- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Sziasztok!
PLC, mikrovezérlő programozás, vagy C# lehetőségek közül arra jutottam, hogy ez utóbbi lesz nálam a befutó, ez "tetszik" a legjobban a felsoroltak közül.
Azoktól kérdezném, akik ebben a környezetben dolgoznak, hogy miket kell alapvetően tudni, akár csak címszavakban is, hogy egy állásinterjún ne röhögjenek ki?
A szakdolgozatom témájának keretében egy gépjármű nyilvántartást készítettem localhost adatbázissal, winformmal, amiben nem sok mindent valósítottam meg idő hiányában(user reg, login, adatok felvitele db-be, userhez kapcsolódó adatok megjelenítése lekérdezéssel).
A tervem az lenne jelenleg, hogy ezt bővítgetem (admin form adatbázis szűréssel, bevitellel, törléssel, update stb...szóval GOD mód,meg egyre bonyolultabb, "magasabb" szintű dolgok implementálása).
Azért esett erre a választásom, mert nem csak kizárólag C# tudásra épül.Ez így szerintetek jó irányvonal, vagy inkább kezdjek egy teljesen más vonalú, új, relevánsabb projektbe?
Ezért is kérdeztem fentebb, mert nem vagyok tisztában manapság mire van szükségük a munkáltatóknak.Ha nem számít mérvadónak vmilyen referencia munka állásinterjún, vagy egyáltalán nem számít, akkor is érdekelne, mert csinálni akarok vmit, gyakorlás, tanulás, okulás miatt. Meg szeretek problémás feladatok megoldásán agyalni
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Motoros topic
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux Mint
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest