- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dalai Láma
üzenetére
....nekik a csontok nem leletek és ezáltal nem bizonyítékok az evolúcióra.
hapedig a bibliában bentlenne, hogy a kocsit a szentlélek hajtja akkor hiába mutatnád be nekik egy motor működését azt a szentlélek hajtja és kész. A motor működése hit kérdése onnantól.
ennyi.
Egyszer volt egy nagyon durva találkozásom egy ilyen esettel. Egy muzulmán ismerősöm 2hónap alatt mert a főmufti aztmondta megváltoztatott egy dolgot a politikai nézeteiben amiről én korábban 2h-n keresztűl nemtudtam meggyőzni. A főmufti meg mondott vmit mint kiderítettem és hupsz megváltozott azonnal. A durva azvolt, hogy ő még magát a tényt is letagadta, hogy korábban ő arról úgynyilatkozott és aztis, hogy én őt megakartam győzni. Ráadásul ezt annyira meggyőzően tette, hogy ha nemlett volna róla tárgyi bizonyítékom még lehet el is hiszem neki, hogy ő mindig is úgygondolta ahogy én.
Ezen eset elmúltával egy hónapra rákérdeztem, hogyha a főmufti aztmondja aztmondja vezessen repülőt egy felhőkarcolónak akkor ő azt megteszi errea kérdésre nem az volt a válasza, hogy nem hanem, hogy ilyet a főmufti nemmond. Deha mondana? De nemmond.
....ésha mond? erre nemválaszolt.
durva story és gondolj bele a koránban vannak olyan részek amik elött ez áll: ezt a részt szószerint kell érteni. és ezen szószerint lévő részek közt ottvan, hogy a vallást akár fegyverrel is de terjeszteni kell. tovább inkább nem is mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest