Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
radar
tag
Értem. Akkor jelenleg nem müködik a miui11-el csak Telekom kártyával. Hátha egy miui frissítés megoldja. Felnyitni a rendszert azt meg nem tudom hogy kell.
-
zsolt501
nagyúr
Elolvastad azt hogy mit írtam?
A Digis kártyával NEM megy a VoWiFI csak ha profilt állítasz, azt meg csak így nem lehet.
Jelenleg a legfrissebb szoftverrel (MIUI 11) CSAK a Telekom kártyára aktiválható a VOWIFI szolgáltatás trükközés nélkül a többi szolgáltatóra NEM, sajnos ez van ezt kell elfogadnod, vagy ROOT és akkor megoldható. -
radar
tag
Akkor ezt nem értem. Mert kettö SIM van a mobilba. Telenor és digi, mindegyiknél Telenor szolgáltatást mutatja ahogy a fotón van.
-
Kenderice
senior tag
válasz
#40993792 #2633 üzenetére
Volte nem érdekel.
A vowifi a lényeg mert ott nincs mobil lefedettsége a diginek ahova járok, viszont wifi van és így tudná használni a vowifi segítségével a rokonom.
A digi azt írja, hogy mind az Y5, mind az Y6 2018-as kiadása tudja a wowifit.
Viszont van ismerős, akinek 2018-as Y5 van és azon nincs vowifi.
Ezért gondoltam, hogy spéci firmvare-t kaphattak a digis Y5-ök. -
Kenderice
senior tag
A digi mobilos kínálatában láttam huawey y5-y6-p smart készülékeket.
A leírás szerint ezek támogatják a volte-t és a vowifi-t is.
Ezen honlap szerint meg egyik sem támogatja egyiket sem: [link]
Akkor a digi valami egyedi romot kért ezekre, hogy menjenek a szolgáltatások? Ha igen, akkor mókolással egy y6 vagy y5 használható wowifihez?
Köszönöm. -
martonl
senior tag
Így van, így értettem én is. Nincs még benne a Telekom profil.
Viszont úgy néz ki, a Telekom végre javította a Vowifi Vodafone, különösen a Telekomtól hordozott Vodafone hívásirányt. Ma már ilyen számot is fel tudtam hívni.
-
martonl
senior tag
Galaxy S8 főzött ROM-on már másodszorra fordult elő Android 8-ason, hogy szétesett a VoLTE. Vowifit Telekomon az még nem tud, de a voltét tudja. Először a hívástartást nem jelezte, azaz hívás közben nem jelzett, hogy bejövőm van, holott a másik félnek kicsengett, aztán másodszor meg abszolút nem lehetett hívni engem 4G-n, holott ott is kicsengett a másik félnek. Kifelé ment a hívás, de akkor leesett 4G-ről, akkor vettem észre, hogy valami nem stimmel. A Volte készüléken történő kikapcsolásával a dolog megoldódott, de elég kellemetlen volt. Nem tudom, hogy a főzött ROM miatt történt-e ez, de mindkét esetben egyik pillanatról a másikra történt az eset.
-
gkalmar
csendes tag
Időközben megoldódott. Csak az ügyfélszolgálat 1220 hívásakor csinálja. Normál telefonszámoknál nem dob le 3G-re a telenor.
-
gkalmar
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam dual sim-es Xiaomi Mi Mix 3-ra. Gyári rom van rajta. MIUI verziója 11.0.4 global stable. Az egyik slot-ban telenor a másikban digi sim van. Alapból egyikkel sem ment a VoLTE. A mágikus *#*#86583#*#* volte aktiváló kód beírása után a Digi hálózatához megjelent a volte logo a térerő mellett. A telenornál nem változott semmi. Meglátogattam egy telenor üzletet, hogy aktiválják be a volte-t. Ügyintéző kattintott párat és telefon újraindítás után már a telenor térereje mellé is kikerült a volte logo. A probléma az, hogy amíg a digivel indított hívásoknál nem dob le 3G-re vagy 2G-re, addig a telenor annak ellenére ledob 3G-re, hogy ott virít a logó. Találkozott már valaki ilyen problémával? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Kenderice #2620 üzenetére
Nem, csak MIUI-n variálhatóak a profilok. Azon be lehet állítani, utána más romot telepítve is megmaradnak a beállítások, valamint TWRP esf mentést kell csinálni ami már bármikor bármilyen romon betölthető. VoWifihez mindenképp root kell, hogy a kapcsolót elő lehessen hozni, mókolni kell a system propot.
