- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Ha a CPU terhelést maxra nyomom, valamint az Intel VGA-t terhelem, akkor semmi baj, ahogy rákapcsol az nVidia, nem képes max órajelen dolgozni a videokártya, mintha nem kapna elég erőt a tápegységtől.
Ha a GPU lenne hibás, nem ezt produkálná. Tápegység viszont ha kezdi megadni magát, simán csinálhat ilyen jelenséget. KillHates-szal (szervizes, jó pár gépet küldtem már fel hozzá javíttatni, ért hozzá) is beszéltem ez ügyben, Ő is tápegységet mond.A jelenség tesztekkel ez lenne
Ahogy rámegy az nVidia kártya terhelése, olyan, mintha nem lenne elegendő táp a gépnek. És ez WT alatt azt jelenti, hogy random lemegy 5 FPS-re sűrűn -
CHaooSS
őstag
Beszarok, hogy egyesek mit pörgetnek.. egész játék alatt egy szaros talizmánt kaptam CA Lorraine-hez és 1 75%-os kedvezményt M4A3E2-re és ennyi.. oké, hogy ilyen ládákat még nem nyitottam, de fogatok, hogy lófaszt nem kapnék itt is... majd egyszer fogok 100eurót aztán veszek annyi ládát meg kulcsot amennyit csak lehet aztán meglátjuk
-
CHaooSS
őstag
értelmezés egyes.. kérdezz meg akárkit top tierben a sebesség a legfontosabb mert anélkül szart sem érsz.
2K még mindig a legjobban teljesít és miért? nagyon gyors és kilő mindent ( na meg persze azért van troll páncélja is ) AMX-40 -el is akárkit ki tudok lőni 2km-ről, de még egy légvédelem is simán szétszedAkármikor gondolkodás nélkül lecserélném a páncélt sebességre és jó átütésre
-
Francia91
veterán
Jaa, hát arra már eleve számítottam, hogy az alap APCR lőszerrel kb használhatatlan lesz a T92-es, és be is igazolódott... Ha egy Panther már picit is döntve van, semmi vagyok, hát még 7.7-es ruszki cuccok ellen.... A probléma meg az, hogy a T32-est és T34-est már be sem hozom meccsbe, mert olyan szépen feltolták a javításukat, hogy kár bespawnolni is velük... Állandó 7.7-ben meg főleg...
De ahogy elnézem, német és ruszki oldalon is szépen sikerült elcseszniük a javítási költségeket.... Az IS-4M-emen alig van meg 3-4 fejlesztés, de már 10,5k a javítása.... T-44-100-asnak 13.650 Lion, az Object 906-nak meg 14.000 Lion... A ruszki oldalt nem is tolom a javítások emelkedése óta, de német oldalon is eléggé el lett cseszve... Maus javítása 9.500, de a T29-nek 1 km-ről 1 lövéses vagyok szemből...Hogy is van ez?
Tiger II-esek javítása 10,5k, és az is sima kill minden más 6.7-es tanknak....
-
SP4C3
veterán
-
Tactical
tag
Ezért csak az orosz ágra szánt gagyi Matilda II-t (3.7) szerzed meg. Ha a T18E2 és a LORRAINE 155 MLE.50 kell, akkor a "Második világháború krónikái"-t kell játszanod.
- Semmisíts meg 40/20/14 ellenséget (AB/RB/SB).
- Szerezz 5 darab Támogató tűz kitüntetést
- Szerezz legalább 2000 pontot 8/4/4 csatában (AB/RB/SB).
- Nyerj meg 10 csatát legalább 70%-os aktivitással
- Semmisíts meg 11/6/4 játékost egy csatán belül (AB/RB/SB) szárazföldi járművekkel -
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
-
-
-
-
-
-
maximilian4
addikt
Igen-igen azt már tudom hogy a cheatfs ellen véd. Korábban már írta valaki. Nem vagyok nagy szakértő, de gondoltam testhez simultan több értelme lehet, mert úgy hatásos lehet az oldalról érkező lövések ellen, meg a majdnem szemből, éles szögben érkező találatokkal szemben is.
-
-
-
maximilian4
addikt
MXM modulokat vagy az x60 vagy az x70-es szériáktól lehetett kapni mindig. 1050ti nem játszik. Viszont egy felső kategóriás gépben simán mehet a csere, ráadásul jelenleg egy mxm-es 1070-es kártya nem drágább mint asztali társa. Egyébként érdekesség képben van egy srác a gaming notebook topikban, aki egy msi gt70-es!!!! notiba (egyáltalán nem mai darab), pakolt 1070-es karit és működik, megy. Ráadásul a gaming noti felső kategóriában (sőt már a középmezőnyben is) ott virít a thunderbolt csati, azon meg faék egyszerűséggel üzemel az asztali vga betéve egy graphic ampifier-ben.
Itt egyedül a plusz kiadás a graphic amplifier, de aztán olyan kártyát raksz bele amihez kedved van kb..
