- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nem tudom, hogy a Draken milyen gép, de :
A legtöbb repülőre igaz, hogy ad még GE-t is maga mellé, illetve 10-20-30 nap prémiumot is. A prémium jó dolog, főleg ha egy bizonyos ágat, nemzetet akar húzni. Na meg az elfogyó SL-re is elég jó tud lenni.Igen, a 2500GE-ből megtudja venni a BP-t. De a GE-ből egyéb gépeket is tud venni. (a kis olcsó gépek 250GE-től indulnak, így egy jó vétellel még vehet magának akár 8-10 kisebb gépet is).
Egyszer én is vettem BP-t, indokolatlanul horribilis mennyiségű jutalmat kap vele, DE : csak akkor van értelme, ha AB-ben és mindennap játszik (mert van olyan jutalom csak ott lőhető el, pl backupok).A Mostani BP jutalma a HE177A3, ami egy tök érdekes és jó gép, de gyakorlatilag semekkora eltéréssel ott csücsül a német fában 6.3-as BRen a HE177A5. így ennek csak akkor van értelme, (nyilván gondolom minimum a repülőre hajt BP-ben) ha valamiért két nehézbomber kell neki egymás mellé a presetbe (megint csak Arcade Battle-ben van értelme). DE : pont a német ágon ott van még a JU288C (Prémium gép, sokkal inkább költenék arra!), a JU188A2, a négy DO217-es, kicsit lentebb menve BRben pedig a ME264 is. Tehát akár 8 nehézbombert is össze tud rakni egy presetbe így is. (Az már más dolog, hogy ahhoz 8db képzett legénységi hely kell, ami ritka és drága dolog, vagy hogy egy ilyen full nehézbomber preset mennyire öngól lenne a meccsek 90+ %-ában).
Szóval hacsak nem az egyéb jutalmakra (és a tankra) hajt, vagy kifejezetten de biztosan nagyon ez a gép kell neki, akkor én pont nem most vennék BP-t, hanem megvárnám, hogy mi lesz 2025 január 22 után.Persze, ha most van névnap/szülinap akármi, és ez a nagy kérése, amúgy ez a 35€uro neked nem jelentős tétel, akkor vedd meg neki, hátrább biztosan nem lesz vele, csak legfeljebb nem tudja kihasználni.
-
Urna
tag
Szia !
Maga a Draken nem túl jó vétel a tierben, nem ajánlom ... még féláron se. Amit érdemes megvenni az pont most járt le, a fél éves prém fiók volt féláron, az ami a legjobb választás főleg ha tapogatózás van. BP-t meg tudja venni igen de igencsak
foszarnem a legjobb ebben a bp-ben a jutalmak listája, nem éri meg a goldot szerintem.
Az hogy mi a best buy nagyon függ attól hogy hol tart a TT-ben, milyen képességei vannak és mit szeret játszani (ha leírod ezeket, jobban tudok segíteni ).
A mostani leárazásból ezeket ajánlom:
T29 Pack
Ka-50 Blackshark Pack
Type 90B "Fuji" Pack
A-5C Pack
Wyvern Pack
T-55AM-1 Pack
De mégegyszer ezek csak jó gépek .. nem biztosíték hogy megéri a pénzt ha a player nem tapasztalt. Sokszor a goldos rank 3-4-es járművek (amik pont most voltak leárazva) jobb vételek. -
Revolit
senior tag
A "fraud"-ot egyáltalán nem használják játékban lévő csalásra, legalább is én még soha nem hallottam így használni. A fraud az mindig pénzügyi vagy szerződési csalás. Valószínűleg valami félreértés.
Esetleg orosz oldalon vetted a goldot? Megunták volna, hogy európaiak rubellel fizetnek? -
JackFeryll
őstag
RB-ben stabil szögben emelkedek általában 200 felett, de 300 alatt.
AB-ben nincs fizika ott akár 90 fokos szögben is gyorsan lehet emelkedni mert ha ha az átfordulás előtt letolod az orrát akkor néhány másodperc alatt 250-300-on van ismét. Illetve vannak olyan gépek amikkel mouse aimben szinte nem is tudsz visszazuhanni.
