- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
euchi
aktív tag
"Isten nélkül élni még csak lehet, de halni nem érdemes."
Hát én Isten nélkül fogok meghalni. Nem félek tőle. Olyan lehet ez mint megszületni, csak visszafelé.
Nem tudom te, hogy vagy vele, de engem a túlvilág létezésének gondolata nem nyugtat meg. Ha a tudatom az örökkévalóságig létezne abba valószínűleg beleőrülnék. Ennél még a nemlétezés gondolata is elfogadhatóbb, hiszen volt idő amikor még nem léteztem. Az biztos, hogy most élek, és az is biztos, hogy meg fogok halni. Mivel a halál utáni dolgokra csak a a halálom után kapok választ, ezért inkább az életemnek próbálok értelmet adni."Kb ez volt Jézussal kapcsolatban is... kell ez nekem? volt a második x-et kitöltő fiatal kérdése... és egyszer megtudtam, hogy mi az, amin hezitáltam... és nem volt kérdés többé...."
Ezt kifejtenéd bővebben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom te, hogy vagy vele, de engem a túlvilág létezésének gondolata nem nyugtat meg. Ha a tudatom az örökkévalóságig létezne abba valószínűleg beleőrülnék. Ennél még a nemlétezés gondolata is elfogadhatóbb, hiszen volt idő amikor még nem léteztem. Az biztos, hogy most élek, és az is biztos, hogy meg fogok halni. Mivel a halál utáni dolgokra csak a a halálom után kapok választ, ezért inkább az életemnek próbálok értelmet adni.