- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
ki mondta h a csontok nem leletek
én sehol nem állítottam ilyesmit. Annyit teszek, hogy kétségbevonom a millió éveket mérő mérések helytállóságát, mint pl szénizotópos mérés. Érvelni többet egyelőre nem tudok állításom mellett, mint mondtam, utánajárok az ''illetékeseknél''
(Azért nem hiszek a méréseknek, mert azt hallottam, hogy sok esetben kimutathatóan pontatlanok. S még ha pontosak is lennének, nem veszik figyelembe az özönvízkor megváltozott körülményeket. TF. h volt egész Földet elborító ár. Ez elképzelhető, hogy mekkora nyomással nehezedett a földre, milyen óriási kaliberű fölmozgások zajlottak le.. ezek alapjaiban megváltoztathatták a Földkéreg kőzetrétegeit, azok elrendeződését, sbt. Legalábbis hívő magyarázóktól ilyesmit hallottam, de mivel ez így elég pontatlan, utánajárok a dolognak. Na szóval, ha ezeket a változásokat belevennék a mérési számításokba, akkor állítólag kiderülne, hogy közel sem millió években kell itt gondolkodni
)
muzulmán csávó meg no comment. azért nem kéne még így fű alatt sem párhuzamot vonni egy muzulmán fanatizmusa és ''hite'' között, meg a mi keresztyéni hitünk között. Attól még hogy a mi református püspökeink esetleg evolúciót hirdetnének, én nem változtatnám meg a nézeteimet
Igazából egyáltalán nem érdekel, mit mondanak odafenn az egházi vezetőink, nekem ez nem lényeg. Ha jól értesülök, úgyis nagyon messze vannak manapság az evangélium méltó képviseletétől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én sehol nem állítottam ilyesmit. Annyit teszek, hogy kétségbevonom a millió éveket mérő mérések helytállóságát, mint pl szénizotópos mérés. Érvelni többet egyelőre nem tudok állításom mellett, mint mondtam, utánajárok az ''illetékeseknél''
(Azért nem hiszek a méréseknek, mert azt hallottam, hogy sok esetben kimutathatóan pontatlanok. S még ha pontosak is lennének, nem veszik figyelembe az özönvízkor megváltozott körülményeket. TF. h volt egész Földet elborító ár. Ez elképzelhető, hogy mekkora nyomással nehezedett a földre, milyen óriási kaliberű fölmozgások zajlottak le.. ezek alapjaiban megváltoztathatták a Földkéreg kőzetrétegeit, azok elrendeződését, sbt. Legalábbis hívő magyarázóktól ilyesmit hallottam, de mivel ez így elég pontatlan, utánajárok a dolognak. Na szóval, ha ezeket a változásokat belevennék a mérési számításokba, akkor állítólag kiderülne, hogy közel sem millió években kell itt gondolkodni
)
Igazából egyáltalán nem érdekel, mit mondanak odafenn az egházi vezetőink, nekem ez nem lényeg. Ha jól értesülök, úgyis nagyon messze vannak manapság az evangélium méltó képviseletétől...