-
Francia91
veterán
Nem azt mondtuk, hogy fogalmad sincs a laposokról, hanem hogy pl a Dell Precision szériáról nincs fogalmad. Nagyon sok ember nemtud ezekről a gépekről, ebből fakadóan általánosítanak a laptopokról, és életük végéig ezekben a tévhitekben élnek. Igenis van normálisan bővíthető laptop, tisztességes hűtéssel, csak azokat nem 200-300 ezerért árulják, nem 1,5 - 2 kg-osak, és nem 7-8 mm-es házba tuszkolják bele
Az én Precision M6600-asom újkori listaára 960 ezer Ft volt... 2011 év végén
Nem egy konzumer árkategória, láthatod
2012 óta használok WorkStation notebook-ot, ha annyira szar lenne, nyilván nem használnék most is ilyet
Fogadni mernék, hogy egy 17,3-as Precision még a kezedben sem volt, hogy ennyire tévhitben élsz
Mint mondtam, az emberek legjava ezt a szériát nem ismeri. Ismeretlenül pedig se tárgyról, se emberről ne ítélkezz
Haverom unokatestvére Ázsiában dolgozik olajvállalatnál, járják Európát, főként Ázsiát, csővezetékeket terveznek, és a hozzá kellő rendszereket, a terepen, Precision notikkal.... Nyilván azért, mert olyan szar...
Én meg 5 éve dolgozok abban, amiben vagyok, mégis a Preci a legjobb választás erre, mert bárhol van tisztességes 3D teljesítményem (megint nem keverendő a konzumer szemétdombokkal). Nincs throttling, nincs túlmelegedés, és bármit tudsz benne bővíteni, fejleszteni...
Részemről lezártam, ettől függetlenül látom, hogy semmi fogalmad nincs a Precision szériáról.... Én csak 5 éve használok Preciket....Az FPS problémát megoldottam, szöszölni kellett a beállításokkal
-
maximilian4
addikt
Vannak bajok. Gyanítom nem nagyon volt a kezedben felső kategóriás lapos/munkaállomás.Ha lett volna tudnád hogy badarságokat írsz.
Bővíthetőség minimális? Linkeljek lapost amiben 4 merevlemeznek van hely (2 db nvme ssd köztük), 4 db ram foglalat, cserélhető gpu, cpu, 3-4 körös hűtés millió heatpipe-pal és olyan bill.-zet ami külön perifériaként is egy vagyon lenne? Ezeket a specifikációkat egy asztali alaplap is megirigyelhetné. -
Francia91
veterán
Ez a Preci folyamatos Turbo Boost mellet sem throttlingol, megsúgom
3-4 óráig is tartja a 3,3 GHz-es Boost órajelet a GPU 100%-os terhelése mellett is
Innen látszik, hogy ezekről a Precikről fogalmad sincs, és úgy mondon rá az áment... Az i7-esem 65 fokon tetőzik, a Quadro kártya 63 fok fölé nem megy full terhelés alatt sem... Tényleg magasak a hőmérsékletek
Használj ilyen notit pár évig, nem mondanád ezeket... Nem véletlen dolgozok ilyenekkel évek óta. Itt a Throttling ismeretlen fogalom, 70 fok fölé semmi sem melegszikAmit Te leírtál itt, az a konzumer kategóriára vonatkozik... A másik kategóriáról halvány fogalmad sincs, csak akkor ne írnál hülyeségeket...
Most is 55 fokos GPU-val és 58 fokos QuadCore i7-essel WT-zek... Tényleg kurva meleg
-
Francia91
veterán
Tudom, hogy az órajelek miatt gyengébb (mondjuk egész szépen lehet húzni károsodás nélkül
)
Háát, látnád miket dolgozunk bent a CNC-ken erről a notiról.... 3D-ben... SolidWorks-ben nagyon ott van ez a Quadro, pedig az nem komolytalan program
Én dolgozok ezzel a notival 3D-ben, nem keveset, tudom mire képes abban a témakörben, amire csinálva lett, és nem vall szégyent!"No offense! csak mondom.
"
-
Francia91
veterán
2 GB GDDR-ös 256 bites VRAM-al szerelt Quadro-val nyomom, nem olyan gyenge kártya az. Érdekes, hogy más játék lazán elmegy medium beállításokkal átlag 50 FPS-sel. Valamint a WT is elment szépen 50-60 FPS között az 1.77-es frissítésig...
. Hagyják már meg a választási lehetőséget azoknak, akik nem 1050 Ti és erősebb kártyával rendelkeznek, hanem pár évvel régebbivel, és eddig szépen futott rajta a WT
(#8021) maximilian4
Oké, épp az 1050 Ti-t említettem, ami már FullHD-ban szinte kompromisszum nélkül futtatja a játékokat. De nem mindenkinek van ilyen GPU-ja, viszont eddig nálam szépen futott medium-on a játék a kellő FPS-sel. Csak az új motor miatt -25 FPS.... Tényleg nem elb*szás.... -
-
Francia91
veterán
Amcsi T34-es mikor meglett, minden meccs első 5 percében kigyújtottak, semmi mást nem lőttek el a tankon... Meglett a poroltó kb 2 hónapja oneshot-olva vagyok, de kigyújtva nem voltam. Maus-szal ugyanezt kellett elszenvedni, még az M18-as is kigyújtott. Meglett az FPE, azóta pukkantják a Maus-t egylövéssel... IS-4M-re tegnap lett FPE, előtte 10-ből 9 halálom kigyújtás miatt volt....
-
maximilian4
addikt
Mintha szándékosan szívatna a játék. Amíg nincs poroltó addig nyilván gyulladunk mint bozót a sivatagban, miután kihúzzuk elenyésző. Én simán kinézem ezekből a gyökér fejlesztőkből. Facen is mindig próbálnak vicceset írni a kommentekre válaszul, lehet fejlesztés közben is azt hiszik viccesek.
-
-
maximilian4
addikt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest