- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PlatiaAmos #17329 üzenetére
Ide [link] bemész kifizeted asszem 2500 a pár , vársz 2napot megjön hozzájuk elmész érte és ennyi. De van alternatíva igaz szilikon de jó (SpinFit OMNI Patented Silicone Eartips for True Wireless) Aliról.
-
Don't Panic
senior tag
Hello van olyan füles ami liberty 4nc szinten van hangzásban és árban plussz iPhone hoz való?
Köszönöm (nagyon nagy kapufa egy liberty4nc ifossal?) -
Don't Panic
senior tag
Valaki tapasztalt olyat hogy lemerült bölcsőben a kb 50% töltöttségü fülesek maguktól lemerultek? Reggel amikor beértem a melóba direkt megnéztem mennyi van benne , most mennek haza és teljesen lemerultek. (Sony-xm5)
-
Don't Panic
senior tag
válasz
wolfman #14098 üzenetére
Keresd ki egy rakat videója van az 1ik köztük az xm5 nyilván vannak "jobbak amik máshogy szólnak [link] itt a Jabra elit 10 et emelki ki ,hogy neki az hangzás világ tetszik jobban.
Égy srác az xm5 ős hír alá ezt írta F"iiO Bluetooth DAC-ot meg egy FiiO FH3 IEM fülhallgatót. És legalább lenne rendes dinamika és még fagyira is maradna egy kis pénz."
Én is szívesebben maradtam volna az ibasso dc05+e11c fülesem mellett de nem utcára /bringára való a szett.Nekem szempont volt h ne legyen nagy durung ami kiáll a fülemből. Hallgatható hangja van.
Akkor azt kell neked amit a legszebb hangkepnek írnak le -
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
Hát srácok ma hoztam el meglepően jól szól és a szoftver is rendben van! Összességében elégedett vagyok
Még a tappancsokat variálom melyik a legkényelmesebb. dinamikában lehetne jobb de melóba járni tökéletes+ bringa. (sony xm5)
-
Don't Panic
senior tag
Találtam egy egész jó csatornát képben van a srác szerintem
[link]
Segített a választásban!!! -
Don't Panic
senior tag
Sziasztok , egy SOUNDMAGIC E11C-t használok egy IBASSO DC05 el nyilván a 100.000 körülis sony XM5 se hozza ezt a szintet de a cél ez lenne. utcán sétálás közben , max bringán használnám.
Ez mennyire lehet jó? SOUNDMAGIC E11BT. Valakinek van tapasztalata vele?
Bárkinek bármi ötlete van írjatok köszi
( nagyon nem szereti a mozgást a szettem mindig megszakad az érintkezés ezért kéne egy vezeték mentes megoldás)
ui egy Pixel7- es teloval használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest