Hirdetés
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Engem ami kicsit idegesít, hogy fordítva nem működik (shrinking).
Mint újdonsült Esxi tulajdonos odaadtam az első virtuális gépnek az egész merevlemezt. Telepítettem egy másik gépet, gondoltam, hogy lekicsinyítem akkor ezt a lemezt (kb 30%-ban volt foglalt). Na ná hogy ilyet nem lehet, csak ha Convert-tel átkonvertálom az egész gépet (=pain in the ass).
Kár, hogy nincs ez valahogy egyszerűbben megoldva, előre nem tudom, hogy mekkora lemez kell egy adott VM-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kár, hogy nincs ez valahogy egyszerűbben megoldva, előre nem tudom, hogy mekkora lemez kell egy adott VM-nek.