Lehet spirálban is emelkedni és lehet úgyis hogy megfordulsz a bombázóid felé és arra emelkedsz majd megint megfordulsz és jobban emelkedő géppel már a saját bombázóid magasságán és sebességén vagy elég rövid időn belül. -
RG4L
őstag
Gyorsan ki is próbáltam neked a MiG-3-15 (BK)-t teszt repülésen. Felszálltam, 1000 méterig emelkedtem, ott beállt egy sebességre a gép, WEP emelkedés meredeket, majd beálltam egy 25-30 fokos emelkedési szögre mikor engedte a WEP-et, majd vissza kb. 20 fokos emelkedési szögre, mikor nem volt WEP. Kb. 2 perc alatt 4500 méteren voltam.
szerk: természetesen minden fejlesztéssel felszerelt gépről van szó.
-
Revolit
senior tag
AB-ben ennyire nem kell talán túlbonyolítani, mint ahogy kolléga írja (SB-ben meg RB-ben már biztos hasznos, ha helyesen csinálod
), oroszoknál én La-val (elődje a LaGG) meg Yak-kal szoktam felmenni bombázókat vadászni, az La-k nagyon tudnak kapaszkodni felfele. Yak is szépen kúszik felfele. Mig-et nem tudom, azzal nem nagyon megyek, ha mégis, akkor nem megyek fel bombázókhoz.
Én egyszerűen annyit csinálok, hogy elég nagy szögben kezdek (de nem függőlegesen! 60-70fok ha tippelnem kéne, és én most 90 fokot értek függőlegesen), rányomom WEP-et, és hagyom, hogy olyan 200 km/h-ig lecsökkenjen sebességem, majd WEP-et leveszem, és beállok olyan szögre, hogy tartsa sebességet, esetleg kicsit gyorsuljon is gép full gázon, aztán még úgy nyomogatom neki WEP-et, figyelek, hogy ne melegítsem túl a motort. Meg úgy elkezd "bugyborékolni" (fú most mindjárt szétszednek a hozzáértők, hogy miket írogatok
) motor, ha már túl sokat nyomod neki.
És akkor így hogy WEP-et azért nyomom neki megint ha felgyorsulok 300 fölé, kicsit nagyobb szögben elkezdek emelkedni, majd olyan 220-230-240 környékén megint visszaállok. Ezen a ponton azért már jöhetnek ellenséges vadászok, meg már kezdem elérni bombázók szintjét, úgyhogy nem szeretem ha nagyon leesik sebességem.
-
RG4L
őstag
De alkalmas rá a MiG-3, ugyanúgy, ahogy szinte az összes gép.
Erről nem is fogsz tutorial videót találni, mert ezt magadtól is meg tudod tanulni, nem ellesni kell mástól. Minden egyes gép más, más motorerőben, aerodinamikában, tömegben, szárnyméretben, stb, stb... ezáltal van jól és kevésbé jól mászó gépek, illetve jól és kevésbé jól manőverező gépek is.A képlet a következő. A bombázók valahol 4500-5000 méter magasan spawnolnak, a vadászok jóval alattuk. Hogyha mindenképpen bombázókra akarsz vadászni, akkor nemes egyszerűséggel elkezdesz emelkedni, de nem úgy, mint a hülye, mert akkor elveszted a sebességed, és jó idő mire visszanyered. Állj be egy emelkedési szögre, amit a gép simán bír szinte sebességvesztés nélkül és ezt tartsd. Arra azért oda kell figyelni, hogy miközben mászol, a feletted repülő ellenséges bombázók engeriája sokkal nagyobb mint a tiéd, hiszen egy az, hogy magasabban vannak, de még talán gyorsabban is mennek, mint te mászás közben. Ergó ha megjelenik egy bombázó, mondjuk feletted/előtted 1500-2000 méterre, és elkezdesz függőlegesen mászni érte mert hú de jó célpont, nagyon gyorsan el fogod veszteni az energiádat, és mire utánnafordulsz, már nem fogod tudni utolérni. Mindemellett azzal is számolnod kell, hogy a spawn szint oké, hogy számukra 4500-5000 méter, de ők is tovább fognak emelkedni, tehát neked még többet és többet kell másznod értük, arról nem is beszélve, hogy ha nem tudod időben kiszedni őket vagy túl közel mész hozzájuk, simán ki tudnak szedni.
