatatlanul:
-véletlen 4 új pályát tartalmazott, amikkel akkor találkoztam először ugyanazokkal a tankokkal játszva (bújjá köcsg
)
-2-3* tankosan kb több mint a fele player csak bombázott, meg légicsatázott, én meg TD-ben... máskor meg AA-ben várhatom, hogy jöjjön egy repcsi...
-tartalmazott olyan játékot, hogy a célkeresztet kitöltő tankra rálőttem, a kerekes járművem, mint recoil, arrébb pattant fél métert (szokott), ami kb negyed másodperces animáció, de csak ő lőtt ki engem, én őt "el sem találtam", és a ping nem volt magas.De mindegy, akkor "Subgrind-grind" lesz ez is... kár hogy nem láttm meg korábban

-
laskr99
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Annyi a lényeg, hogy a te aktivitásod több legyen mint a squadroné(felső csík) nekem ha abban a 3 napban míg számolja 10-24 játszom se megy 30-40% fölé, de nem is kell, mert ha a squadron 34% és az enyém felette van, akkor már megvan a 20k pont középen. Ahogy észrevettem, ha kevés a squadron aktivitása akkor kevesebb lesz a max pont is, de ilyen 30-50% közt már kimaxolja.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Mivel eddig azt hittem hogy a squadron-járművek squad-közös játékkal szerezhetőek be, hagytam őket, de most jelentkeztem egy helyre. Az activiti mutatót valaki elmagyarázná nekem?

Ha 1 és 2 megegyezik, akkor a 6 és 8 miért nem egy?
Ha a my acttivity, az enyém, akkor a 7-es, ami a szűrke sáv lenne az mitől függ csak 1 és 2 aránya?
A 4 az 3 és 6 vagy 3 és 7 összefüggése?
6-ot hogyan közelíthetem 7-hez most/ilyen állásnál?
6-ot 8-hoz, ha már 1 és 2 megeggyezik?Minek mi a neve, leírása
?A törelmes kitöltőnek köszönet!
-
KROK640
nagyúr
Mindent is elkövetett a játék, hogy ma ne legyen meg, de mégis meglett a Mariner (BP 51/1)
Persze a T3-as kötvényfeladatom az volt, hogy szedjek ki 6 bázist, az első meccsben kiszedtem hármat, utána kisebb nagyobb várakozás közökkel együtt is beadott 7db bázisbirtoklást (közben volt egy légi fölény, de ott nem tudtam kidobni semmit) mire végre sikerült még kettő bázist majd később még egyet kidobnom. Az "ááá, 10-15 perc alatt meglesz" (és még ennyinek sem kellene lennie) feladatnak sikerült 14:43-tól 16:49-ig eltartania. Mindeközben egy tucat meccs elfogyott, és közte a több perces várakozási idők (amiketolynkor még crewlockkal színesített is a játék).
Mikor végre meglett, a játék még bugolt egyet, hogy nehogy ilyen könnyen megcsípje, így bár a feladat teljesült, de nem lehetett lenyomni :
Nem jelent meg a jutalom begyűjtése kék gomb, sőt a feladatra kattintva is, csak annak megváltoztatása volt az opció, pedig kiírta, hogy megsemmisített bázisok 6. Végül a játék újraindítása oldotta csak meg a problémát, akkor begyűjthettem végre a Marinert. A skin meg már belépkedésekből is meglesz, de van még egy haladó kalaposom is (69/100 kill vadász repcsivel), okt 23-ig az is bőven meglesz. -
KROK640
nagyúr
A hétszázát! Ez kemény meccs volt!
17 kill, 3 assist (1 földi) égi rém lettem, vadászok réme, és még nyertünk is, igaz még ez is csak a második helyre volt elég, és az ellenfélnél is akadt egy 10 és egy 12 kill

-
BogyóBP
veterán
Annyira tipikus!
-
KROK640
nagyúr

Persze ezt sem nyertük meg ...
-
kigyi_23
addikt
válasz
BogyóBP
üzenetére
Nekem az 1-el korábbi van fent ami előtte volt azzal csinálta ugyanezt.
#16781KROK640 Az a baj, hogy néha kell, mert ugye fejlődnek a "motorok" és a frissebb driverekhez igazítják őket, de én sem követem teljesen a frissítéseket csak 2-4 frissítésenként rakom őket fel. Aztán ha nem jó akkor downgradelem amíg meg nem találom a megfelelőt. Szerencsére ezen az 1 hibán kívül másba nem futottam bele az elmúlt években, de ez nagyon idegesítő volt.
-
Francia91
veterán
-
BogyóBP
veterán
Másnál is van vagy csak nálam omlik össze folyton a VGA driver?? Eltűnik a pilota ilyenkor vagy a gép esetleg az ellenség gépei. És visszaveszi a textura minőséget alacsony vagy közepesre. Furcsállnám hogy egy 6700XT nél kevés lenne a ram. Olvastam róla ezt azt, de konkrét esemény leírást még sehol sem. Lehet kapcsolatban áll a freesynch el lehet nem. Vagy döglődik a VGA.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91
üzenetére
Nálam most az a divat (szerintem állítottak rajta) hogy arcade-ban simán feldobál 1.7-2.0-t is.
A másik (amiket tettem be az elmúlt napokban is) a "veszett ügy" meccs. Semmit sem tudok csinálni fölesleges az egész, free frag vagyok semmi más.jah meg ha már pályák : pár hete megjelent a "légi hódítás" nevű agyrém. Tegyünk be a korábbi sima légi csapás pályák közepére 1-3 random légi pontot amit el lehet foglalni, miután úgy szétnyújtottuk a pályát, hogy a szerencsétlen játékos csak a középső pontig szó szerint 5 percet repül padló gázon. Bomberrel esélyed sincs kilőni a célpontokat, mert 3-4 percig kell úgy repüljél, hogy már szembejöttek, meg beálltak mögéd az ellenséges gépek, csatarepcsivel ugyanezért nem tudsz földit szedni, mert egyszerűen nem tudsz odaérni, az nem megy, hogy percekig repülsz és a 2-3 mögötted lévő gép ellen tartod is a gépedet, meg azért a földire is figyelsz.
De tudsz szerencsés esetben 1-2 zónafoglalást csinálni. Igaz T2-T3 feladatok között AB légiben semmi ilyen nincs, de tudsz ilyet. Az, hogy X db bázist bomberrel, vagy csatarepcsivel földi unitot kiszedj, az nem fog menni, mert úgysem érsz oda.Amúgyis azt vettem észre, hogy szépen csendben ez a dobj ki bomberrel X db bázist feladat egyre nehezebb lett. Erősítettek a bázisokon is, de a fő gond, hogy a reptér birtoklást (domination) ahol nincs is bázis száma nagyon jelentősen megnövekedett (aztán még én kapom a crew lockot mikor a negyedik meccsből is instant kilépek, amin ugye nincs is bázis amit kidobhatnék, tehát tök fölösleges a meccsben maradnom); plusz ugy rengeteg légi hódítást is kapunk, sima hagyományos légi csapás, ne adj' isten frontline (ami amúgy a kedvenc módom mai napig) meg már fehér holló katgeória

És mintha figyelné az algoritmus, ha az a feladat, hogy szejek ki X db bázist, akkor 4-5 reptér biroklás, majd egy-két légi hódítá, majd megint reptér birtoklás, utána nagy nehezen egy légi csapás (még az sem biztosíték, hogy akár csak egyetlen bázist is kiszedjek, de legalább az esély már megvan. Persze újabban egy körből itt sem lehet kiszórni a megerősített bázisokat, második köröd meg nemigen van).És ezt látom igazán nagy problémának, hogy a matchmaker mintha direkt a játékos szivatására lenne beállítva.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Egyre többet és többet...
Tankban is minden frissítésnél egyre jobban szedálják le a pályákat.... Már ott tartunk, hogy hiába vannak dimbes-dombos pályák, már a dombocskákra sem mehetsz fel a tankoddal, nehogy kreatív lehess, és ki tudd használni a pálya domborzati tulajdonságait (Karélia pl csodálatosan ki lett herélve
). Hát még véletlen kiszedsz onnan pár prémium tankos és prémium fiókos játékost, és elsírják magukat Gaijin-nak, hogy "Onnan kilőtt az a free user, miért mászhat fel oda?"
Szégyen amit csinál a játékkal a Gaijin, csakhogy a pénzeszsákok kedvében járjon...
-
Francia91
veterán
Számomra sem, hetek óta el sem volt indítva a játék. Bejövök tankkal, majd 20 m után kivágnak hármunkat a spawnról.... Következő körben megint bespawnolunk, Ka-50-es egyből nyom 6 killt....
Nem hiányzik.... Helyette Fortnite, ott nem az számít, hogy mennyi pénzt tolsz bele, free userként is szoktam nyerni elég jó arányban -
KROK640
nagyúr
Dance of Dragons néven egy testes frissítés érkezik épp
-
KROK640
nagyúr
Megint egy tipikus, esélyem sincs meccs (zsinórban a harmadik volt) :

Mindenkit kilőnek/leütköznek előlem, de még a földi célokat is, aztán valaki egyetlen találattal kilő. És ez a meccs is igazolta, akárcsak az előzőek, hogy ilyenkor az első gép után jobb lett volna kilépni.
Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy érdemes megnézni, hogy mennyire vagyok feldobva magasabb BRbe.
(legalább a nyerjek meg 6 meccset, lejött mindössze 15 meccs alatt)
-
JONAS77
aktív tag
Nos, a töredezettségmentesités javitott a helyzeten, simán fut a játék, ahogy kell a filmek is jók a mediaplayerben, mégegyszer köszönöm a tippeket!
-
KROK640
nagyúr
Itt egy újabb ok arra, hogyha az első egy maximum két géppel nem érek el eredményt, akkor instant quit a helyes megoldás.
Fel kellett volna vegyem a játékot, ahogy a lőszeremet elfújta a szél, ahogy pont azt lövik le/ütközik le akire tüzet nyitok, ahogy pont az alattam lévő puha célpont semmisül meg amire rámennék, és ahogy konkrétan SEMMIT, DE SEMMIT nem tudok elérni! Fel kellett volna venni ezt a meccset, mert még én is alig hiszem el, pedig sok ilyen volt már.5 gép, és nulla eredmény, a 197 pont is csak onnan van, hogy sokszor azért is kapsz valamennyi pontot ha lelőnek (itt többször is one hit-ből történt meg).

Természetesen veszettünk, én az utolsó előtti helyen végeztem. 436SL-t kerestem, amiből 1240 elment lőszer utántöltésre, és a teljes (olasz) preset javítása további 27 ezer SL lenne. Tényleg nagyon bánom, hogy nem léptem ki az első gép után, és nem csak a fölösleges bosszantó idő miatt.
-
JONAS77
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ, délután kipróbáltuk EU-t-azt, amit írtatok, majd jelzek javult-e a helyzet!
-
csongi
veterán
válasz
JONAS77
üzenetére
Csinalj egy rendszer tisztitast. Ellnorizd az meghajtokat. Kellemesen tud szivatni.
Ha egy frissites felre ment akkor is.Nalam utogyujtasa van a jateknak.
.
Kipufogo durrogo hang ismetlodik, minden jarmuben
Teljes ujra telepitessel, rendszer, es jatek.
Nem tudok rajonni mi a fene lehet. -
KROK640
nagyúr
válasz
JONAS77
üzenetére
Gondolom a géped ez :
Asus ROG STRIX X399-E Gaming
AMD RYZEN Threadripper 1950X@4,0GHz
PC4-25600/3200MHz/ Corsair VENGEANCE LPX BLACK 32GB
EVGA NVIDIA RTX 2080 XC ULTRA GAMING
Chieftec Nitro2 85+ Series/BPS-1200W-14C/Az első dolog, hogy az SSDre (már ha van, de gondolom csak van egy ilyen gépben) tedd az oprendszert. Mert az is okozhat ilyet. Ahogy előttem írta Kigyi ez tuti, hogy nem csaka játékkal való gond. A másik amire tudok gondolni chipset driver.
De ezen a gépen Movie-ba 1440P-be sem lenne szabad megröccennie sem a játéknak. (ha nem lockolom 5-600FPSem van egy I5 10400 + 32GB RAM + RTX3060 12GB kombóval) -
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, még lenne egy kisebb-nagyobb gondom a játék futtatásával kapcsolatban. A rendszert kb egy hónapja újra kellett telepítem de nem emlékszem, hogy a játék így akadozott volna, pontosítok, mintha minden 5. másodpercben ugrana egy kicsit a kép, már próbáltam levenni a részleteket, beállítások végeztem, de nem látok javulást. Azt is észrevettem, hogy sima filmnézéskor is ezt csinálja a kép, driver lehet? Ezt előtte nem csinálta, szépen futott minden a gépemen, vagy ennyire megváltozott volna a játék?
-
Francia91
veterán
válasz
JONAS77
üzenetére
Ha melegebb a kelleténél, úgyis visszavesz vagy lekapcsol, ezek általában 85-90 fokig mehetnek. GPU-Z megmondja, ha a VBIOS-ába belekukkantasz, ott írja a Thermal limitet.
De a 74-75 fok normális, 215 W TDP-s erős kártyáról beszélünk
Az RX580-asomnak is 85 fok a VBIOS-ban a Thermal Limitje, a laptop Quadro M3000M kártyájának pedig 92 fok -
laskr99
addikt
85-95 fok hotspot, 65-75 fok edge, 7900XT.
-
Francia91
veterán
válasz
JONAS77
üzenetére
Ez nagyban függ a videokártyádtól.... Nem tudjuk, milyen kártyád van milyen környezetben...

Nekem a Sapphire RX580 8Gb Nitro+ 72 fokig megy az NR200P házikóban, az még teljesen normális neki.
A laptopomban a Quadro M3000M 67 fokig megy WT tank alatt, az is teljesen jó neki
-
JONAS77
aktív tag
𝚜𝚣𝚒𝚊𝚜𝚣𝚝𝚘𝚔, 𝚎𝚋𝚋𝚎𝚗 𝚊 𝚔𝚊𝚗𝚒𝚔𝚞𝚕𝚊𝚋𝚊𝚗 𝚖𝚎𝚗𝚢𝚒𝚛𝚎 𝚜𝚣𝚘𝚔𝚒𝚔 𝚏𝚎𝚕 𝚗𝚎𝚔𝚝𝚎𝚔 𝚊 𝚐𝚛𝚊𝚏𝚒𝚔𝚞𝚜 𝚑𝚘𝚏𝚘𝚔, 𝚖𝚎𝚛𝚝 𝚗𝚎𝚔𝚎𝚖 74-75 𝚏𝚘𝚔 𝚒𝚜 𝚜𝚣𝚘𝚔𝚘𝚝 𝚕𝚎𝚗𝚗𝚒, 𝚗𝚎𝚖 𝚜𝚘𝚔 𝚎𝚣 𝚎𝚐𝚢 𝚔𝚒𝚌𝚜𝚒𝚝?
-
KROK640
nagyúr
Rendesen megdolgoztam a győzelemért :

-
laskr99
addikt
válasz
csongi
üzenetére
A videó minden megvan. Replay kell, de mivel helit nem nagyon használok, vagy ha használom is 99,9%-ban úgy kapok találatot hogy nem kapok lángra, vagy full k.o.
Emiatt 1 célzott custom match alatt le lehet rendezni.
Szóval nincs kedvem elbaszni 2 hónapot míg kapok egy olyan matchet ahol használom is és el tudom oltani úgy, hogy ne földbecsapódjak hanem röpképes maradjon. -
-
laskr99
addikt
Holnap este valaki tudna majd segíteni bugreporthoz replayt csinálni?
Tüzet kéne generálni a helikopteren amit el lehet oltani, mert jelenleg van egy bug, hogyha valami ég/folyik és ezt kiváltó okot megszünteti az ember utána a hang animáció még mindig játszódik.
-
zolee1984
senior tag
Köszi mindenkinek!
A szerver beállítas volt a gond.
De azt nem értem, hogy mi történt mert EU-ra volt állítva.
Na de mostmár nincs lost package az a lényeg.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday
üzenetére
A stockos gépek sokszor nagyon látványosan szarabbak
Ez is egy példa rá.
Mostanában rájöttem, hogy ABben backupal húzni a stock gépet sokkal jobb.
ha egyedül viszed ki (ahogy RBben), akkor -0.3BR, a backup miatt két esélyed van vele, és nem a meccs első 5 perce szól arról, hogy a csata felé repülsz, csak az első három. Ha boosterezel is nagyobb esélyed van jobbat húzni
Ráadásul forduláskor nem esik könnyedén szanaszét a rossz test meg gyullad ki a rossz hűtő miatt. -
wednesday
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Stockos géphez, az kell, hogy a csapatod hamar kitakarítsa az ellent, de ne az összeset, hanem dekkoljanak a bázisukon és akkor lehet földizni és AI-t lőni. Abból a pár száz pontból meg szép lassan oldani ki a dolgokat. Harcolni öngyilkosság.
Most a Mig-17-tel vagyok bajba stockosan. Állandóan feldobja. Nagy sebességgel egy zuhanó kő, alig fordul, célozni nehéz vele. De hiába a nagyobb sebesség, akkor sem éred utol az enemy gépeket. Magyarán leráznak, lehagynak, lefordulnak.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday
üzenetére
így van. És amikor régebben felvettem, hogy lehetne dinamikus BR-t csinálni, hogy a jármű fejlettsége is befolyásolná a BR-t, akkor már a magyar fórumon a javaslatok között le voltam hurrogva, hogy hülyeség, meg jó az ahogy van. Pedig már 2017-2018-ban felvetettem.
#16740 csongi : velem tök ugyanez szokott történni.
-
csongi
veterán
Masszív +1 br be dob stockos repülővel. Akkora a szakadék a két br között, mint a marianna árok, brit vonalon.
-
-
zolee1984
senior tag
Üdv.
Mostanság állandóan sok a hálózati veszteségem.
20-50% vagy még több
A net rendben van.
Bf5 megy rendesen.
Van valakinek ilyen gondja?
Mit tehetnék ez ellen? -
KROK640
nagyúr
Teljesen rossz vicc ez a játék...
Az volt a T3-as kötvény feladatom, hogy nyerjek egy csatát amiben első csapást megszerzem.
Ezután jött 12 meccs .... mit gondoltok melyik tizenegyet veszítettük el, akárhogy játszottam (volt, hogy 4× anyni pontom volt mint a mögöttem jövő másodiknak, sebaj így is vesztettünk)? Hát ahol első csapás voltam. És melyiket nyertük meg? Azt az egyet ahol nem sikerült első csapásnak lennem!!!De felteszem a kérdést : mikor van olyan, hogy 12 meccsből 11-et megnyerek??? MIKOR? SOHA!!! Egy tetves 50%-ot nem tudnék kihozni 10 meccsből.
Megint 2 órája itt vagyok seggeltetve ez előtt a szar előtt, egy nyomorult T3-as kötvényfeladat miatt. Illetve voltam... leszarom, akkor ez ma nem lett meg. Nem sikerült, nem jött össze. De akkor sincs rá több időm, és kedvem sem.
-
wednesday
őstag
Egyre jobban bejön a realistic repülő. Pedig csak az event miatt kezdtem el. Eddig kerültem mint a forró kruplit.
Ha én reporttal fenyegetőznék, ahányszor lelőttek már engem.
-
JONAS77
aktív tag
Nem tudom, hogy már valaki feltette-e ezt a kérdést, lehet heliben ketten ülni, úgy értem szétosztva vezető és géppuska?
-
wednesday
őstag
válasz
csongi
üzenetére
Utánanéztem mert furdalt a kíváncsiság.
Hát pedig rendesen lelépett. Nem is volt magassági előnye, sebességben volt talán itt plusz száz neki. De én kisebb ívben fordultam eleve rá.
De elkezdett emelkedni, mint egy rakéta. Apropó rakéta. Mi ez a gép seggén? Egy felszállást segítő rakéta? Ez rohadt sokáig égett nála. Láttam már segédrakétát, de, hogy ilyen sokáig menjen. Nem pusztán sebességet nyert, hanem nagy magasságot és sebességet.
Itt még úgy voltam vele, csak utolérem, ezért pár percig üldöztem folyamatosan. De mikor már 4,5 km-re volt és folyamatosan távolodott (és nem láttam a számlálón, hogy lassulna), akkor adtam fel.
-
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Mondjuk én már nem csodálkozok ezeken, amikor még reál repcsiztem (és elég sokat reál repcsiztem), láttam furcsa dolgokat

Ruszki prémium P-47D (ami egy darab téglával egyenlő, ha fordulni kell) és szintén ruszki P-63-as lefordulta rendszeresen az N1K2-esemet és a Zero-mat.....
-
wednesday
őstag
Létezik, hogy nem érek utol egy Me-262-t egy Mig 15 bissel emelkedésben?

Volt egy kis forgolódás és kb 900 méterről meglépett 4 km-re is és folyamatosan távolodott emelkedve. Követtem, hogy úgyis utolérem de nem. Egyre gyorsabban távolodott. A burkolaton kívül már nem volt stockos a gép, ami befolyásolta volna a sebességét.
-
KROK640
nagyúr
Mai egyenleg :
Belépés után már a T2-t addig kellett váltogatnom, hogy 50K SL egy új feladat, hogy ne az legyen, hogy "nyerj meg egy csatát amiben...". Mert ugye az mind azt jelenti, hogy 10+ meccs lesz.
Szóval dobjak ki bomberrel egy bázist. OK.
Elkezdtem egy bomber only presettel keresni, bázisbirtoklás. Instant quit. (crewlock)
Másik bomber only preset, bázisbirtoklás. Instant quit. (crewlock)
Harmadik bomber only preset, bázisbirtoklás. Instant quit. (crewlock)
Egy negyedik vegyes preset, bázisbirtoklás. Instant quit. (crewlock)
ALT+F4Akkor ma nem sok gondunk volt ezzel a játékkal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kolbi_30
üzenetére
11.7? 6.0 fölé csak a legkivételesebb esetben merészkedem, mert ott még sokkal rosszabb a helyzet. (jah,meg amúgy sose tankozok, csak repülök).
Nekem itt az a fő problémám, hogy a játék 23 meccsből 16× olyan pályát ad be, amin elméletileg is lehetetlen a feladat teljesítése, nemhogy gyakorlatilag! És akkor vagy told végig, vagy insta quit, és akkor lehet 9 percnyi crewlockkal malmozni (ezért szoktam azt, mostanság, hogy leszenvedek 2-3 percet ha 1-2 gép van a presetemben vagy rá tudok, hogy a többi lock lesz a kövi körben). Tehát a játék hülyesége miatt még én vagyok büntetve.
Aztán ugye a visszaszámolós rész : Sosincs ilyen (illetve néha sajnos tapasztalatam már, nminidg pont akkor mikor nagyom sietnem kellett volna). mi már ez? versenyzek a feladat érdekébe egy másik játékossal, és akkor kapok 10-12 másodperc extra random büntit, persze amellett, hogy az összes idióta ellenséges (játékosnak álcázott) bot engem lő le, nem a másikat.
Aztán nagy szemérmesen megkérdezi a meccs után, vagy épp belépéskor, hogy PRÉMIUM OSZT ÉRDEKEL-É?
Hát hogyne ...Eventet már én se csinálok, így GJC-t se tudok keresni, azt meg nem tudom, hogy miylenm könnyen és gyorsan kéne a való életbe pénzt keresnem, hogy mégegyszer valódi pénzt adjak prémiumért.
2022 őszén fizettem utoljára prémiumért, és gyanítom ez jó ideig ígyis marad. Sőt, ha a második világháborús repülők nem lenne hobbim és szívügyem, illetve nem lenne tökéletes podcastek és telefonálás alá, szerintem már rég elfelejtettem volna a játékot. -
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
11.7 tank..ma játszhatatlan volt..a feladatokat mar le se szarom. Heten szabin vagyok..hetfon volt meccs ahol 13 assist 2 kill..ma sokan atlottek hazakon dombokon, lathatatlan volt thermalon.. takarasbol celozva instant lottek kilometer tavbol, termeszetesen bulls eye..par altf4 volt..a heten a hullam alja van
-
KROK640
nagyúr
Amikor unfavored vagy :
néha vannak olyan napok amikor csak úgy kéne leülni a játék elé, hogy search, quit, search, quit, search, quit, search, quit, search, quit, search, quit, search, quit. Ez is egy ilyen nap volt, amikor nem tehetsz mást mint az egyre húzódó amplitudójú hullám aljáról kivergődsz.Mai T3-as kötvény : bombázzak ki 6 bázis. 23 meccsből volt 4db légicsapás, 3db légi hódítás (ki volt az a barom aki ezt a szart kitalálta? legrosszabb játékmód -- egyesítette a légicsapás és a domination összes hátrányát, azok előnye nélkül!) és 16db domination (reptérbirtoklás).
De sok sikert, mikor 23 meccsből 19 olyan adunk, ahol semmi esélyed haladni a kötvényfeladattal, 16db-ban még csak elvi szinten sem! Lehoztam végül, sok-sok szerencsével, már csak kíváncsi is voltam, hogy hány meccsbe fog kerülni.Kora este aztán gondolkodtam, hogy a kalapos kötvényfeladat miatt bepróbálkozok egy mennydörgővel. Mindössze negyedik próbálkozásra jött is egy frontline pálya! Egy "Deonis" nevű játékossal kerültem versenyre, stabilan 3-4 földi unittal vezettem előtte, amikor hirtelen egyetlen lövéstől lefordult a gépem farka, leesett a szárnya, az orrát azonnal elrántotta (ez új szokás, hogyha találatot kapsz garantáltan ne tudd teljesíteni a célod) majd lezuhantam.
