- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MageRG #29696 üzenetére
Az ami bajunk lényeges forrása, hogy nem hiszel a reinkarnációban. (most ne tegyünk különbséget hindu és keresztény megközelítés szerint). Még azt sem feltételezed, hogy nem zárható ki egy valami ilyesmi. Úgy gondolod a te éned(lelked) csak ebben a testben (amiben jelenleg vagy) létezik , nincs sem előtte, sem utána. Mivel az emberi fejlődés jelenlegi korszaka a legsötétebb, erre a sötétségre alapozva gyártod a kérdéseidet. Amikor felvázolok múltat-jelent-jövőt időszerűségében azt csípőzöd. Úgy gondolod ha mindenható az Isten adja meg neked az örökéletet a te mondjuk 100 éves tevékenységedre. Erre csak azt tudom mondani: AHAHA.
Reinkarnáció: Jézus mondá Keresztelő Jánosról: És ha el akarjátok fogadni, ő maga Illés, akinek el kellett jönnie.
Tudom mi a konzerválás(balzsamozás). Nem erről beszéltem. Én hiszem, te pedig nem hiszed ezért ha nem hiszed járj utána. ( Szántai Lajos, Pálosok)
Neked mit jelent az, hogy örök életet adott az Isten?
Bármit jelentsen is én: Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában ...kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest