- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszi válaszod, igen ez már nekem is eszembe jutott... de akkor ha jól tudom nincs lehetőség 64-bites VM-eket futtatni az ESXi-n belül. (Valamint akkor még egy újabb nested virtualization szint is bejön a képbe
)
GNS3-at szeretnék futtatni a notebookon, amit már próbáltam Windows + VMware Workstation alatt, de már ott is azt a hibaüzenetet dobta a Workstation, miszerint "Virtualized Intel VT-X / EPT is not supported on this platform."
Ezért gondoltam, hogy megpróbálnék kihagyni egy "layer"-t a gépen és ESXi alatt is megpróbálni futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)