NA MOST JÖN AMI IGAZÁN ARCPIRÍTÓ VOLT : gyorsan kiválasztom a következő gépemet és várunk. Amikor minden tized másodperc számít, akkor várunk. Majd egyszercsak a jobb alsó sarokban : 3... 2... 1... mikor lejárt újra : 3... 2... 1... 3... 2... 1... és ekkor végre beengedett.
"Deonis" laza 12db földivel vezetett úgy, hogy én a pálya másik végén voltam a célpontokhoz képest, 17-re nőtt a vezetése mire egyáltalán célponthoz értem. Kettő kilövése után lelőttek, mert hát ki mást lőjjenek le, mint engem, aki amúgyis extra crispy ultra hardcore fokozotan nyomja ezt a szart? Na érdekes mód, itt már nem volt visszaszámlálás, egyből kiengedtek a következővel, - elvégre innen már úgyse hozom be - . Kimentem a P51-el (hülyeség volt azonnal ki kellett volna lépni) és 2db 500 fontos bombával, telibevertem egy-egy T34-est akik jót röhögtek rajtam, majd hagytam a földbecsapódni a gépemet és kiléptem.A következő meccs fjordok volt, (persze h nem frontline) ugyan 6 földivel vezettem mikor kiléptem, de TERMÉSZETESEN akadt valaki aki az utolsó 1 percben 7db-ot behúzott. PERSZE.
ALT+F4
-
Francia91
veterán
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Minden pályát leszedálnak, lassan egyikben sem hagynak semmi használhatót..... Évek óta a pályák tönkretétele zajlik
-
Kotomicuki
senior tag
Mindent a játékosért: Mozdokon bekerült egy semmivel sem eltüntethető bozótcsoport, ami pont útban van, ha oldalról szeretnéd belőni a(z ehhez) szemből túl jól védett foglalópontot.
Zseniális újítás!
De az, hogy az az oldal is kapjon vmi menedéket a másik oldalon, hogy ne legyen már a bázisról való kijövetelük is egy vesszőfutás... (ez mindkét felet érinti, csak az egyik oldalon eddig jobb "menedékek" voltak és ez az "apró" különbség sokszor csatadöntő volt)
-
Kotomicuki
senior tag
A kínai 2.3-as sor első csatája (AB):
Az ellenfélnél legalább 4 db 3.0-ás volt - jellemzően 105-ös sörmik - , míg a zöm a 2.7-ből verbuválódott. Ez az eredmény sem a képességeimet tükrözi, de ezt dobta a MM és a script...
Ma vhogy nagyon érződik, hogy takarékra tett a játék, mert messze nem olyan hatásosak a találataim, mint Angry Nerd legújabb yt-videójában (T1E1) és a csapattársak sem a már használhatóakból verbuválódnak - aztán, hogy ez a szint a sajátjuk, vagy a script kényszerítette rájuk...#16708:
Ennyire megszállottja nem vagyok ennek a "játéknak" és időm sincs ilyen eredmények eléréséhez.
-
laskr99
addikt
válasz
Kotomicuki
üzenetére
F2p player vagyok, azokat amik fent vannak mind kiharcoltam magamnak. Event alatt 2 11.0-s tank(hstvl+m1128) lett kifejlesztve míg húztam magamnak a TOGII-t.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
KROK640
üzenetére
Általában én is - a "Nyerj!" már önmagában elég az "újratervezéshez"... -, de itt már elfogyott a lehetőség a BP-osra, ill. elkövettem azt a hibát, hogy a kihívás és a BP miatt rank III-ban szerettem volna megoldani - 1 óra múlva meglett, de a két, előbb említett dologban szinte semmit sem haladtam előre...
...és azt is tegyük hozzá, ami már meglett említve itt, többek által, hogy a játék állandóan változik, általában nem előnyére, de ezek a feladatok nem követik le ezen változásokat, tehát pl. a régen "sétagalopp" 120 kritikus találat elérése ma már nagyon nem uaz.
#16704:
F2P-ként nagyon ritkán létezik "jó preset", mert itt a script a döntő: mit enged éppen meg és az eléggé széles skála nagyon egyoldalú tud lenni. Tehát az UP sorral is meglehet a hónap/év csatája, ha éppen olyan kedve van a programkódnak..., de az nagyon ritka jelenség és akkor lényegtelen, hogy éppen miben ülök, össze fog jönni a messze átlag fölötti (vég)eredmény.
Az ajánlást köszönöm, de egyik járgány sincs még meg - és nem is tervezek költeni erre a "játékra" - , mert 6.0 környékén már szinte megáll a F2P előrejutás a techtree-ben és nagyon nem gazdaságos e fölé menni sem, különösen prémiumjárgányok hiányában, amik azért - hosszútávon - kitudják termelni a felmerülő költségeket. -
laskr99
addikt
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Pedig tenyleg könnyű. Alapból jó presetet választva tök jól boldogulni vele, legrosszabbkor is 2. Match és megvan.
Nekem ezzel a 3 presettel szokott megoldva lenni:
105mm tiger 2+tiger2+panther2+coelian+elefant(ez baromi jó pénzfarmolo gép)
T72m2 moderna+t80um2+bmp2m
Merkava mk3b+m1a1 aim+merkava mk2d+merkava mk1+m247 -
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Azt alapból át szoktam tekerni, mert kellene vagy 20 meccs hozzá.
A T2-re 2-3 meccsnél többet nem szabad áldozni -
Kotomicuki
senior tag
Amikor a "Nyerj és érj el 80%-os "aktivitást"!" a "könnyű" feladat...

...és ez még a jobb eredmények közé tartozik - egy 150%-os XP gyorsítóval!
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Az a baj, hogy nem veszik figyelembe azt, hogy bizonyos gépek nem önmagukban hanem "ökoszisztémában" voltak életképesek.
De ha már nem tudnak valami arra motiváló rendszert kidolgozni, hogy a csaták legalább nyomokban, - legalább RBben - hasonlítsanak egy igazi légi csatára, akkor legalább azt tennék meg, hogy ezeket a gépeket a végletekig megerősítik HitPoint-al, hogy önmagukban is képesek legyenek eljutni a célterületig. -
Kotomicuki
senior tag
Találkoztam a mostani BP "ingyenes" járgányával, miközben az előző "ingyenesében" ültem..., nagyon egyhangú pontozással az előző nyert, de ez nem menti föl az alól, hogy se vadászgépnek, se vadászbombázónak nem alkalmas, ebben a "játékban", szerintem.
...és nagyon rosszul éreztem magam, pedig ez is a játék hibája, hogy még azzal a géppel is simám sikerült leszedni, annyira nem ebbe a "játékba" való a mostani, ingyenes repülő a BP-ban.---
Eddig a tömör AP lövedékek átmentek pár dolgon, ha azok rombolhatóak voltak, majd becsapódtak a célpontba és kissé visszafogottabban, de tették a dolgukat. Ez volt, nagyjából az egyetlen előnyük...
Mostanság már uú fönnakadnak az első, nagyon jó esetben a 2. tárgyon, mintha HE, vagy HEAT lövedékek lennének, amiknek - érzésre - szintén visszavetettek a környezetromboló képességükből...Inkább ne nyúljanak hozzá - így - , ehhez az egyre inkább szánalmasabb "játékukhoz" a fejlesztők, azzal járunk a legjobban.
-
csongi
veterán
válasz
Brekkk
üzenetére
A jetek teknikai nemzet felosztasa nem szempont. Ez nekunk szol akik a monitor elott ulnek.
Fizess, es fizess. Ha rendszeresn adakozol, jelentosen javul a statiszztikad. Novekszik a jatek elmeny.A user azt latja, hogy 150 asz legenysege van.
De hogy ez a valosagban mit is er, azt ugy sem tudja, es ellenorizni sem kepes.
Egy 3.szintu legenyseget pont olyan nehez kiszedni, mint az ászt.
Nem az a donto mit lat a user.
Az anti cheat meg egy erossen kompromitalodott es megosztott ceg.
Ez ilyen sajnos.
Olaszokkal keztem el szenvedni. Level 7 jatekosok, mindent is tudnak. A lovesek 60% sebzes nelkul megy at rajtuk. Pikk pakk tolnak 9-10killt.
Semmi extra , csak a klasszikus.
Ez egy korrupt rendszer. Heti 3 ora idotoltes ezzel boven elegendo.
A fizetesi mod is netto lehuzas, 2024-be eleg szanalmas. Egy nyomorult fitnesz terembe vehetsz alkalmi jegyet.
Egy rollert is csak a hasznalati idoszakra fizetsz.
Minden informatikai rendszer kepes sec alapu uzelemelesre. Ezt a matekot meg nem sikerult kiszamolni ennek a par fonek.
De legalabb duskalhat a kedvezo tarsasagi adoba.
Igy mar 52 mrd a netto arbevetel 23-24 evre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Ugyanazt adja...
Annyira tipikus!