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Revolit
senior tag
Szerintem jól döntöttél
Főleg, hogy csak első pár szinten raktál pontokat rossz helyre, és elején még baromi olcsó minden. Most már ilyen 50 pontokba kerülnek a drágább skillek.
Amúgy nagyon sokan így jártak, nézegettem fórumokat, és csomóan megjárták ezt a gunner skilles dolgot. Tényleg nagyon nem egyértelmű elsőre. Emlékszem mikor legelőször játszottam vele, akkor igazából tök bonyolultnak tűnt az egész. RP pontok repülőkre, a repülőkön a modulokra, ezüst sas, arany sas, legénység fejlesztés, repülőt megvenni, de mi a legénységbe rakás is pénzbe kerül? Mi van?!? És még legénységi pontokat is osztogassak?
De pár nap alatt átláttam, és így utólag szerintem nagyon jól ki van találva. Egy jó kis tutorialt esetleg erre csinálhatnának az új játékosok számára.
-
RG4L
őstag
Nem számít, hogy rossz helyre tetted a pontokat, hiszen nem lesz egyre nehezebb crew pontokat szerezni, ahogy haladsz előre. Oroszoknál és én is elrontottam, 5 vadász slotot csináltam, ebből 2-t már átalakítottam bombázóra. Amit el lehet rontani az az, hogy túl sok Experienced Gunnert fejlesztesz ki, holott pl. oroszoknál minden bombázón 3-4 a max, tehát a többi teljesen felesleges, és ráadásul 600-700 pontokba kerülnek már.
-
-
Revolit
senior tag
Én ezzel akkor se értek egyet, hogy azért, mert raktál pontokat rossz helyre, "elrontanád" az acc-odat
Akkor is írtam, amikor már le akartad cserélni, és még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem éri meg emiatt újaz kezdeni, hiszen megvannak már a pontok, rossz helyeken lévő pontok még mindig jobbak, mintha sehol sincs egy darab pont se
Különben meg pont most néztem, hogy tier 4-5-ben már alig vannak bombázók, és én pl németeknél főleg, de oroszoknál is rámentem azért gunnerek fejlesztésére. Németeknél van több crew akiknek van 5 experienced gunner 30-35-ös aim meg akármi skillel. Na most tier 4-ben ezekbe valszeg fighterek mennek majd, ott micsoda kidobás lesz ez
Főleg, hogy aranysast is költöttem erre. Sőt, aranysast én kb csak a crew fejlesztésre költök
Illetve crew helyet veszek. Meg azért prémiummal tényleg jön a pénz, úgyhogy lehet szűkösebb időre félre rakok egy hétnyi premiumra valót legalább
-
Cseri0058
őstag
nem tudom láttad-e?
Lőszer típusok -
RG4L
őstag
AP, AP-T, AP-I, API-T mind páncéltörő lövedék, csak egyik tartalmaz nyomjelzőt, másik nem, egyik gyulladó töltettel is fel van szerelve, másik nem. Ezek jók, igen.
PAtr0n: a hitbox még oké, de azt ne a fa lombja köré, hanem mondjuk a törzse köré formálják. Ez ugyan az, mint amikor kényszerleszállás után gurulsz a földön, teszem azt propeller broken, van előtted egy kis bokor, átmész rajta és felrobbansz
Ez oké, hogy a kisebb Tier 1-es vadászokat megviseli, de, hogyha ugyanezt megcsinálom a B17-esemmel, senki ne mondja nekem, hogy az ekkora sérülést szenved tőle.
-
nemeth989
senior tag
Szerintem ahhoz, hogy pilótát lőj 2 dolog kell, vagy annak akit lősz, kevés pont van rakva a vitalitire, vagy telibe kell trafálnod a pilótafülkét, nagyon más dolog nem lehet szerintem.
Ahhoz, hogy te ne kapj, tapasztalatom szerint olyan 35-ös vitaliti szinttől egyre kevesebbet kaptam, most, hogy 50-es már majdnem mindegyik pilótám a angoloknál, nem igazán szokott előfordulni, hamarabb kapják szét a gépem, mint hogy csórikám meghalna. Az a kevés is, amikor kockout-tot lőnek, az is fordulásból van, és valószínűleg az is abból, hogy felszolgálom a mögöttem lévőnek a pilótát.
Nekem a kezdetektől volt egy accom, még amikor zárt volt a játék. Akkor nem játszottam sokat, de most, hogy befejeztem a wotot, elővettem újra és magába szippantott a játék engem is. Nálam is ez a még egy csata fíling megvan
.
-
Szőrös
veterán
Nincs legerősebb, talenshit sem nagyon. Crew skill elosztásra kell figyelni egy picit de az sem komoly.
Minden nemzet gépe kb a valóságnak megfelelően de azért a játékmódtól is függően viselkedik.
Próbálgasd a gépeket , olvass kicsit utána mit hogy kell használni és azt told ami leginkább neked kézre áll. -
nemeth989
senior tag
Azért van, mert az esetek 90%-ban a bombázókon múlik a csata. Ha hagyjuk érvényesülni őket akkor vége
.
Én is Figtherekkel megyek, nincs is jobb egy jó kis fordulóharcos csatánál, ahol méterek választják el egymástól a gépeket, szárny szárnyat ér, ide-oda manőverezel. De akkor is, ha nyerni akarsz ki kell lőni a bombázókat, ahhoz meg ugye 4-5-6ezer méter magasra kell emelkedni.Mostanában javult a wr-em nekem is 263 csatám van és 132 győztes, sokkal rosszabb arányom volt. Mondjuk azért annak örülök, hogy ez idő alatt közel 1000 gépet lőttem ki.
-
Revolit
senior tag
Háát, te tudod, én nem kezdenék újat. Most már van x pontod, még ha rossz helyre is raktad, megvannak a pontok. Újra kezded lesz 0 pontod. Mi értelme? Ugyan annyi idő 100 pontot összeszedni új accal, mint mostanival.
Amúgy meg én így fejlesztek vadászoknál: legfontosabb: vitality, szorosan utána g-tolarence (a pilot fülön természetesen
) és mivel elég erőteljesen AB-zek, reload speed-et is igyekszem legalább 10-ig felnyomni minél hamarabb. Staminára rakosgatok, de nem túl sokat, első két visibility akármire szintén elég lightosan pakolgatok, 5-ig elviszem majd később 10-ig, 15-ig, azt jól van. Aztán többi belátás szerint.
-
JackFeryll
őstag
Nem, de nem kell aggódni mert igaz, hogy egyre több pont kell a képességek fejlesztéséhez viszont a pontok nem jönnek nehezebben így nem vesztettél sokat.
Expert/Ace
Fightereknél újratöltésnél nagyon látszik a +30/+50 pont és nekem a bombázóim is egész pontosak (B25J1, Yer2). Most nézem hogy a Yer2-esen expert képzés sincs még és így is pontos volt 6000 méterről. (megjegyzem eléggé ki van maxolva a legénység 912-es szintű)
-
Th1sN04ll
senior tag
Igen, az instruktor sokkal többet villog, a g terhelés sokkal hamarabb jár fekete képernyővel, erős zuhanásnál rezonál a gép, esetlegesen leszakadhatnak a szárnyak ilyenek vannak igen, az egy hogy mondjam teljesen más stílus, szokni kell de azon kívül hogy ugye az elején pár percig csak repülni kell a harci zónába nem rossz!
-
Revolit
senior tag
Később már megéri. Mások panaszkodtak, hogy nincs pénzük. Hát nekem 1,2 millió ezüst pénzem van, mert kikapcsoltam automatic repairt meg töltényvételt. Ha lelövik gépem, akkor nem javíttatom meg (1-2 kilőtt géppel még megyek, van még 4
) ha már 2-3 gépem kilőve akkor meg átnyargalok másik nemzethez, és azt hagyom. Így elég szépen lehet spórolni
-
PAtr0n
addikt
Persze, hogy lehet javítani, leszállsz, és határos időn belül megragasztják, és újra is töltik lőszerrel. Mondjuk utóbbi AB-ben haszontalan, hisz a levegőben is bármikor újratölthetsz, RB-ben van értelme csak. A javítási és újratöltési időt lehet csökkenteni, ha a pilóta fejlesztésénél a ground fülnél teszel rájuk tapasznyalati pontot.
Nem telik túl sok időbe a fejlesztgetés, T3-ig egész gyorsan lehet haladni. Az viszont már más tészta, ha minden gépet ki szeretnél fullozni. Én most azon vagyok éppen, szeretnék minden gép mellett pikk jelet látni.
-
Th1sN04ll
senior tag
Ha bombázni akarsz kis szinten ajánlom figyelmedbe a He-111-es csodát a 32db 50kg-os kis gömböncel
, szépenmegíveled magad a lemingtrain felé, ész szépen ráfekszel a szóközre kérlek
, és jönnek a multikillek szó szerint, majd elkavircolsz, és teszel egy szép kört, majd így tovább
A többi meg majd jön ezután, a torpedó bomberek, a heavy fighterek stb stb stb
-
Th1sN04ll
senior tag
Kinek mi a stílusa, persze én sem csak nagy batárakkal tolom, de ha olyanom van lenyomok 10-15 kört bombázókkal
Plusz a vadászokra is lehet tenni bombákat, rakétákat, ami igaz kicsit levesz a sebességből, meg picit lassabban emelkedik, de alkalom adtán medium tankokat ki lehet kapkodni velük
Én pl adott pályákon a nagy hajókat szeretem, azért jön a sok xp, meg a heavy pillboxokból -
Th1sN04ll
senior tag
olvasgass
Amúgy én is jobb szeretek bombázni, csak kell 1-2 vadász aki fedez és partner ebben, semmi idő alatt le lehet takarítani a hajókat/tankokat/apc-et ha egy pár ember ésszel gondolkozik, és nem egymást hajkurássza a levegőben ha nem koncentrál a földi egységekre is
-
Mister_X
nagyúr
Kapsz csak nehezen lehet észrevenni azon a hangyabaszásnyi csíkon, de minden csata után kiírja, hogy mennyi megy gép- és mennyi modulfejlesztésre. De mindig kapsz, nyugodj meg, természetesen a győztes csaták után több jár
@pAtrOn: én mindent magam tanultam meg. Olyan boldog voltam, amikor az első démont kinyírtam és visszakaptam a testem, hogy az első sarkon lecsapott egy mezei csicska
-
Th1sN04ll
senior tag
Attól függ mennyit tettél hozzá a meccshez
Kapsz csak nem annyit mint a győztes team! De a repcsik eléggé könnyen fejlődnek kicsi szinten főleg, igazi fasza harcok 2-3 tiertől fognak kezdődni
toljad, csak, ne foglalkozz vele ha vesztetek, tapasztalatnak az is jó!
Mister_X:
Én annak örültem igazán amikor az első komolyabb csatámat mentem le, Beaufighterrel toltam, nem állt meg semmi sem előttemJó lehet troll az a gép, de mikor ösztüzet zúdítottam minden létező gépre felemelő érzés volt
-
bandiras2
senior tag
Szokj hozzá hogy rengeteg retardált wannabe pilot vérpistike játszik ezzel a játékkal. Tegnap volt hogy 40-0 ra kaptunk ki... A nyeré titka az, hogy nem csinálsz semmi "hasznosat", hanem a támadókat zaklatod a bázis felett. Az én tapasztalataim azt mutatják, hogy minél kevesebb damage-t osztok ki, annál biztosabb a győzelem a végére. Ez pedig a matchmaking miatt van. Ha nem fizetsz, SZOPNI FOGSZ. [link] [link]
-
bandiras2
senior tag
A játék orosz, és messze nincsen kibalanszolva. Erősen húz az oroszok felé, főleg low tierben
Épkézláb bombázóik az amerikaiaknak vannak, néhány britet leszámítva. Vadászokkal és nehézvadászokkal jók a németek, de főleg az eszelős fegyverzet miatt(50mm gépágyú meg ilyenek). A németj jeteket mostanában még nerfelték is ahogy egy videoban láttam a videós panaszát. A britt vadászok low tierben elég jók, feljebb már hallottam rájuk panaszt hogy nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest