Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Istenem, miféle moderálás?

Egyetlen személyemre vonatkozó megjegyzés és egyetlen dőlt betűs mondat volt a moderálás. Az öszes többi csak személyes vélemény, ami nekem is van, jól elkülönítve a moderálástól. Kifejezetten kihangsúlyoztam, amikor házigazdai minőségemben szóltam hozzá, egy mondat erejéig. Előtte csak próbáltam (lehet, hogy rosszul fogalmazva, vagy rosszul megfogva) tanácsot adni (bár igaz, hogy erre senki nem kért fel), hogy elkerüljük a meddő, személyeskedésbe forduló vitát. (Bár csak az egyik félnek címeztem a véleményemet, mert úgy éreztem neki kellne egy kicsit megértőbbnek, elfogadóbbnak lennie.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest