- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
Don't Panic #17391 üzenetére
Köszi, annyira nem szimpi.
Mi a vélemény a Samsung Buds FE és Samsung Buds 2 Pro fülesekről?
-
-NoVa-
veterán
válasz
Don't Panic #17330 üzenetére
!!! Ezt elrakom, hasznos, danke!
Az Omni-nál nekem stabilabb a CP100 a Sonyval, de a nyitott vetőcső miatt néha én is elgondolkozom rajta, hogy a waxguardos megoldások mellett maradjak. Ki kéne próbálni a Comply TrueGrip-et is.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Don't Panic #16515 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Don't Panic #14511 üzenetére
... és @vezse
O.K. de át-, ill. bekapcsoltátok az említett funkciót (magyarán, hogy kikapcsoljon a füles, ha kivetted a füledből)?
Mert, ha ez gyári állapotban van (vagyis "off") még mindig, akkor persze, hogy nem vált mono-ra egy ki- és visszahelyezéstől.#14513 Dzsuri89
Nekem a Liberty 3 Pro csinálta LDAC codec használatakor (de ott is talán csak 990 kbps mellett).
AAC-n nem lenne szabad ilyet csináljon egy komolyabb füles még Pesten sem (ahol több az "elektronikai zaj"). -
válasz
Don't Panic #14511 üzenetére
Nekem is stereo marad. Soha nem volt ilyen gondom.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Don't Panic #14229 üzenetére
" ... lemerült bölcsőben a kb 50% töltöttségü fülesek ... "
... és mikor a tokba tetted, az lekapcsolta a füleseket? Csak mert el tudom képzelni (nincs tapasztalatom Sony fülesekkel), hogy ha tényleg csontra volt merülve a tok, akkor a fülesek nem kapcsoltak le, hanem szép lassan lemerültek. -
posthaus
csendes tag
válasz
Don't Panic #14223 üzenetére
Már többször töröltem és párosítottam. Mindkét füles csatlakozik a telefonhoz, de csak az utoljára párosított fülhallgató szól.
-
Janaboy
veterán
válasz
Don't Panic #14099 üzenetére
Tetszik a mikrofon tesztje
-
wolfman
veterán
válasz
Don't Panic #14088 üzenetére
Ok, nézem a LINK-et, de azt hittem ebben benne lesz a Sony is, de nem.
Amit elmondtál, az nálam mind másodlagos, perszer fontosak. Nekem legelső a fontossági sorrendben a zenei minősége, utána meg bármi. Értem, hogy ezek ilyen jó tulajdonságai, de szted megérte azt a nagy összeget vagy azért vannak kétségeid?#14090<Adamsky>: Igen, ezt olvastam valahol máshol is, hogy a zene fasza, de tér az itt nem nagyon van. Mintha a teljes zenekar előtted ülne, már már az arcodban. Ez némileg visszavet a lelkesedésemből iránta.
Az a helyzet, azért kérdezek itt rá nálatok, akiknek esetleg tapasztalata is van felőle, mert a neten tesztek alapján (és az árát elnézve), az egyik legjobb most kapható füles. Mindenhol istenítik, mindene jó, mindene isteni, reggel kávét főz mire felkelsz, ennél jobb nem kell. Aztán megláttam az rtings honlapján az ő tesztjüket, ahol a hangzás csak 7.1-et kapott. Na most én nekik hiszek, így merült fel bennem a gondolat, hogy valszeg a Sony nem keveset költhetett marketingre, ezen belül is a teszterek tökeinek masszírozására, hogy amikor csak lehet, felfelé kerekítsenek. Összesítésben náluk is az egyik legjobbra jön ki, ha TOP-ot néznek, de itt legalább konkrét a zene minőség osztályzása. Ennél pedig ezek szerint van bőven jobb is.
-
stellaz
veterán
válasz
Don't Panic #13872 üzenetére
Szerintem nyugodtan vegyél egy tws fülest inkább. Sokkal kényelmesebb, ha anc-s jobban is szigetel, van áteresztő funkciója is. Nekem volt SM E11D majd jackre átalakítva külső Sony bluetooth adapterrel is használtam, és én nem igazán szerettem a hangját. Amennyire beharangozták, hogy milyen szuper, annyira nagy csalódás volt.
30 körül egy Samsung Buds2 szerintem konkrétan minden szempontból jobb választás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest