- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H2o-pok
senior tag
válasz
coolpet #13879 üzenetére
Kb. 60 féle tws után, jó 1 éve egy TaoTronics Soundliberty 97 et nyúzok. Nagyon jó, minden tekintetben. Alin akciósan rendeltem 35$ volt, most 100. De mindig bekattanok, igy gondoltam ki kell próbálnom egy sennheisert. Alin most akciósan rendeltem, 88$ (30ezer)volt. Momentum 2. Sennheiser store-ból. Itthon 85ezer.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
coolpet #8952 üzenetére
" ... akárhogy pucolgatom a fülemet ... " - én a fülemet szoktam minden reggel (főleg, ha tudom, hogy fülest fogok használni). Nagyon pici folyékony szappan a kisujjra, a végén pedig zuhannyal kicsapatom a fülem. Nálam nagyon-nagyon minimális kosz szokott így a fülesre kerülni. Nekem ez sokkal jobban bejött, mint a fülest tisztogatni.
Ja, hogy ez nem is igazi in-ear? Erről van szó?
"Szólni szól, de akkor is amikor kiveszem ... " - korábban ez a funkció működött? Ebben van "viselés érzékelés"? Amilyen fülesekkel eddig én találkoztam (és tudott ilyet), azoknál nem lyuk volt, hanem egy jól látható ilyen sötétített műanyag "ablak".update: "The MoriPods doesn't have an automatic pause function ..." (forrás)
-
z123456z
őstag
válasz
coolpet #8464 üzenetére
Hát most kíváncsiságból végigmentem a folyamaton, én hülye meg is rendeltem egy free pro-t, simán engedte. De tiszta hülye vagyok, a három füles ( Haylou Gt3, Fiil T1 Lite, Earfun Free Pro ) árából már vehettem volna egy Sennheiser CX True Wireless-t, itthoni garanciával. Na mindegy, legfeljebb eladom őket, csak gondolom az nem egyszerű, kibontva, kipróbálva meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest