- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Ja, lehet hülyén fogalmaztam meg és nem 100%-ban adtam át azt amire gondolok, akkor még 1x
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jelenleg 2db HP szerverre húztam fel 1-1 esxi-t és Hyper-V-t a szakdogám miatt. Mielőtt telepítettem volna az egyes hypervisorokat a HP RAID kezelőjében csináltam tömböket és erre húztam fel a hypervisort. A kérdésem az akart lenni, hogy:
1. ez a gyakorlatban is így megy vagy sem. Tehát magát a hypervisort is előre konfigurált RAID-re telepítik vagy sem? De már válaszoltál rá, sima RAID 1 elég ezek szerint.
2. Ha nincs különálló datastore (pl HP MSA), hanem a serverben lévő diskeket használom akkor a RAID kialakítását a szerver RAID kezelőjében vagy hypervisor-ban érdemesebb megvalósítani, gondolom utóbbi, nem?Konkretizálva a dolgokat. Adott egy HP ProLiant DL380 G7, benne 2 x 72GB és 6 x 146GB-os Diskekkel. A legjobb megoldás az, ha a 2db 72-es diskből csinálok egy RAID1-et és arra tolom rá a hypervisor-t, a maradék 6ot nem "bántom" a HP-s RAID managerben, hanem majd VMware-ben állítom be RAID10-nak pl, nem?
Remélem most már kicsit jobban átment amit kérdezni akartam. Bár most is már fáradt vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgatós találkozó
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple Watch
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)