-
Kenderice
senior tag
Üdv.
Xiaomi 4x és 5 plus valamint 8T esetében mire kell megváltoztatni a modem konfigot hogy menjen a digi vowifi?
Vagy csak kísérletezni kell, hátha az egyik jó lesz? -
zsolt501
nagyúr
válasz
MadMancs #2612 üzenetére
Más esetén még nem tudok nyilatkozni, eddig csak 1 ismerős jelezte konkrétan hogy szakadozik a hangom, nem is értettem, mert én tényleg tökéletesen hallottam.
Az ismerős és én is Telekomos vagyok, igaz most ő Németországban van, de mikor itthon volt Magyarországon volt akkor is jelezte hogy akadozik a hangom.
A telefonom és az ő telefonja is Xiaomi Mi 9T szóval még gyártó és a gyártmány is egyforma, annyi hogy az ő telefonján nincs még aktiválva a VoLTE és a VoWiFi szolgáltatás. -
zsolt501
nagyúr
Kérdezném az okosabbakat, hogy az mitől lehet, hogy a Telekom VoWiFi szolgáltatás esetén engem úgy hallanak hogy meg meg akad a hang, néha szavak is kimaradnak, én meg tökéletesen hallom az illetőt.
A wifi hálózattal nincs gond, stabil fúl jelerősség 2 méterre vagyok a routertől, a kapcsolat (AC-s) 5Ghz-en, VoLTE-n is néha meg megakad, de ott a nem túl jó jelerősségnek tudom be, mert utcán nincs gond.
Majd még tesztelem más wifi hálózattal is, de ez kissé nekem fura.
Amúgy az a fura, hogy én akivel beszélek azt tökéletesen hallom megakadás nélkül.
Ötleteket várom -
BornToBePuli
aktív tag
válasz
stefike444 #2608 üzenetére
Le kell tölteni másik logkitet. Frissebb segít.
-
stefike444
újonc
válasz
BornToBePuli #2607 üzenetére
A logkitnél a function switchnel nincs volte.
Igy az osszefoglaloban lévő dolgok nem mukodnek. -
BornToBePuli
aktív tag
válasz
stefike444 #2606 üzenetére
Összefoglalóban
-
stefike444
újonc
Tudnátok segíteni hogy oneplus6t telonál hogyan kell a voltet bekapcsolni?
Előre is köszönöm -
anglergab
addikt
Az összefoglalóba érdemes lenne beletenni, hogy ha valakinél rossz a 3G jelerősség/jelminőség, akkor érdemes aktiválnia a VoLTE-t (leegyszerűsítve a lényeg: "adott helyen a hívás nem jó, de a 4G mobilnet jó" esete). Mivel a 3G legtöbbször 2100 MHz, a 4G pedig 1800 MHz vagy 800 MHz. Ezeknek kisebb a csillapodásuk ugyanazon a szakaszon (legtöbbször ugyanott van a 3G és 4G szektorsugárzó). Ha ez sem segít, akkor pedig VoWiFi kell. Ha az nincs, akkor mini bázis vagy külső antenna a telefonhoz, ha az sincs, akkor repeater/erősítő.
-
tibor23
senior tag
válasz
anglergab #2596 üzenetére
Amerre én jártam és megvolt a korlátlan Telenor netem szinte mindig B20-on volt nagyobb városok kivételével, de Tapolcán is csak B20 volt. Sebességgel nem volt gond, mindig jókat mértem, tavaly Decemberben is, de az otthoni szerveremen keresztül VPN-nel csatlakozva indított VOIP hívásaim minősége élvezhetetlen volt általában. Ugyanez Telekomos nettel, ami ritkán B20, leggyakrabban B3 - teljesen vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest