Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Dalai Láma #516 üzenetére

....nekik a csontok nem leletek és ezáltal nem bizonyítékok az evolúcióra.

hapedig a bibliában bentlenne, hogy a kocsit a szentlélek hajtja akkor hiába mutatnád be nekik egy motor működését azt a szentlélek hajtja és kész. A motor működése hit kérdése onnantól.
    ennyi.

Egyszer volt egy nagyon durva találkozásom egy ilyen esettel. Egy muzulmán ismerősöm 2hónap alatt mert a főmufti aztmondta megváltoztatott egy dolgot a politikai nézeteiben amiről én korábban 2h-n keresztűl nemtudtam meggyőzni. A főmufti meg mondott vmit mint kiderítettem és hupsz megváltozott azonnal. A durva azvolt, hogy ő még magát a tényt is letagadta, hogy korábban ő arról úgynyilatkozott és aztis, hogy én őt megakartam győzni. Ráadásul ezt annyira meggyőzően tette, hogy ha nemlett volna róla tárgyi bizonyítékom még lehet el is hiszem neki, hogy ő mindig is úgygondolta ahogy én. :)

Ezen eset elmúltával egy hónapra rákérdeztem, hogyha a főmufti aztmondja aztmondja vezessen repülőt egy felhőkarcolónak akkor ő azt megteszi errea kérdésre nem az volt a válasza, hogy nem hanem, hogy ilyet a főmufti nemmond. Deha mondana? De nemmond.
    ....ésha mond? erre nemválaszolt.
    durva story és gondolj bele a koránban vannak olyan részek amik elött ez áll: ezt a részt szószerint kell érteni. és ezen szószerint lévő részek közt ottvan, hogy a vallást akár fegyverrel is de terjeszteni kell. tovább inkább nem is mondom.

Új hozzászólás Aktív témák